QUOTE(mititėja @ 2012 08 13, 10:17)
Dar labai prajuokino kažkurios pasakymas, kad jeigu deginasi savo "kiemely", tai iš viršutinių aukštų viskas matosi. Tai ji ten nuoga deginasi, ar kaip? Nes jeigu ne nuoga, tai kelios iš jūsų turit asmeninį paplūdimį? O viešuose paplūdimiuose, neužmirškim, irgi "viskas matosi".
Tai jeigu tik žmogui taip gerai (man, tarkim, degintis apskritai nepatinka, arba bent jau vandens telkinys šalia būtinas), tai koks kaimynams rūpestis?
Tai jeigu tik žmogui taip gerai (man, tarkim, degintis apskritai nepatinka, arba bent jau vandens telkinys šalia būtinas), tai koks kaimynams rūpestis?
Jeigu jau taip prajuokino, tai galėjot bent įsiskaityt geriau. Būtumėt pastebėjus (gal), kad rašiau, jog AŠ nesideginčiau visiems kaimynams ant akių, o ne kad man kaimynė trukdo. Beje, paplūdimys, nors ir ne viešas, yra visgi socialiniu sutarimu tam skirta vieta. Su mauduku ir darbe nesėdit, ar ne? Ar šiaip į gatvę neinat, kad ir kaip karšta būtų. Anyway, turint tą žemės lopinėlį turbūt norėtųsi pasidegint, tas suprantama. Bet, pamenu, kai kartą viename viešbutyje taip išsitiesiau terasoje, buvo nejauku, nes viso viešbučio langai - tiesiai virš manęs buvo. Tai apie tai ir rašiau, o ne apie trukdymą.
QUOTE(mititėja @ 2012 08 13, 12:37)
Taigi tas žemės lopinėlis, žolytė (nuo kurios prasidėjo diskusija) yra ilgesnis, nei 6 metrai. Nerandu nuotraukos tų, betonine siena, atitvertų kiemukų.
Diskusija šiaip jau prasidėjo nuo to, kad pagyriau re55 už jos man labai priimtiną požiūrį į kaimynystę, o paskui įsisiūbavo nebeaišku, apie ką Nes nė viena iš pateiktų nuotraukų šiaip jau visai neatspindi mūsų namų architektūros.