QUOTE(mititėja @ 2012 08 13, 18:47)
Kaip palengvėjo, sužinojus, kad ne vieniša esu šiame, ištroškusių plauti laiptines, pasaulyje.
A, žinau, žinau, ir vaikams arti žaisti negalima, nes netyčia kamuolys į gėlynėlį neduok D įriedės. Man įdomu - tie gėlynėliai yra miesto plane numatyti, ar juos pačios gėlininkės sugalvojo?
A, žinau, žinau, ir vaikams arti žaisti negalima, nes netyčia kamuolys į gėlynėlį neduok D įriedės. Man įdomu - tie gėlynėliai yra miesto plane numatyti, ar juos pačios gėlininkės sugalvojo?
O jau kaip man palengvėjo sužinojus, kad ne aš viena tokia nevala.
Tai aišku. Vaikams su kamuoliu žaisti mūsyse negalima išvis kieme. Nes kamuolys GALI pataikyti į langą. Jei kieme netyčia yra vaikas su kamuoliu, nepriklausomai nuo vaiko amžiaus, tuoj pat išbėga kaimynas (diedukas, dar su vokiečiais kariavęs ) ir vaikus išvaiko. Jų tėvus, beje, - taip pat.
O gėlės man netrukdo. Va, po langais kažkokios nelabai išvaizdžios auga, bet, kai karšta ir saulėta, jų kvapas tooooks jau, nu, tooks.... , iki pat penkto aukšto pasiekia. Ir tai yra n kartų geriau, nei diedai kaimynai, iš abiejų pusių, pasikeisdami rūkantys man į langus.