QUOTE(l'eau @ 2012 08 13, 09:42)
lystate, kai kurie smegenis naudoja pagal paskirtį, mato toliau savo nosies ir mėsų taip kad kitiems smirdėtų ir nebūtų įmanoma lango praverti ar skalbiniai šašlyku smirdėtų balkone/kieme nekepa
Va čia tai požiūris, va čia tai egoizmas... Savo kieme (pripažinkim - man priklausantis žolytės lopinėlis yra mano kiemas) skalbinių džiovinti negaliu, nes kaimynams nepatinka, o grilinti taip pat negaliu, nes kaimyno skalbiniai prasmirs.
Ir galit neapeliuoti į kokias smegenis ir matymą toliau savo nosies. Tik į savo egoiizmą. Nes kodėl turėčiau rūpintis jumis, jeigu jūs rūpinatės tik savimi?
Čia perkeltine prasme, įsivaizduokim, kad jūs - kaimynė kažkelintam aukšte su prasmirdusiais mano šašlykais skalbiniais, o aš - ant savo žolytės lopinėlio grilinanti kaimynė.
Dar labai prajuokino kažkurios pasakymas, kad jeigu deginasi savo "kiemely", tai iš viršutinių aukštų viskas matosi.
Tai ji ten nuoga deginasi, ar kaip? Nes jeigu ne nuoga, tai kelios iš jūsų turit asmeninį paplūdimį?
O viešuose paplūdimiuose, neužmirškim, irgi "viskas matosi".
Tai jeigu tik žmogui taip gerai (man, tarkim, degintis apskritai nepatinka, arba bent jau vandens telkinys šalia būtinas), tai koks kaimynams rūpestis?
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 13, 01:16)
Mano įkelta nuotrauka akivaizdžiai yra kito namo.
Tai gi apie tai ir rašiau. O Šilo g. yra tau gal nematytas namas, bet jis stovi prie pat gatvės
, kurio kitoje pusėje yra kiemeliai, va tokie
http://domo.plius.lt...-g-1750140.html Taip, apie šitą ir kalbėjau: baisus namas, išėjimai - tiesiai į gatvę. Turbūt nežinau kito tokio namo, kurio įėjimų į laiptines durys būtų taip arti gatvės.
Kadangi tuo metu kai jį pastatė, ieškojom buto, labai daug į jį vilčių dėjau, o pamačiusi - labai spjaudžiausi. Ir, kiek pamenu, jie neturi jokio kiemo vaikams. Tuose betoniniuose kiemukuose aš negrilinčiau (man grilis nedera prie betono), bet dabar pagalvojau - kam labai norisi, kodėl ne...
Beje, neįkirtau: parduodamas butas yra pirmame aukšte, bet su židiniu... Kaip taip gali būti? Kiek teko domėtis, tai židiniai leidžiami tik viršutiniuose aukštuose (pagal kažkokias priešgaisrinės saugos taisykles).