Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Man atitiko kiek esu pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2012 05 04, 11:27)
Atleiskit neskaiciau visos temos, bet labai skubiai reikia atsakymo - ar Asos batu dydziai atitinka? Ar priklauso nuo modelio?
Aciu  4u.gif

mano 36 dydis tai atitiko kiek siunciausi,bet kolege karta pasrsisiunte 37 dydi,tai net mano koja nelindo.

grazinau savo kombinezona,tai kainavo 15litu registruotas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 04 gegužės 2012 - 14:16
gal kuriai reikia siu TH dzinsiuku? laikau kasikely 28dydi.
Imciau sau,bet man ilgis bus per trumpas. Bet labai jau patinka jie ir kaina nebloga wub.gif http://www.asos.com/...spx?iid=1931135
Atsakyti
Brangus tie Hilfigeriai.
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko atkeliauja siuntinukai? g.gif
Kazkaip visada man ateidavoo per 10-14 dienu. Dabar uzsakiau balandzio 14 diena ir dar negavau. Idomu pradet kelt bangas? g.gif
Atsakyti
Gal yra kokių nuolaidos kodukų? 4u.gif Ieškojau, bet nieko veikiačio neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 05 04, 22:17)
Merginos, per kiek laiko atkeliauja siuntinukai?  g.gif
Kazkaip visada man ateidavoo per 10-14 dienu. Dabar uzsakiau balandzio 14 diena ir dar negavau. Idomu pradet kelt bangas? g.gif

dar nekelkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 05 05, 15:14)
dar nekelkit  biggrin.gif

pioneer.gif tada laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 04 30, 23:27)

QUOTE(pupen @ 2012 05 01, 07:20)
Monrute as jas pirkau ir grazinau atgal tik kitos spalvos.

tokias

user posted image

Jas uzsisegus man peda slydo i isorine puse einant. O siaip grazios, ganetinai kokybiskos basutes  4u.gif

Pandora jei renkates nemokama siuntima, tai gausit lapuka ir su juo jau i pasta eisit atsiimt.

ačiū, merginos, aš dėl to pado ir suabejojau cool.gif
pasiėmiau balerinkes rožines lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau pasidometi, gal kas zinote, ar asos petite sukneliu 6 dydis atitinka normal 6 dydi? O gal petite rubai siek tiek pamazinti?
Aciu pagelbejusioms smile.gif
Atsakyti
juk petite smulkiom moterim, zemesnem nei standartas, tai teoriskai turetu but mazesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 05 06, 19:15)
Norejau pasidometi, gal kas zinote, ar asos petite sukneliu 6 dydis atitinka normal 6 dydi? O gal petite rubai siek tiek pamazinti?
Aciu pagelbejusioms smile.gif

Petite dydziu greiciausiai neatitiks krutines isiuvai, liemens aukstis ir ilgis. Cia logiskai mastant. O ish patirties tai gal kitos pakomentuos 4u.gif
Atsakyti