Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

Gal turite kokios informacijos apie konfliktus darbe? reikia ta tema paruošti paskaitą, reikia kažkokių žaidimų sugalvoti, gal galite kažką patarti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

tikiuosi nepasirodysiu per daug izuli bet gal kas galetu man pagelbeti? 4u.gif esu busima trecekurse teises mru istestiniu studiju.iskilo tokia problema vaisai to dalyko konspektu neturiu.gal kas turite kompe kokiu uzsilaike ir galetu man parsiusti buciau skolinga visa gyvenima mirksiukas.gif mirksiukas.gif labai reiktu tokiu konspektu BPT,CPT, KONSTITUCINES GINCU TEISES, KONSTITUCINE TEISE (LYGINAMOJI),TEISMO PSICHIATRIJA,KREDITAI IR BANKAI BEI AUTORIU TEISE.is anksto lblb aciu thumbup.gif mano el pastas radanilkev@gmail.com smile.gif
Atsakyti
Gal kas uzmate is kur galima butu parsisiusti stai tokia knyga?
Channel your English Elementary. Students Book
Channel your English Elementary. Grammar handbook
Atsakyti
user posted image

Kaina derinames per az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2010 04 30, 18:13)
user posted image
Kaina derinames per az  4u.gif

liko 1oji knyga
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Žinau labai gerą tekstų vertimo puslapiuką, iš įvairiausių kalbų verčia į atitinkamai kitas ax.gif Buvau labai patenkinta, kai radau thumbup.gif
http://www.tekstuvertimas.lt/
Atsakyti
www.moxlas.lt - paskaitų konspektai, laborai ir t.t. be jokių privalomų registracijų

Nepamirškit pasidalinti ir savo mokslais. Čia tai padaryti labai paprasta. Tereikia visus savo mokslų failus suarchyvuoti ir įkelti. Padėkim vieni kitiems.
Atsakyti
Labas,

gal kuri galit pasidalinti pavyzdziais,kaip tinkamai parengti prezentacija powerpointu Bakalauro gynimui?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Labai reikia referato" Nepilnameciu apklausos ikiteisminiame tyrime procesines formos". Gal kuri rasete toki, ar bent jau kazka panasaus. Pasidalinkite jei negaila ax.gif
Atsakyti
Man labai reiktu kazko, su vaiku raidos psichologija - referato ar kursinio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal galėtumėte mestelti geros informacijos arba nuorodu tema "darbo našumas ir jo kėlimas viesosiose organizacijose"..? i az. dekui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &Barbara: 05 birželio 2010 - 18:43
sveiki
norejau paklausti gal kas atlikinejo praktika globos namuose, policoijoje ar vaiku teisese, ? gal kas turet ptaktikos darbeli i kaip pvz , yra tokia problema auginu maza vaika ir niekaip neturiu kaip atlikti praktikos , tai bandysiu kazkaip kurti , bet reikia pvz
parasykit i az?
Atsakyti