Sveiki,
Gal kas turit V. Čaplikas "prekybos logistika" 2000m.
Vargstu tema apie interesu derinima organizacinio isipareigojimo stiprinimui, gal kazkas panasia rasete ir turite medziagos
Sveikos. Gal kas galetu nurodyti nuorodu, kur galima rasti info apie:
Sodros veiklos rezultatus.
Sodros rysius su steigejais ir kt institucijomis.
Apie sodra viesojoje erdveje.
Apie sodros vadybos modeliu/teoriju raiska (tyrimas/simuliacija).
Labai aciu is anksto. Tikiuosi ne visos tik atostogauja, o ir mokosi, kaip as....
Sodros veiklos rezultatus.
Sodros rysius su steigejais ir kt institucijomis.
Apie sodra viesojoje erdveje.
Apie sodros vadybos modeliu/teoriju raiska (tyrimas/simuliacija).
Labai aciu is anksto. Tikiuosi ne visos tik atostogauja, o ir mokosi, kaip as....
gal pasakysi kaip iskelt tuos psl? nes as knygos puslapius atrandu,o kaip man juos iskelti ir nezinau
QUOTE(brangiakaile @ 2010 08 26, 22:21)
gal pasakysi kaip iskelt tuos psl? nes as knygos puslapius atrandu,o kaip man juos iskelti ir nezinau
Cia apie ta google programa kalbi ?
agam,vakar visa vakara vargau... kai angliskai ar vokiskai,tai atidaro visa knyga be problemu,o kai lirtuviska,tai raso kad trumpi rinkiniai (ar kazkaip pan) ir neatidaro net tu duotu psl
QUOTE(brangiakaile @ 2010 08 27, 13:02)
agam,vakar visa vakara vargau... kai angliskai ar vokiskai,tai atidaro visa knyga be problemu,o kai lirtuviska,tai raso kad trumpi rinkiniai (ar kazkaip pan) ir neatidaro net tu duotu psl
Man ir taip pat buvo ei mergaites gal pagelbetumete ?!
www.mokslobaze.lt - kursiniai, referatai, konspektai, laboratoriniai ir t.t., be jokių privalomų registracijų.
Nepamirškit pasidalinti ir savo darbais. Čia tai padaryti labai paprasta, tereikia visus savo darbų failus prisegti ir įkelti.
Nepamirškit pasidalinti ir savo darbais. Čia tai padaryti labai paprasta, tereikia visus savo darbų failus prisegti ir įkelti.
laba diena mamytes,reikia jusu pagalbos perniai metais mano vaikas internete mokesi anglu tarimo budavo toks nemokamas puslapis anglu lietuviu zodynas ivedi zodi angliskai ir ji istaria kaip reikia tarti,na siemet nesiseka rast to puslapio gal kas nuoproda idet gali tokio puslapio aciu