Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(S@lsa @ 2012 02 04, 14:13)
''Siunčiame pašto siuntinių kainomis. Jokių papildomų mokesčių nėra.''  lotuliukas.gif
As ten pakomentavau, bet manau bus istrintas komentaras apsaugant versliuka  biggrin.gif Jei netingit paprotinkit ir jus.

Mano 12kai draugų patinka, pirma reikia juos paprotinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 04, 13:10)
Nenustebčiau, jei nežino smile.gif  biggrin.gif  ne visi apskritai internetu perkasi  rolleyes.gif

haa, tiksliai, nepagalvojau biggrin.gif maniau, jog visi irgi galvoja, kad ateitis internete biggrin.gif va taip paskui ir gaunas, kad tave mulkina, o tu leidies mulkinama, nes tiesiog nezinojai..
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 02 04, 13:22)
haa, tiksliai, nepagalvojau biggrin.gif maniau, jog visi irgi galvoja, kad ateitis internete biggrin.gif va taip paskui ir gaunas, kad tave mulkina, o tu leidies mulkinama, nes tiesiog nezinojai..

Ne i tema, bet, jeigu turi verslo liudijima, pagal kuri gali pardavinet, tai kodel gi ne. Visos tarkim VS perpardavinetojos juk irgi kainas uzsikelia kaip, bet kitas reikalas, jeigu negalima is esmes perpardavinet asos rubu, jie draudzia ar pan. Sito nezinau smile.gif O siaip, ne visi juk patys siunciasi is to paties asos (nemoka, nenori, negali, neturi korteles ar pan.). Jeigu yra paklausa, tai pasiula visad bus biggrin.gif Visada juk galima nepirkti smile.gif
Atsakyti
Na bet cia jau gaunasi durniu pinigai pas protingus atsiprasant, nes uzsikelt dviguba antkaini kuomet nei siuntimas, nei muitas, nei dar kas nekainuoja nesazininga. As manau, kad butent asos drabuzius perpardavinet galima su ju leidimu, nes kam dar tos galvos nukirptos manekeniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 04, 13:44)
Na bet cia jau gaunasi durniu pinigai pas protingus atsiprasant, nes uzsikelt dviguba antkaini kuomet nei siuntimas, nei muitas, nei dar kas nekainuoja nesazininga. As manau, kad butent asos drabuzius perpardavinet galima su ju leidimu, nes kam dar tos galvos nukirptos manekeniu?  g.gif

As cia jokio nesaziningumo nematau, musu parduotuvese kainos dar ir ne taip uzkeltos biggrin.gif Taip, kainos dideles, uzkeltos, bet tarkim as ir neperku is ju ir kiekvienas gali rinktis pirkt ar ne smile.gif
Jus paziurekit kiek SM tokiu perpardavinetoju, kur nusiperka ruba papigiai, o po to tokia kaina uzlenkia ir dar raso: parduodu pigiau nei pirkau pati doh.gif
Atsakyti
Sveikos, per kiek jum laiko ASOs grazina pinigelius, jei atsauket usakyma? g.gif Man jau ilgiau nei savait ju negrzina.... jie yra rezevuoti mano saskaitoje, bet nusiimti kaip ir neina ju doh.gif Gal kam teko susidurit su panasia problema? g.gif
Atsakyti
Kažkaip neužmatau kur būtų parašytas šių batų kulnų aukštis unsure.gif
o jau kaip užsireikė man jų doh.gif nors net nežinau, prie ko nešiočiau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o saulės akinius ASOS kažkaip ypatingiau įpakuoja? Nedrąsų pirkti, nes jei ne, dar paskui kokia teta paštininkė užsės ir nieko iš jų neliks unsure.gif

Vakar MB bandė atsiimti mano siuntinuką su lapeliu ir mano ATK, tai paštininkė be įgaliojimo nedavė blink.gif Nes jis, mat, galėjo tiek pranešimą, tiek mano dokumentą pavogti anot jos... grįžo piktas kaip širšė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 05, 11:27)
Vakar MB bandė atsiimti mano siuntinuką su lapeliu ir mano ATK, tai paštininkė be įgaliojimo nedavė  blink.gif  Nes jis, mat, galėjo tiek pranešimą, tiek mano dokumentą pavogti anot jos... grįžo piktas kaip širšė  doh.gif

Taip, naujos taisykles, as skambinausi. Igaliojimas turi buti notariskai patvirtintas, arba reikia paste is anksto palikti sutikima ant ju blanko, jog leidziate konkreciam asmeniui ar asmenims jusu vardu atsiimti siuntini. Tragikomedija. Gerai, kad bendrovems siustiems laiskams nereikia notarinio igaliojimo, tik direktoriaus pasirasyto ir antspauduoto.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 05, 11:27)
o saulės akinius ASOS kažkaip ypatingiau įpakuoja? Nedrąsų pirkti, nes jei ne,  dar paskui kokia teta paštininkė užsės ir nieko iš jų neliks  unsure.gif

Vakar MB bandė atsiimti mano siuntinuką su lapeliu ir mano ATK, tai paštininkė be įgaliojimo nedavė  blink.gif  Nes jis, mat, galėjo tiek pranešimą, tiek mano dokumentą pavogti anot jos... grįžo piktas kaip širšė  doh.gif

aš parašiau pašte įgaliojimą, kad galima mano siuntinius atiduoti vyrui ir dėl to pretenzijų neturėsiu. paštas turi blanką, kainuoja 2.42 lt
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 05, 14:17)

Tikrai tragikomedija... O jei žmogus serga, kaip tada? Iš anksto gi nenumatysi doh.gif LT paštas nesiliauja stebinęs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 05, 14:07)
QUOTE(linamog @ 2012 02 05, 14:17)

Tikrai tragikomedija... O jei žmogus serga, kaip tada? Iš anksto gi nenumatysi doh.gif LT paštas nesiliauja stebinęs cool.gif

paštas nori apsidrausti nuo pretenzijų. maža kas, gal išsiskyrę, konfliktuojantys, brangus siuntinys...
Atsakyti