Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja buto paslaugos (įskaitant šildymą)?

tik sildymas, du kambariai 230
Atsakyti
Na va, ką tik atplėšiau sausio mėn. "sąskaitėlę" - tik šildymas 255 Lt (už gruodį buvo 196) doh.gif Suprantu, šaltesnis mėnuo žymiai, bet tikiuosi, kad bent čia nėra nuimtos 6 sausio dienos, kaip buvo su Vilniaus vartotojais unsure.gif Nes tada kas vasarį bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 15, 18:41)
Meger, gal tu zinosi-o kaip yra, kad pvz. kaimynai uz kvadrata moka 3.47 lt? nuo ko cia priklauso?

Neatsakysiu...vien todel, kad skaito mano rasymus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 19 vasario 2012 - 15:04
sildymas - 61, 65kvadratai - 439, 86lt. cia daur ar mazai?

beje, norejau paklausti tu, kurios bent du vaikus turi-kiek prisukat karsto vandens ir kiek yra normalu. santechnikas syki taise man vonia, aiskino, kad pas ji dvi paaugles panos, tai kas menesi 10kubu karsto prisuka-- blink.gif blink.gif ar cia taip nusiteikti? o jei bernai sportininkai, kas dien mazgojasi po dusais??
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 22, 17:21)
beje, norejau paklausti tu, kurios bent du vaikus turi-kiek prisukat karsto vandens ir kiek yra normalu. santechnikas syki taise man vonia, aiskino, kad pas ji dvi paaugles panos, tai kas menesi 10kubu karsto prisuka-- blink.gif  blink.gif ar cia taip nusiteikti? o jei bernai sportininkai, kas dien mazgojasi po dusais??

4asmenų šeima,šalto 7kūbai,karšto 5kūbai ax.gif
Atsakyti
520lt uz viska, 3-ju kambariu butas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 22, 17:21)
sildymas - 61, 65kvadratai - 439, 86lt. cia daur ar mazai?

beje, norejau paklausti tu, kurios bent du vaikus turi-kiek prisukat karsto vandens ir kiek yra normalu. santechnikas syki taise man vonia, aiskino, kad pas ji dvi paaugles panos, tai kas menesi 10kubu karsto prisuka-- blink.gif  blink.gif ar cia taip nusiteikti? o jei bernai sportininkai, kas dien mazgojasi po dusais??

na mes 4 isleidziam panasiai apie 7 karsto ir tiek pat salto. vasara buna ir po 10 kubu
Atsakyti
Dvi panos,karsto vandens 5-6-7 kubai,salto 4-6 mazdaug.Jei karsto buna 6 ar daugiau-bambu gal savaite blush2.gif
Atsakyti
OMG doh.gif

(ohmygod)
Atsakyti
Klaipėda. 79kv.m. - už sausį 190Lt be gyvatuko ir vandens. Kambariuose 19-20.
Atsakyti
nesijuokit per asaras, bet-

67 kvadratu butas Vilniuje: lapkriti sildymas 75lt, gruodi 25lt, sausi 33lt. su kailiniais tikrai nevaikstom ir apsirenge nemiegam biggrin.gif
uztai karsto vandens dviese isnaudojam 4 kubus blink.gif itariu, kad kaltas daznas dideliu indu kruvu plovimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 24 vasario 2012 - 22:09
QUOTE(dominica @ 2012 02 24, 23:01)
nesijuokit per asaras, bet-

67 kvadratu butas Vilniuje: lapkriti sildymas 75lt, gruodi 25lt, sausi 33lt. su kailiniais tikrai nevaikstom ir apsirenge nemiegam  biggrin.gif
uztai karsto vandens dviese isnaudojam 4 kubus  blink.gif itariu, kad kaltas daznas dideliu indu kruvu plovimas..

O cia kaip taip??? blink.gif Blyn,tikrai pavydu... blush2.gif Mano toks pats plotas,saskaita-480lt. doh.gif
Atsakyti