Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Soy @ 2012 03 15, 05:27)
Sitas dalykas jau seniai seniai yra, tikrai ne naujiena smile.gif

Rimtai? As tik vakar pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 03 15, 11:26)
Rimtai? As tik vakar pastebejau biggrin.gif

tikrai senai smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Mane domina si suknele wub.gif , gal kas turi?

user posted image
arba

user posted image

Is CIA
Atsakyti
Gavau šiuos bačiukus. Nemažai kas domėjosi... Nešioju 40,5 dydį, tai 8 buvo pats tas smile.gif (Viduje 26 cm). Gryną 41 nešiojančiai, kažin, ar tiktų... Nors gal čia tik man taip atrodo, nes turiu jautrias kojytes, tai nemėgstu kai batai ant ribos tokie būna biggrin.gif Ir man jie realiai pasirodė truputį šviesesni, nei foto g.gif Tiksliau, kitokio atspalvio... Bet šiaip patogūs ir dailūs, tikrai verti tų 18 svarų, kuriuos sumokėjau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 16 kovo 2012 - 16:55
Twista grazus baciukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 03 16, 17:53)
Gavau šiuos bačiukus. Nemažai kas domėjosi... Nešioju 40,5 dydį, tai 8 buvo pats tas smile.gif (Viduje 26 cm). Gryną 41 nešiojančiai, kažin, ar tiktų... Nors gal čia tik man taip atrodo, nes turiu jautrias kojytes, tai nemėgstu kai batai ant ribos tokie būna biggrin.gif Ir man jie realiai pasirodė truputį šviesesni, nei foto g.gif Tiksliau, kitokio atspalvio... Bet šiaip patogūs ir dailūs, tikrai verti tų 18 svarų, kuriuos sumokėjau biggrin.gif

Įdomu, ar tiktų kiek platesnei kojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 03 16, 17:53)

user posted image

oi su spalvom tai man irgi yra buvę, batukus užsisakinėjau, foto buvo žydri
gaunu - žalia zomša bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 16 kovo 2012 - 20:58
QUOTE(Smash @ 2012 03 16, 17:17)
Twista grazus baciukai  bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(ibieililiai @ 2012 03 16, 17:51)
Įdomu, ar tiktų kiek platesnei kojai?  g.gif

Hmm... Net nežinau unsure.gif Mano koja siaura, tai tikrai nepasakyčiau, kad per platūs tie bačiukai g.gif Vidutinei kojytei irgi tiktų... Bet va dėl platesnės neaišku. Žiūrint, kiek ji plati biggrin.gif

QUOTE(Monrutė @ 2012 03 16, 20:58)
oi su spalvom tai man irgi yra buvę, batukus užsisakinėjau, foto buvo žydri
gaunu - žalia zomša bigsmile.gif

Na, šie, ačiū Dievui, ne žali laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 03 17, 00:25)
4u.gif
Hmm... Net nežinau unsure.gif Mano koja siaura, tai tikrai nepasakyčiau, kad per platūs tie bačiukai g.gif Vidutinei kojytei irgi tiktų... Bet va dėl platesnės neaišku. Žiūrint, kiek ji plati biggrin.gif
Na, šie, ačiū Dievui, ne žali laugh.gif

va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.asos.com/...r...=200&sort=3

50 proc ispardavimas
Atsakyti
Ar yra siuo metu koks kodukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 03 10, 13:55)
Ar jums iseina normaliai pastaruoju metu uzsakymus padaryti? Nesuprantu kodel, bet pries kelias dienas neisejo dvieju sukneliu uzsisakyti su prancuziska kortele, nors pinigu tikrai yra ir daug kartu jau siaip pirkus su ja.. Na tai tada padariau uzsakyma su angliska kortele. Suveike, tai galvojau bedos su prancuziska kortele. O dabar uzsakant laikrodi atmete ir ta pacia angliska kortele.. Niekad taip nera buve.
Del ko taip gali buti, kad abi korteles nebetiktu?

o su paypalu nebandet? as syryt atsiskaiciau be problemu.

tarp kitko, gal kas nestukiu rubus is asos esat uzsakineje? ar dydziai kaip surasyta? nes is la redoute kai uzsakinejau buvo pamazinti. bijau kad paskui neissisprausiu biggrin.gif
Papildyta:
P.S. Studentam 10% nuolaida. jei yra studenciu smile.gif Tik nezinau ar reikia kokiu dokumentu, ar tik prisiregistruoti wink.gif http://www.asos.com/...K_GlobalBanner3

Atsakyti