Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

O kas yra normalus ? Pati naudojuosi anglonu, nesiskundžiu.
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 11 02, 17:56)
O kas yra normalus ? Pati naudojuosi anglonu, nesiskundžiu.

as KZod turiu, tai labai patenkinta, uz alkona pranasesnis manau, yra ir vardadieniai, ir savoku zodynas, zymus zmones surasyti, valstybiu sostines, is lietuviu kalbos vercia i 11 kalbu... na su navarotais biggrin.gif tik gaila nezinau is kur sisutis, nes man mb irase blush2.gif
Atsakyti
pasinaudojau google ir sužinojau iš kur siųstis
iš čia smile.gif

jau išbandžiau - tikrai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 04 lapkričio 2009 - 21:49
Sveikos, gudruolytės mirksiukas.gif 4u.gif Ačiū visoms už nuorodas, tikrai ne vienus metelius jos naudingos buvo thumbup.gif O dabar norėčiau paklausti, gal kas nors turi filosofijos eknygu ar žino gerų, čia dar neminėtų nuorodų ax.gif
Atsakyti
gal galetumete padeti surasti sios knygos elektronine versija? blush2.gif

Justinas R., Stačiokas R. Mokesčiai: istorinė raida ir dabartis.

Atsakyti
merginos gal galit padėti surasti angliškai apie moterį versle? jos savybes? niekaip nerandu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Gal galite kas parekomenduoti knygą ,ar įdėti nuorodą ,kur rasti informacijos apie importą ir eksportą, (teorija labiau reikalinga )ačiū. Randu nete aišku,bet gal ko neužmatau,ko man reikia.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif . Radau neblogą vertimo puslapį
http://translate.google.com/#lt|en|, gal kam pravers mirksiukas.gif

Atsakyti
sveiki,
nemačiau, kad būtų kas įdėję VU duomenų bazę:

http://search.ebscoh...authtype=ip,uid

login - s1135407
password - password
smile.gif book.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 11 02, 11:15)
gal galit parekomenduoti koki anglu lietuviu zodyna kuri butu galima parsisiusti?  g.gif  bet normalu, ne alkona  blush2.gif

normalus tas alkonas, bet normalus tas ne iš interneto, o tas, kur kompiuteryje, savas 4u.gif
o jei esu ne namie- naudojuosi šituo- man patinka thumbup.gif
IntraLed
Atsakyti
Sveikutes! Gal kuri turite Vienos konvencija, Jungtiniu Tautu Chartija? Niekaip nerandu internete nemokamu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2009 12 21, 20:32)
Sveikutes! Gal kuri turite Vienos konvencija, Jungtiniu Tautu Chartija? Niekaip nerandu internete nemokamu verysad.gif

yra vadapalo jurisprudencija biblioje mru mirksiukas.gif
Atsakyti