Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams palengvinti

O man labai reikia geros LIETUVIŲ KALBOS FILOLOGĖS! Gal yra čia tokių? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit info apie Lenkijos vidaus politika, jos lyginimo su Lietuvos. Nu nieko internete padoraus nerandu, vien tik ju tarpusavio nesutarimus analizuoja ir uzsienio politikos klausimai.. O man rupi, kaip ten vidaus politikoje... Nedarbas, emigracija, demokratijos bukle, kitos problemos ir ju mastai. Atsilyginciau.
Atsakyti
aš ieškau žmogaus gerai suprantančio statistiką ir mokančio dirbti spss programa, reikia pagalbos skaičiuojant psichologinio tyrimo rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kartais kuri raset darbuka tema "Turtiniu tevu ir vaiku tarpusavio teisiu ir pareigu teisinis reglamentavimas", arba kazka panasaus i si? Tiktu ir "Tevu teises ir pareigos, susijusios su ju vaikams priklausanciu turtu" ax.gif Jei galetumet pasidalinti, nelikciau skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persefonė*: 18 balandžio 2012 - 18:55
Sveiki smile.gif
Gal kas turite e-knygas Rudokas "Istorija, kuria galime didžiuotis", bei ką nors apie kūrybinę ekonomiką, miestus ir t.t.?
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turit darbo vietos saugos referata? Buciau labai dekinga...nebespeju jau atsiskaitinet, labai pagelbetumet ax.gif
Atsakyti
gal kazkas turite betkokios medziagos apie Lenkijos tiesioginius mokescius? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
norėjau pasiteirauti gal iš čia esančių merginų yra nusimanančių teisės srityje? smile.gif
Man reikia parengti jungtinės veiklos sutartį nekilnojamo turto projektui vykstyti. Čia studijoms smile.gif
Gal kas galėtų patarti nuo ko pradėti? gal kas žinote kur galėčiau rasti gerų pavyzdžių? smile.gif o gal turite ? smile.gif
Jei ką, mano el. paštas: indrotia@gmail.com

Iš anksto dėkoju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritele: 29 balandžio 2012 - 19:14
Sveikos,
gal kas gali padeti su medziaga reilalinga rasant pamokos psichologine analize? 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit biologijos ir chemijos konspektus valstybiniam egzaminam?Mielai atsilyginciau.Placiau i az 4u.gif
Atsakyti
gal yra,kas laike vdu onomastikos egzamina arba siaip ji kitur laike? gal kas turi medziagos jam?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas turite medžiagos apie darbo psichologiją, stresą darbe ar psichosocialinius veiksnius darbe. AŽ. Atsilyginsiu smile.gif

Ačiū
Atsakyti