Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

Sveiki,
Gal kas turit V. Čaplikas "prekybos logistika" 2000m.
Atsakyti
Vargstu tema apie interesu derinima organizacinio isipareigojimo stiprinimui, gal kazkas panasia rasete ir turite medziagos ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galetu nurodyti nuorodu, kur galima rasti info apie:
Sodros veiklos rezultatus.
Sodros rysius su steigejais ir kt institucijomis.
Apie sodra viesojoje erdveje.
Apie sodros vadybos modeliu/teoriju raiska (tyrimas/simuliacija).

Labai aciu is anksto. Tikiuosi ne visos tik atostogauja, o ir mokosi, kaip as....
Atsakyti
gal pasakysi kaip iskelt tuos psl? nes as knygos puslapius atrandu,o kaip man juos iskelti ir nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 08 26, 22:21)
gal pasakysi kaip iskelt tuos psl? nes as knygos puslapius atrandu,o kaip man juos iskelti ir nezinau sad.gif

Cia apie ta google programa kalbi ? g.gif
Atsakyti
agam,vakar visa vakara vargau... kai angliskai ar vokiskai,tai atidaro visa knyga be problemu,o kai lirtuviska,tai raso kad trumpi rinkiniai (ar kazkaip pan) ir neatidaro net tu duotu psl sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 08 27, 13:02)
agam,vakar visa vakara vargau... kai angliskai ar vokiskai,tai atidaro visa knyga be problemu,o kai lirtuviska,tai raso kad trumpi rinkiniai (ar kazkaip pan) ir neatidaro net tu duotu psl sad.gif

Man ir taip pat buvo verysad.gif ei mergaites gal pagelbetumete ?! blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sėdžiu prie temos "Produkcijos savikainos samprata ir kalkuliacija" . Gal kuri ką panašaus rašėte ir galite įmesti nuorodų į tinklapius, e-knygas tokia tema? 4u.gif
Atsakyti
Suradau vakar pati neblogos info mano rašomam darbui www.apskaitosinstitutas.lt Sudėti visi apskaitos standartai. Gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
www.mokslobaze.lt - kursiniai, referatai, konspektai, laboratoriniai ir t.t., be jokių privalomų registracijų.

Nepamirškit pasidalinti ir savo darbais. Čia tai padaryti labai paprasta, tereikia visus savo darbų failus prisegti ir įkelti.

Atsakyti
sveikutes,gal kartais kas nors rasete koki darba apie FAKTORINGA? o gal turite apie tai kokios medziagos?buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
laba diena mamytes,reikia jusu pagalbos perniai metais mano vaikas internete mokesi anglu tarimo budavo toks nemokamas puslapis anglu lietuviu zodynas ivedi zodi angliskai ir ji istaria kaip reikia tarti,na siemet nesiseka rast to puslapio gal kas nuoproda idet gali tokio puslapio aciu smile.gif
Atsakyti