O man labai reikia geros LIETUVIŲ KALBOS FILOLOGĖS! Gal yra čia tokių?
Gal kas turit info apie Lenkijos vidaus politika, jos lyginimo su Lietuvos. Nu nieko internete padoraus nerandu, vien tik ju tarpusavio nesutarimus analizuoja ir uzsienio politikos klausimai.. O man rupi, kaip ten vidaus politikoje... Nedarbas, emigracija, demokratijos bukle, kitos problemos ir ju mastai. Atsilyginciau.
aš ieškau žmogaus gerai suprantančio statistiką ir mokančio dirbti spss programa, reikia pagalbos skaičiuojant psichologinio tyrimo rezultatus
Sveikos. Gal kartais kuri raset darbuka tema "Turtiniu tevu ir vaiku tarpusavio teisiu ir pareigu teisinis reglamentavimas", arba kazka panasaus i si? Tiktu ir "Tevu teises ir pareigos, susijusios su ju vaikams priklausanciu turtu" Jei galetumet pasidalinti, nelikciau skolinga
Sveiki
Gal kas turite e-knygas Rudokas "Istorija, kuria galime didžiuotis", bei ką nors apie kūrybinę ekonomiką, miestus ir t.t.?
Gal kas turite e-knygas Rudokas "Istorija, kuria galime didžiuotis", bei ką nors apie kūrybinę ekonomiką, miestus ir t.t.?
Sveikutes, gal kas turit darbo vietos saugos referata? Buciau labai dekinga...nebespeju jau atsiskaitinet, labai pagelbetumet
gal kazkas turite betkokios medziagos apie Lenkijos tiesioginius mokescius?
Sveikos ,
norėjau pasiteirauti gal iš čia esančių merginų yra nusimanančių teisės srityje?
Man reikia parengti jungtinės veiklos sutartį nekilnojamo turto projektui vykstyti. Čia studijoms
Gal kas galėtų patarti nuo ko pradėti? gal kas žinote kur galėčiau rasti gerų pavyzdžių? o gal turite ?
Jei ką, mano el. paštas: indrotia@gmail.com
Iš anksto dėkoju
norėjau pasiteirauti gal iš čia esančių merginų yra nusimanančių teisės srityje?
Man reikia parengti jungtinės veiklos sutartį nekilnojamo turto projektui vykstyti. Čia studijoms
Gal kas galėtų patarti nuo ko pradėti? gal kas žinote kur galėčiau rasti gerų pavyzdžių? o gal turite ?
Jei ką, mano el. paštas: indrotia@gmail.com
Iš anksto dėkoju
Gal kas turit biologijos ir chemijos konspektus valstybiniam egzaminam?Mielai atsilyginciau.Placiau i az
gal yra,kas laike vdu onomastikos egzamina arba siaip ji kitur laike? gal kas turi medziagos jam?
Sveiki
Gal kas turite medžiagos apie darbo psichologiją, stresą darbe ar psichosocialinius veiksnius darbe. AŽ. Atsilyginsiu
Ačiū
Gal kas turite medžiagos apie darbo psichologiją, stresą darbe ar psichosocialinius veiksnius darbe. AŽ. Atsilyginsiu
Ačiū