QUOTE(lawwra_a @ 2012 08 13, 15:51)
Vienintelė problema su kaimynais, tvarkos palaikymas laiptinėje. Pagal žodinį susitarimą, kas trečią mėnesį (3 butai vienam aukšte) išsivalom savo aukštą....mūsų aukštas valomas kas trečią mėnesį, t.y. kai ateina mano eilė....atrodo nevalyčiau, bet taip rėžia akį, kai grišti, o mūsų aukštas, kaip lebedų....kaimai vyresnio amžiaus, bet nenusene...eit kalbėt? juk buvo kalbėta...ar grafiką pakabinti mūsų aukšte? tada susipras....nes eiti ir raginti subrendusius žmones laiptinę pravalyti
Gal jūs man galit pasakyti, ką man daryti. Pas mus irgi egzistuoja toks žodinis susitarimas, bet aš NENORIU laiptinės valyt. Su manimi niekas nesitarė, susitarimas jau egzistavo, kai atsikrausčiau.Vienas dalykas, kažkas labai super-duper jo nesilaiko. Kam sušviečia, tas laiptinę ir išplauna, tiksliau - kas neapsikenčia.
Bet mano klausimo esmė kita. Kodėl turiu dirbti valytoja (nekenčiu tokių darbų), jeigu kažkas taupo pinigus ir nesamdo valytojos. Aš sutinku sumokėti tuos 10 Lt (ar kiek ten reikia) per mėnesį, kad tik man NEREIKĖTŲ valyti laiptinės.
Man tai čia dar viena nesąmonė, kai vieni žmonės verčia kitus žmones šokinėti pagal savo dūdą. Koks sekantis žingsnis - vers ravėti gėlynėlius po langais?
Asmeniškai jums netaikau.