Sveikos, merginos,
norejau paklausti per kiek vidutiniskai gaunate siuntas?
pirkau is Asos gruodzio 7 d. suknele, tikejausi gauti sventems, bet negavau dar iki siol
Galutinis pristatymo terminas - sausio 5 d.
Uzklausiau per asos customers care pries keleta diena, kol kas jokio atsakymo negavau. O musu paste nieko nezino
Ar kas nors uzsakinejo pries sventes, gal veluoja ne tik man ir dar yra vilties gauti?
QUOTE(just sweet @ 2012 01 26, 10:58)
Sveikos, merginos,
pirkau is Asos gruodzio 7 d. suknele, tikejausi gauti sventems, bet negavau dar iki siol
Uzklausiau per asos customers care pries keleta diena, kol kas jokio atsakymo negavau. O musu paste nieko nezino
Ar kas nors uzsakinejo pries sventes, gal veluoja ne tik man ir dar yra vilties gauti?
jau ir gerokai velesni atkeliavo tikrai neveltui jau susirupinote. Aisku, kad visko buna, taciau jau drasiai galit reikalauti arba pakartotinai issiusti, arba pinigelius grazinti.
QUOTE(linutiaaa @ 2012 01 25, 23:34)
Sveikos,
siek tiek dvejoju del dydzio, ar visoms, kurios issimatavo pagal asos tiko dydziai? Mano ismatavimai: 86-68-93, tai gautusi 10?
siek tiek dvejoju del dydzio, ar visoms, kurios issimatavo pagal asos tiko dydziai? Mano ismatavimai: 86-68-93, tai gautusi 10?
Jūsų išmatavimai idealiai atitinka 10 asos size guide dydi
mano 90-68-93, pirkau 2 sukneles 10 dydžio ir abi tiko idealiai.
QUOTE(sokate @ 2012 01 25, 23:47)
Galima
dabar problema,kad niekad nesu jiems atgal siuntus,nezinau kaip ka daryti,bet isivaizduoju taip:pazymiu lape kad grazinu,kodel,supakuoju,uzklijuoju ta ju adresa,prirasau savo adresa ir keliauju i pasta,o paste siusti kaip siunta ar siuntini?kaip pigiau?
padekit mergaites aciu is anksto
QUOTE(Kamilita @ 2012 01 26, 14:38)
dabar problema,kad niekad nesu jiems atgal siuntus,nezinau kaip ka daryti,bet isivaizduoju taip:pazymiu lape kad grazinu,kodel,supakuoju,uzklijuoju ta ju adresa,prirasau savo adresa ir keliauju i pasta,o paste siusti kaip siunta ar siuntini?kaip pigiau?
Viska teisingai supasakojot. Pigiausia kaip pasto korespondencija. Pakuokit i dideli voka.
QUOTE(linamog @ 2012 01 26, 14:44)
Viska teisingai supasakojot. Pigiausia kaip pasto korespondencija. Pakuokit i dideli voka.
aciu labai labai
keliauju i pasta
QUOTE(linutiaaa @ 2012 01 25, 23:34)
Sveikos,
taip, tikrai 10.
QUOTE(linutiaaa @ 2012 01 26, 00:34)
Sveikos,
aš su maždaug 1cm mažiau imu 8 dydį išmatavimų lentelės nelabai žiūriu, perku kaip standartą
kai kuriems rubams su koduku TREND20 daroma 20% nuolaida. gal kam pravers.
QUOTE(Ingute*** @ 2012 01 27, 15:28)
kai kuriems rubams su koduku TREND20 daroma 20% nuolaida. gal kam pravers.
Aciu labai, o kuriems cia gal zinai?
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 27, 18:04)
Aciu labai, o kuriems cia gal zinai?
nenuolaidiniams ir kazkuriems su specialiom kainom, bet neissiaiskinau kokios tos kainos
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 26, 18:16)
taip, tikrai 10.
Nu nežinau, mano labai panašūs išmatavimai (tik klubai ant 3 cm platesni), bet man 8 yra pats tas.
Ką tik išbandžiau - ir labai patenkinta likau. Ir suknute, ir dydžiu :
http://www.asos.com/...spx?iid=1703882