Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Vivace @ 2012 02 17, 10:05)

http://www.asos.com/...spx?iid=1703033
Dėl šios dvejoju. Nuotraukoj ji man labai graži pasirodė, realybėj irgi graži, bet apsirengus keistokai šiek tiek atrodo. Laaabai plačios jos rankovės, tai nežinau, ar grąžint, ar susidraugaut, ar nešt siuvėjai rankoves pasiaurint trupučiuką.  biggrin.gif

man labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
odiniu dalykeliu ispardavimas asos, bet kaip dera kiekvienam ispardavimui - populiariausiu dydziu nebera sad.gif o tokia faina odine suknyte tik uz 50 svariuku, cia noriu bet negaliu schmoll.gif
Atsakyti
O as vakar gavau sia suknele ir megztuka smile.gif Abu labai patiko, bet sukneles modelis netiko man. Realiai ta ruda spalva vos ryskesne. Megztinis isvis nerealus ir dar uz tokia kaina wub.gif Tik didintas doh.gif Gal kuri turit 6 dydi ir norit keist ar parduot?
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 02 19, 20:59)
user posted image

Turiu ir as si megstuka ruda uk6, bet ir tai man ciut laisvokas,
nors nesioju XS, bet jau pirkau senokai, tikrai
neralus ir be galo siltas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 20 vasario 2012 - 00:11
Balbetka - sutraukiau skalbdama, 40 laipsniu temperaturoj ax.gif Aj, galvoju, surizikuosiu. Neapsiburbulavo, viskas ok, geru dydziu pamazejo, irgi 8 pirkau. Peciai i vieta atsistojo, ilgio irgi pamazejo kokiais 5 cm; dziaudama rankoves del visa ko patempiau i ilgi, nors realiai ir jos man buvo ilgokos.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2012 02 20, 08:55)
Balbetka -  sutraukiau skalbdama, 40 laipsniu temperaturoj  ax.gif Aj, galvoju, surizikuosiu.  Neapsiburbulavo, viskas ok, geru dydziu pamazejo, irgi 8 pirkau. Peciai i vieta atsistojo, ilgio irgi pamazejo kokiais 5 cm; dziaudama rankoves del visa ko patempiau i ilgi, nors realiai ir jos man buvo ilgokos.

O kaip skalbej, rankom ar masinoj? Gal ir man surizikuot, nes megstinis labai patinka o ir mazesnio jauciu negausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 02 20, 13:02)
O kaip skalbej, rankom ar masinoj? Gal ir man surizikuot, nes megstinis labai patinka o ir mazesnio jauciu negausiu  g.gif

Masinoj biggrin.gif And greito skalbimo, be jokiu ten mirkymu.
Atsakyti
O sakykit, man nesiojancia 40 dydi, kokio reiktu dydzio is ASOS?
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2012 02 23, 11:31)
O sakykit, man nesiojancia 40 dydi, kokio reiktu dydzio is ASOS?

UK7 4u.gif
Atsakyti
merginos, ar kuri nors siuntėtės tuos platforma aukšta batus ar basutes, įdomu, kaip vaizdas, ar patogu, keli modeliai yra

user posted image
user posted image
http://www.asos.com/...u...=3&clr=Blue
Atsakyti
[quote=Dulke,2012 02 23, 16:31]
UK7 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edre: 23 vasario 2012 - 22:47
Mergaitės, o kaip naudotis paieška rusaičių forume? Niekur nerandu,kur suvesti,kad ieškotų, jei ko ieškau,tai tiesiog turiu verst visus puslapius,kas labai ilgai trunka doh.gif Ar tam reikia prisijungti prie jų forumo? g.gif
Atsakyti