Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Twista @ 2012 01 25, 19:44)
Geriau parašykit savo išmatavimus, nes tai, ką jūs čia parašėt - nieko nesako smile.gif

teisybė doh.gif
krūtinė 95cm
liemuo 72cm
klubai 96cm
4u.gif
Atsakyti
Nostera, 12 dydis. Mano panasus ismatavimai.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 25, 11:59)

aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 25, 21:03)
Nostera, 12 dydis. Mano panasus ismatavimai.

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
As gavau pirmaji pirkini is Asos. Stai sita suknele http://www.asos.com/...Page_mainImage2. Tiko idealiai, nesioju XXS,XS,emiau 6 dydi. Labai patenkinta likau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 01 25, 18:50)
As gavau pirmaji pirkini is Asos. Stai sita suknele http://www.asos.com/...Page_mainImage2. Tiko idealiai, nesioju XXS,XS,emiau 6 dydi. Labai patenkinta likau  ax.gif

Gal galetumet pamatuoti visa ilgi?
Man labai grazi sita Green spalvos, irgi imciau 6 dydi,
bet greiciausiai atrodyciau kaip su isaugtu rubu (ugis 183) g.gif
Atsakyti
Pagaliau susimedžiojau šitą cool.gif
user posted image
Ėmiau 8 dydį, vėl tikiuosi, kad nebus didelė g.gif labai jau sunku pagauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2012 01 25, 21:07)
Gal galetumet pamatuoti visa ilgi?
Man labai grazi sita Green spalvos, irgi imciau 6 dydi,
bet greiciausiai atrodyciau kaip su isaugtu rubu (ugis 183)  g.gif

Pamatuosiu veliau smile.gif Bet manyciau tikrai butu trumpoka..As 169, tai tokia ant ribos, nes modeliukas toks, kad primena isaugtini ruba biggrin.gif Mano green spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 01 25, 19:36)
Pamatuosiu veliau smile.gif Bet manyciau tikrai butu trumpoka..As 169, tai tokia ant ribos, nes modeliukas toks, kad primena isaugtini ruba biggrin.gif Mano green spalva  wub.gif

Tai tada net nevarkit, atrodysiu juokingai biggrin.gif tikrai labai grazi
sita suknute, ir spalva wub.gif
Atsakyti
mergaites,tik dabar pastebejau kad gruodzio 20d. uzsakyta suknele man didoka,gavau sausio 4d.,ar dar imanoma butu ja grazinti?ar jau po laiko? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
siek tiek dvejoju del dydzio, ar visoms, kurios issimatavo pagal asos tiko dydziai? Mano ismatavimai: 86-68-93, tai gautusi 10? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2012 01 25, 22:23)
mergaites,tik dabar pastebejau kad gruodzio 20d. uzsakyta suknele man didoka,gavau sausio 4d.,ar dar imanoma butu ja grazinti?ar jau po laiko? blush2.gif

Galima smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2012 01 25, 23:34)
Sveikos,
siek tiek dvejoju del dydzio, ar visoms, kurios issimatavo pagal asos tiko dydziai? Mano ismatavimai: 86-68-93, tai gautusi 10? g.gif

Manyciau 8, bet gal dar kas patars g.gif
Atsakyti