Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

user posted image

kiek jau metu varvinu seile i sia suknele doh.gif pasakykit,kad ji toookia grazi tik ant monikenes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 01, 20:56)
user posted image

kiek jau metu varvinu seile  i sia suknele doh.gif pasakykit,kad ji toookia grazi tik ant monikenes rolleyes.gif

cia tik gerites sia foto n metu ar asos tinklapy ji jau tiek laiko parduodama? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 05 01, 23:42)
cia tik gerites sia foto n metu ar asos tinklapy ji jau tiek laiko parduodama? biggrin.gif  4u.gif

as ne per asos tinklapi ja pirkciau.
nusimato didele proga, tai ir vel ja prisimenu. bet noris suzinot, kaip ji realiai atrodo a, tokia gerule kaip ir foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 02, 09:11)
as ne per asos tinklapi ja pirkciau.
nusimato didele proga, tai ir vel ja prisimenu. bet noris suzinot, kaip ji realiai atrodo a, tokia gerule kaip ir foto g.gif

Aš jau ne vieną kartą apie šią suknelę šiame forume rašiau.. tuoj surasiu foto ir įkelsiu, kaip atrodo realiai
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2012 05 02, 10:45)
Aš jau ne vieną kartą apie šią suknelę šiame forume rašiau.. tuoj surasiu foto ir įkelsiu, kaip atrodo realiai

laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 02, 11:19)

va
user posted image
noriu atkreipti dėmesį, jog ją vilki keturiasdešimtmetė moteris smile.gif
bet suknelė tikrai nereali, gavo daug komplimentų šventės metu ax.gif

nepykit už didelę foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nostera: 02 gegužės 2012 - 11:50
sveikos mergaites 4u.gif
ar teko kada grazint rubeli,kaip siuntet,ta pacia pakuote dar det i voka ir siust registruotu siuntimu ar kaip,na kvailas klausimas,bet niekad neteko daryt grazinimo blush2.gif kazkaip nepatikimai man tik su tuo maiseliu,su kuriuo gavau atrodo siust,jau toks pasitrynes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 02 gegužės 2012 - 13:11
QUOTE(linete33 @ 2012 05 02, 12:53)
sveikos mergaites  4u.gif
ar teko kada grazint rubeli,kaip siuntet,ta pacia pakuote dar det i voka ir siust registruotu siuntimu ar kaip,na kvailas klausimas,bet niekad neteko daryt grazinimo  blush2.gif  kazkaip nepatikimai man tik su tuo maiseliu,su kuriuo gavau atrodo siust,jau toks pasitrynes  doh.gif

Kaune, bent jau sauletekio paste su maisais tais pilkais nebepriima siusti, turi buti vokas, ar kazkas specialiai siuntinimas skirta. Sake,kad nauja tvarka isisgaliojo, nors chemijos g paste prieme dar veliau ir su maiseliu.

Siunciu tik registruotu siuntimu, nes jei kokia smulkme netiko,tai net negrazinu pasilieku, o jei kazkas brangesnio tai butu gaila,kad dingtu.

Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 05 02, 13:19)
Kaune, bent jau sauletekio paste su maisais tais pilkais nebepriima siusti, turi buti vokas, ar kazkas specialiai siuntinimas skirta. Sake,kad nauja tvarka isisgaliojo, nors chemijos g paste prieme dar veliau ir su maiseliu.

Siunciu tik registruotu siuntimu, nes jei kokia smulkme netiko,tai net negrazinu pasilieku, o jei kazkas brangesnio tai butu gaila,kad dingtu.

Aciu, 4u.gif
vat ir as galvoju det dar i voka papildoma. atsisiunciau kombinezona,raso modelio ugis 178,dydis 8,mano ir dydis tas pats,ugis mazesnis,o ilgio ryskiai trukumas doh.gif
o tam lape irasau tik koda priezasties ir viskas,ane ax.gif
Atsakyti
Uzvakar uzsakiau MB batus is asos ir tik dabar paziurejau savo el bankininkystej swed banko,kad nuimti pinigai kursu 4.30lt uz 1gpb blink.gif as jau grubiai viska dauginau is 4.22,o cia jau min 4.30 reikia doh.gif doh.gif
Atsakyti
Siulau nepasitiket tuo, kokio raso ugio manekene ir koki ji devi dydi, ten daznai pripaiso ilgi (jei trumpas), susagsto (jei rubas per didelis manekenei) ir panasiai. Ne karta teko matyti video paliktus segtukus visokius kur suimti rubai is galo.

As irgi uzsakinejau pries pora gal dienu 4, 28 kursu paskaiciavo...
Man visada skaiciuoja didesniu nei tos dienos kursu, bet jei grazina pinigus, tai pagal tos dienos kursa t.y. visada atgaunu maziau pinigu nei susimokejau. Niekada nera buve, kad daugiau ar bent jau tiek kiek mokejau grazintu.
Papildyta:
QUOTE(linete33 @ 2012 05 02, 13:30)
Aciu,  4u.gif 
vat ir as galvoju det dar i voka papildoma.  atsisiunciau kombinezona,raso modelio ugis 178,dydis 8,mano ir dydis tas pats,ugis mazesnis,o ilgio ryskiai trukumas  doh.gif
o tam lape irasau tik koda priezasties ir viskas,ane  ax.gif

ir pazymi refund, jei norit atgaut pinigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 02 gegužės 2012 - 14:11
QUOTE(pupen @ 2012 05 02, 14:12)
Siulau nepasitiket tuo, kokio raso ugio manekene ir koki ji devi dydi, ten daznai pripaiso ilgi (jei trumpas), susagsto (jei rubas per didelis manekenei) ir panasiai. Ne karta teko matyti video paliktus segtukus visokius kur suimti rubai is galo.
As irgi uzsakinejau pries pora gal dienu 4, 28 kursu  paskaiciavo...
Man visada skaiciuoja didesniu nei tos dienos kursu, bet jei grazina pinigus, tai pagal tos dienos kursa t.y. visada atgaunu maziau pinigu nei susimokejau. Niekada nera buve, kad daugiau ar bent jau tiek kiek mokejau grazintu.
Papildyta:
ir pazymi refund, jei norit atgaut pinigus

dydziais ir as nelabai pasitikiu,bet kai jau ugis apie 10cm netiko,tai idomiai doh.gif ,nes mano ugis 170,tai galvojau bus prie aukstakulniu,jei manekene 178,o rezultate tai ne prie zemakulniu unsure.gif
Atsakyti