Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Mureanda @ 2012 02 05, 14:07)
QUOTE(linamog @ 2012 02 05, 14:17)

Tikrai tragikomedija... O jei žmogus serga, kaip tada? Iš anksto gi nenumatysi doh.gif LT paštas nesiliauja stebinęs cool.gif

drinks_cheers.gif Pritariu.... As jau su viena karta paste buvau susikapojusi... smile.gif Ejau pasiimti mamos daiktu su jos pasu ir t.t tai nedave, naujos taisykles pralaukiau eileje, susalau ir t.t doh.gif + Juk pase yra irasas, kad tokia ir tokia mergaite yra jos dukra blink.gif O mama retai buna mieste (gyvena kitur), tai jai visiskai neparanku i ta pasta uzsukti... Galiausiai gavosi taip, kad as isreikalavau, kad ta siuntini pristatytu i namus asmeniskai lotuliukas.gif Ir ka jus sau manot? bigsmile.gif Pristate... Pasakiau, kad as deslpinigiu nezadu moketi ir net nesiruosiu, o jeigu Jums mazai darbo paste ir neturite ka veikti.. Tada prasom pristatytii namus tongue.gif Bet jau toks buvo tetu piktumas... netas zodis... smile.gif Suprantu, kaip ateina asocialai, visokiu tame paste pamatysi..... bet kaip padorusi ir normalus zmogus (+ Daznai kuris lankosi paste ir tikrai matytas veidas, pastovus klientas)

Nu zodziu, ne apie tai tema....

Merginos gal galite atsakyti i pries tai ansktesni mano klausima del pinigeliu gavimo is ASOS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 05 vasario 2012 - 14:15
QUOTE(matrica_2 @ 2012 02 04, 19:48)
Sveikos, per kiek jum laiko ASOs grazina pinigelius, jei atsauket usakyma? g.gif  Man jau ilgiau nei savait ju negrzina.... jie yra rezevuoti mano saskaitoje, bet nusiimti kaip ir neina ju doh.gif  Gal kam teko susidurit su panasia problema? g.gif

Asos iskart grazina, o kada atsiras jie jusu saksiatoje jau priklauso nuo jusu banko. As tokiu atveju visada parasau zinute i banka, kad grazintu greiciau man pinigus i saskaita, tuomet grazina per kokias 3 dienas, jei neparasau, tuomet gali per puse menesio berods.

QUOTE(Mureanda @ 2012 02 05, 11:27)
o saulės akinius ASOS kažkaip ypatingiau įpakuoja? Nedrąsų pirkti, nes jei ne,  dar paskui kokia teta paštininkė užsės ir nieko iš jų neliks  unsure.gif

Vakar MB bandė atsiimti mano siuntinuką su lapeliu ir mano ATK, tai paštininkė be įgaliojimo nedavė  blink.gif  Nes jis, mat, galėjo tiek pranešimą, tiek mano dokumentą pavogti anot jos... grįžo piktas kaip širšė  doh.gif

Siunciausi akinius, ipakuoja gerai, i ta burbulini maiseli, nieko jiems nenutiko.
As manau,kad gera sita tvarka, kad atsiimti gali tik siuntinio savininkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 05 vasario 2012 - 16:43
Mergaites,gal kas esat pirkus vilnonius paltukus is ASOS? Nelabai isivaizduoju ju siltuma, kiek vilnos turi but,kad tinkamas ziemai butu ? (ne tokiems speigams kaiip dabar, bet "normaliai" ziemai). g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 05, 23:05)
Mergaites,gal kas esat pirkus vilnonius paltukus is ASOS? Nelabai isivaizduoju ju siltuma, kiek vilnos turi but,kad tinkamas ziemai butu ? (ne tokiems speigams kaiip dabar, bet "normaliai" ziemai).  g.gif

kiek as pirkau tikrai jie nera silti, ne tokiai ziemai.Tik rudeniui ar pavasariui ankstyvam
Atsakyti
20% batams su kodu LOVEFOOTWEAR.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 06, 11:11)
20% batams su kodu LOVEFOOTWEAR.

man negalioja verysad.gif cia gal tik naujiems?
Atsakyti
Rodos tik naujiems batukams ten,be nuolaidos smile.gif
Atsakyti
Is sitos nuorodos:
http://www.asos.com/...t...c=Email&r=2
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 02 06, 12:31)
man negalioja verysad.gif cia gal tik naujiems?

Taip, tik naujiems... Sale prekems neduoda nuolaidos unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kur uzmatet komentarus apie sita paltuka? idomu ar atitinka dydi , na ir siaip.... g.gif bandziau skaityt rusu foruma,bet labai daug psl, gal kam kada uzkliuvo,tada ieskociau....

http://www.asos.com/...s...1&clr=Stone
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 06, 12:54)

Super, dekui 4u.gif
Kaip tik ketinau suknele sakytis, reiks palaukt iki 4ienio bigsmile.gif
O bikini jauciu i lingerie kategorija neieina?
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 06, 14:39)
Mergaites, gal kur uzmatet komentarus apie sita paltuka? idomu ar atitinka dydi , na ir siaip....  g.gif  bandziau skaityt rusu foruma,bet labai daug psl, gal kam kada uzkliuvo,tada ieskociau....

http://www.asos.com/...s...1&clr=Stone

Nereikia viso forumo skaityti,kad surasti norima ruba, uztenka nukopijuoti pavadinima prekes ir irasyti i paieska, kuri yra kiekvienoje rusu forumo temoje ir pagrindiniam puslapyje (jei norisi,kad ieskotu iskart visame forume).
Pabandziau paziuret ta paltuka, tai tik kur aptarinejami dydziai ir modeliai kazka apie ji plepa, bet nepades jauciu,nes irgi klausia tik apie ji. Nors gal atsake kazkas, nesigilinau tiek...
Atsakyti