Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 21, 21:34)
yra vadapalo jurisprudencija biblioje mru  mirksiukas.gif

iki mru truputi tolokai man smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 12 21, 21:35)
o jos ir mokamos būna? blink.gif net nežinojau g.gif į google įvedus išmeta pilna nemokamų variantų, lrs.lt yra smile.gif

Gal gali imesti nuoroda Jungtiniu Tautu Chartijos, nes as neradau blush2.gif ? Man reikia pacio akto lietuviu kalba
Atsakyti
guosta, kaune dar geresnė biblia (yra visokių knygų) maironio gatvėje, matau, kad tu lyg kaune...
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 22, 19:46)
guosta, kaune dar geresnė biblia (yra visokių knygų) maironio gatvėje, matau, kad tu lyg kaune...

Gal ten kur buvo policijos mokykla anksciau?
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2009 12 22, 19:22)
Gal ten kur buvo policijos mokykla anksciau?

man rodos ir dabar yra, aš kai gyvenau kaune, tai ten visas knygas rasdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 10 19, 14:56)
Ten neatidaro, riebiu šriftu parašyta Banned user schmoll.gif
http://books.better-....tv/knygos.html - cia visos knygos perkeltos  mirksiukas.gif

nesuprantu kaip čia naudotis? gal galite padėti verysad.gif
Atsakyti
Duomenu bazes: http://internet.unib...w/duomenu_b.htm
Atsakyti
Sveikučiai. Ar žinot kokius nors tinklalapius, kur būtų galima rasti įvairių mokslininkų straipsnius ekonomikos tema? Man būtinai reikia ax.gif
Būtų gerai jei būtų ir lietuvių ir užsieniečių straipsniai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Atejau cia ir tieeeek visko radau thumbup.gif Deja, ko man reikia nera cia, bet gal kuri nors galesit padet? ax.gif taigi ieskoma knyga "darbo apsaugos istatymai Lietuvoje. sudare v.akelaitis. iii-as pakeistas ir papildytas" zinau kad tokia knyga yra realioj Mazvydo bibliotekoje Vilniue, bet kadangi pati esu kauniete, tai labai noreciau, kad del knygos nereiketu vaziuot i Vilniu ax.gif Tai lauksiu bet kokios pagalbos ax.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje turit parduoti lotynų vadovėlį "Elementa latina" (Dumčius, Mironas, Kuzavinis)?
Atsakyti
Gal kas turi kompiureriniame variante Baudziamojo kodekso komentara?
Atsakyti
Sveikos studentes ir ne tik 4u.gif
Rasau kursini darba. Gal galite rekomenduoti literaturos ar nuorodu kur galeciau rasti informacijos temai: prievartos problema pedagogikoje ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O man reiktų medžiagos kursiniui - teismo sprendimo teisinė galia smile.gif

O gal kas turit jurisprudenciją 2007 nr.9(99), p.59-61?
Atsakyti