Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(nostera @ 2012 05 02, 12:49)
va
user posted image
noriu atkreipti dėmesį, jog ją vilki keturiasdešimtmetė moteris smile.gif
bet suknelė tikrai nereali, gavo daug komplimentų šventės metu  ax.gif

nepykit už didelę foto  blush2.gif

koks modelio ugis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 02, 19:11)
koks modelio ugis ax.gif

165cm.
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2012 05 02, 21:59)

o tai gerai, mano ir gi 1.65. kazin 8 dydzio ir gi toks pat ilgis butu.
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 03, 09:21)
o tai gerai, mano ir gi 1.65. kazin 8 dydzio ir gi toks pat ilgis butu.

negaliu pasakyti, čia dešimtas dydis, modelis sveria ~60kg.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 04 23, 11:20)
Ar pirkot kuri siuos batelius? laikau kasike sugavus 8uk dydi, galvoju jamt ar ne. su 27,1cm peda nebus mazi? ax.gif (melyni)
http://www.asos.com/...spx?iid=1988026user posted image

jau gavau ir gal kam prireiks tai pasidalinsiu info.. man su 27,1cm peda mazoki,apspausta peda visa. pratampyt cia jauciu be sansu bus.. arba grazinu,arba gal kuri norit,atiduosiu uz tiek kiek man gavos ax.gif siaip labai fainuciai, kokybiski tokie,ryskus wub.gif O gal kuri turit 9dydi,mielai keisciaus ar pirkciau wub.gif
Atsakyti
na va, per vėlai savo atsiliepimą parašiau. verysad.gif ale, kad tik tą dieną gavau..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 03, 12:19)
na va, per vėlai savo atsiliepimą parašiau. verysad.gif  ale, kad tik tą dieną gavau..

nieko tokio,kad kito var nebuvo, buvo vienintelis tik 8dydis,gavau,pamaciau,pasimatavau ir nusivyliau verysad.gif biggrin.gif skaiciau, vakar berods, tarpininkiu temoj panos kalbejo apie purskikli is amazon, kur papurskus juo prasitempia,gal sakau dar viltis neprarasta schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
jų ir lt batų parduotuvėse yra kiek žinau, esu skaičius atsiliepimus, man pačiai bandyti neteko.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 05 03, 14:10)
nieko tokio,kad kito var nebuvo, buvo vienintelis tik 8dydis,gavau,pamaciau,pasimatavau ir nusivyliau  verysad.gif  biggrin.gif  skaiciau, vakar berods, tarpininkiu temoj panos kalbejo apie purskikli is amazon, kur papurskus juo prasitempia,gal sakau dar viltis neprarasta  schmoll.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bandziau as tuos papurskimus, turiu pasakyt tas pats efektas kaip kad su slapia kojine pavaikscioti... na siek tiek pades, bet dydziu tikrai nepratampys ax.gif
Kitas metodas - ipilti i maiseli vandens, ideti i bata ir i kamera... bet jei geri batukai baisu taip sugadinti.

Man priimtiniausias budas nunesti pas patsiuvi, jie turi spec masinas kurios pratampo.
Atsakyti
Labai puikus būdas su kojine, tik ne šlapia. Aš su storesne kojine balerinas ir pratampiau.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 03, 20:20)
Labai puikus būdas su kojine, tik ne šlapia. Aš su storesne kojine balerinas ir pratampiau.

pratampydavau ir as taip,ir dabar reiks pabandyt,tik jei ikisiu koja su kojine biggrin.gif
Atsakyti
Atleiskit neskaiciau visos temos, bet labai skubiai reikia atsakymo - ar Asos batu dydziai atitinka? Ar priklauso nuo modelio?
Aciu 4u.gif
Atsakyti