Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Bet Asos puslapyje vadinasi yra visiska apgavyste, melavimas klientams, ar nereikia uz tai bausti? Cia legalu, taip galima? Uzrasyti, kad perkam oda, o atsiusti pigu odos pakaitala?
Atsakyti
jei ir parasysi,kad apgavo aprasydami rankines medziaga, sulauksi tik atsakymo su daug zodziu sorry sorry ir grazinkit atgal biggrin.gif kartais kai gauni koki butent ASOS daikta,tai pasibaiseji kokybe,o dar kai pamatai kokia pradine kaina buvo uzkelta blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 04 22, 11:18)
jei ir parasysi,kad apgavo aprasydami rankines  medziaga,  sulauksi tik atsakymo su daug zodziu sorry sorry ir grazinkit atgal  biggrin.gif  kartais kai gauni koki butent ASOS daikta,tai pasibaiseji kokybe,o dar kai pamatai kokia pradine kaina buvo uzkelta  blink.gif  biggrin.gif

o jūs pabandykit kokį piktesnį laišką parašyt apie tai, kad jie meluoja savo klientams, suteikia klaidinančią informaciją, o tai jau yra vartotojų teisių pažeidimas, gal jie ne tik sory bet ir kokį vienkartinį nuolaidų koduką sekančiam apsipirkimui parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 04 22, 10:44)
o jūs pabandykit kokį piktesnį laišką parašyt apie tai, kad jie meluoja savo klientams, suteikia klaidinančią informaciją, o tai jau yra vartotojų teisių pažeidimas, gal jie ne tik sory bet ir kokį vienkartinį nuolaidų koduką sekančiam apsipirkimui parašys  mirksiukas.gif

Ir be piktesnio laisko, duos ta nuolaidu koduka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu asos pirkus ne kartą, kaina normali,rūbai neblogi.Mastau dabar apie šią suknelę, reikia vestuvėms,nežinau kuo ji mane sužavėjo, bet turbūt spalva, nes esu tamsi, tai tinka man ši, Gal kuri pirkote ją ir galėtumėt pakomentuoti?
ASOS suknelė
Atsakyti
Ar pirkot kuri siuos batelius? laikau kasike sugavus 8uk dydi, galvoju jamt ar ne. su 27,1cm peda nebus mazi? ax.gif (melyni)
http://www.asos.com/...spx?iid=1988026user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 23, 11:36)
Sveikos, esu asos pirkus ne kartą, kaina normali,rūbai neblogi.Mastau dabar apie šią suknelę, reikia vestuvėms,nežinau kuo ji mane sužavėjo, bet turbūt spalva, nes esu tamsi, tai tinka man ši, Gal kuri pirkote ją ir galėtumėt pakomentuoti?
ASOS suknelė

Rasyta jau temoje apie sia suklnele, pavartykit puslapius atgal, tikrai rasit 4u.gif
Atsakyti
Linulee nepirkom, bet bent jau Kauno akropoli jie yra, galima pasimatuot
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 04 23, 13:05)
Rasyta jau  temoje apie sia suklnele, pavartykit puslapius atgal, tikrai rasit 4u.gif

Arba žliba,arba nežinau kodėl nerandu,visą temą perverčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 04 23, 12:45)
Linulee nepirkom, bet bent jau Kauno akropoli jie yra, galima pasimatuot

provincija - toli iki vilniaus ir kauno akropoliu cool.gif
Atsakyti
Merginos, kurioms teki grąžinti ASOS prekes, kokiu adresu siunčiat jas?
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 04 23, 14:57)
Merginos, kurioms teki grąžinti ASOS prekes, kokiu adresu siunčiat jas?

Tuo, kur buna ant lipduko nurodytas 4u.gif
Atsakyti