Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

Sveikos, gal kuri turi kokios informacijos tema:
,,Įvairovės ir lygių galimybių valdymas"
ir galetu pasidalinti? Buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ewackosdarbai@gmail.com
Atsakyti
parduodu arba keičiu filosofijos egzo konspektus, gavau 10, turiu du skirtingus variantus berods beveik po 25temos, plius savokos,
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Gal, kuri nors turite civilinės teisės konspektų ir galėtų jais pasidalinti? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif augustukasssss@gmail.com
Atsakyti
Mergaitės, turi klausimą. Rašau diplominį darbą, šiandien išsiunčiau dėstytojai parodyti tyrimo anketą ir ji man pareiškė, kad vadovams ir tarnautojams būtinos atskiros anketos :/ čia tiesa? nes man atrodo dėstytoja nusišneka 4u.gif
Atsakyti
Priklauso, koks tas darbas, ką tirsi ir t.t. labai tikėtina, kad tikrai reikalingos atskiros anketos...
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti, gal kuri nors turite šį Vaičiulio ir partnerių DVD "10 didžiausių adaptavimo klaidų"? Arba gal žinote, kur galima rasti?

http://vaiciulis.lt/dvd/apie-dvd
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas rase apie Rusijos finansu sistema darba? Gal turite ar atsimenate is kur emete info darbui? Cia be saltiniu turiu omenyje: Rusijos pagr.banko intern.psl., finansu ministerijos intern.psl. Ir pan.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite informacijos apie nepilnamečių nėštumą, būčiau labai dėkinga laura.pastabi@mailbox.lt
Atsakyti
Sveiki gal kas turit informacijos apie svietima nes rasau diplomini darba apie pagrindine mokykla tai labai labai reikia info
Atsakyti
Sveikos, gal kažkuri turi kokios nors informacijos apie žmogiškųjų išteklių valdymą įmonėje? Būčiau labai dekinga uz bet kokia informacija:) szsimonazi@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Turiu labai daug medžiagos įvairių užsienio kalbų mokymuisi (tiek anglų, prancūzu, kinų, tiek skandinavų ir t.t.) jeigu kam reikia nurodykite kalbą, lygį, kokio tipo medžiaga reikalinga
duočiau link'us per kur atsisiųsti (nemokamai aišku)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 12 balandžio 2013 - 13:33
Gal kas nors turite Aukščiausiasis Teismas prieš Konstitucinį Teismą? Galvosūkis dėl juridinio fakto. Šileikis E. Justitia, 2006, Nr. 1(59).? Būčiau labai dėkinga, jei kas nors turite pdf ir pasidalintumėte. Lauksiu, ačiū!
Atsakyti