Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Twista @ 2012 02 25, 15:25)
Man rodos, nuo tada, kai gauni ax.gif O pagal idėją, jei siuntėtės nemokamu paštu - jie niekaip negali žinoti, kada tiksliai jūs gavot, nes jis neregistruotas laugh.gif Pataisykit kas nors, jei klystu.

Tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O būna dydžių papildymai? Ar jei jau nebėra, tai ir nebebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 02 25, 20:25)
O būna dydžių papildymai? Ar jei jau nebėra, tai ir nebebus?  g.gif

Buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 18, 10:51)
Gal šią kuri pirkote? labai spalvos žavi  bigsmile.gif 
user posted image
bet jau monekenės liemuo plonumo  doh.gif  nesveikai sakyčiau  unsure.gif

as pirkau ax.gif spalvytes tikrai tokios grazios,tokia pigi paprasta suknute kasdienai,deja mano ugis 168 ir krutine didele tai pakilo liemuo,atiteko sesei suknele ax.gif zemesnei tiko labiau.
Atsakyti
Sveikos mergaites labai noreciau is asos atsisiusti pati bet net neissivaizduoju nuo ko pradet gal koks protingas zmogus pagelbetu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 02 25, 15:25)
Man rodos, nuo tada, kai gauni ax.gif O pagal idėją, jei siuntėtės nemokamu paštu - jie niekaip negali žinoti, kada tiksliai jūs gavot, nes jis neregistruotas laugh.gif Pataisykit kas nors, jei klystu.

Man buvo atvejis, kai as gavau per maza man suknute ir bandziau ja parduoti LT doh.gif Nesiseke, bet buvo nuo gavimo jau daugiau nei menesis praejes. As jau ir lapa grazinimo buvau ismetus ir maisiuka nuo suknutes (tiesiog vienas zmogus patikino, kad tikrai pirks, paskum apsigalvojo). Ir surizikavau issiusti jiems atgal. Ju psl. atsispausdinau grazinimo lapa, sudejau i kito rubo maiseli ir sekmingai atgavau pinigelius. Aisku, piktnaudziaut nederetu, bet jei kartais taip jau atsitinka...
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 02 25, 22:10)
as pirkau ax.gif spalvytes tikrai tokios grazios,tokia pigi paprasta suknute kasdienai,deja mano ugis 168 ir krutine didele tai pakilo liemuo,atiteko sesei suknele ax.gif zemesnei tiko labiau.

o tai su savo 174 tikrai nesisakysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 26, 15:41)
o tai su savo 174 tikrai nesisakysiu  schmoll.gif

As jau pastebejau, kad sukneles, kur grieztai liemuo nubreztas, aukstoms netinka... Su 175 net nebandau uzsisakinet.. Nezinau, kaip ten modeliam atrodo, gal pas jas kojos 3/4 ugio sudaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 02 26, 19:53)
Nezinau, kaip ten modeliam atrodo, gal pas jas kojos 3/4 ugio sudaro smile.gif

gal tikrai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 24, 09:08)
Na, man nuotraukos atsivercia visos, bet kas iš to,kai pusdienį sėdi ir ieškai...

asos nuotraukos tai man atsidare, o va kai noredavau realiais rusaiciu nuotraukas pasididinti , tai nedidindavo, teko registruotis. gal dabar kitaip, is sito kompo negaliu pasitikrinti g.gif
Atsakyti
Merginos,

gal kuri turi ar matė šį sijoną? Pražiopsojau savo 10, todėl galvoju imti 12 d. Kad tik nebūtų žiauriai didelis per liemenį.

http://www.asos.com/...spx?iid=1815211
Atsakyti