Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Patrika @ 2012 02 24, 08:59)
Mergaitės, o kaip naudotis paieška rusaičių forume? Niekur nerandu,kur suvesti,kad ieškotų, jei ko ieškau,tai tiesiog turiu verst visus puslapius,kas labai ilgai trunka  doh.gif  Ar tam reikia prisijungti prie jų forumo?  g.gif

as prisijungusi. nes kitaip net daugumos nuotrauku realiu nematai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 24, 11:05)
as prisijungusi. nes kitaip net daugumos nuotrauku realiu nematai.

Na, man nuotraukos atsivercia visos, bet kas iš to,kai pusdienį sėdi ir ieškai...
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 24, 11:08)
Na, man nuotraukos atsivercia visos, bet kas iš to,kai pusdienį sėdi ir ieškai...

Tada turiu prašymą, gal galėtumėte kuri prisijungusi rusaičiu forume,patikrinti,ar yra aprašomi šie bateliai :
http://www.asos.com/...-...3&clr=Black

Ar atitinka dydžius....

Būčiau labai dėkinga.... blush2.gif 4u.gif Pati aš registruotis ten visai nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 24, 09:38)
Tada turiu prašymą, gal galėtumėte kuri prisijungusi rusaičiu forume,patikrinti,ar yra aprašomi šie bateliai :
http://www.asos.com/...-...3&clr=Black

Ar atitinka dydžius....

Būčiau labai dėkinga....  blush2.gif  4u.gif  Pati aš registruotis ten visai nenoriu...

Taip,reikia buti registruotai,kitaip net paieskos langelio nesimato.
Neradau atsiliepimu apie siuos batus.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 02 24, 12:28)
Neradau atsiliepimu apie siuos batus.

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tada surizikuosiu užsisakyti tokį dydį, kokį ir nešioju mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot, ar Asos batai atitinka dydi? jeigu 41 i mazesne puse, tai geriau imt 8 ar 7? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2012 02 24, 17:40)
gal kas zinot, ar Asos batai atitinka dydi? jeigu 41 i mazesne puse, tai geriau imt 8 ar 7?  g.gif

Labai priklauso nuo batu ir kojos plocio smile.gif
Siaip dydzius dazniausiai atitinka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2012 02 24, 19:51)
Labai priklauso nuo batu ir kojos plocio smile.gif
Siaip dydzius dazniausiai atitinka  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal yra koks papildomas kodukas dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 25, 09:22)
Gal yra koks papildomas kodukas dar?  blush2.gif

Nera siai dienai
Atsakyti
Sakykit prasau, ar preke galiu dar grazint, jei ji is ASOS issiusta vasario 9d.? As ja gavau vasario 16d. Tos 28 grazinimo dienos nuo kada skaiciuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 02 25, 15:13)
Tos 28 grazinimo dienos nuo kada skaiciuojasi?

Man rodos, nuo tada, kai gauni ax.gif O pagal idėją, jei siuntėtės nemokamu paštu - jie niekaip negali žinoti, kada tiksliai jūs gavot, nes jis neregistruotas laugh.gif Pataisykit kas nors, jei klystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 25 vasario 2012 - 15:25