Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Azazella @ 2012 02 02, 20:44)
Merginos, turiu toki klausima, kai mokate uz prekes svarais, kokiu kursu mazdaug nuskaiciuoja? dariau penktadieni uzsakyma uz 142 svarus,nuskaiciavo 606 litus, gaunasi, kad po 4,26, o tos dienos kursas buvo 4,16... Idomu ne del keliu litu, bet is principo, kodel taip skaiciuoja?

O jums taip greit nuskaiciuoja? g.gif man tai rezervuoja saskaitoje, o nuskaiciuoja tai vos ne po menesio tik. visa tai laika stovi rezervacija ir jos kursas man paprastai buna didesnis. Ir ne tiks sioje internetineje parduotuveje taip. Manau jie pasidraudzia, kad pakilus kursui jie nusirasymo diena galetu nusiskaiciuoti pinigu suma, kuri bus pagal tos dienos kursa.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2012 02 03, 14:40)
Taip ir dariau, kursas buvo 4,16.

JUms nuskaiciavo pinigus ta pacia diena?? unsure.gif Ar vistik stovi tik rezervacija?
Atsakyti
QUOTE(meridiana @ 2012 02 03, 12:02)
O man vis ateina meilas, kad išpardavimas baigiasi, liko 3 dienos, dvi dienos ir šiandien paskutinė. Jokie kiti meilai apie jauną išpardavimą man neateina schmoll.gif

As irgi gaunu, kad ispardavimas baigsis uz keliu dienu... Jie imeta vis kelias naujas prekes i ispardavimo skilti ir siulo perziuret. O apie naujas akcijas nieko negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 03, 13:14)
O jums taip greit nuskaiciuoja? g.gif  man tai rezervuoja saskaitoje, o nuskaiciuoja tai vos ne po menesio tik. visa tai laika stovi rezervacija  ir jos kursas man paprastai buna didesnis. Ir ne tiks sioje internetineje parduotuveje taip. Manau jie pasidraudzia, kad pakilus kursui jie nusirasymo diena galetu nusiskaiciuoti pinigu suma, kuri bus pagal tos dienos kursa.
Papildyta:

JUms nuskaiciavo pinigus ta pacia diena?? unsure.gif  Ar vistik stovi tik rezervacija?

Nuskaiciavo uz keliu dienu, bet nuskaiciuotos dienos kursa ir tikrinau, todel ir iskilo toks klausimas smile.gif , kodel net desimties centu skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 02 03, 13:21)
Nuskaiciavo uz keliu dienu, bet nuskaiciuotos dienos kursa ir tikrinau, todel ir iskilo toks klausimas smile.gif , kodel net desimties centu skirtumas.

Tai gal parasykit jiems, uzklauskit smile.gif As, tiesa sakant, nelabai tikrinu, bet daugmaz visada panasiai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 02 03, 15:21)

Vat kaip idomu g.gif Man tai laaabai ilgai rezervas stovi ir tada jau nuskaiciuoja normaliai. Koks cia bankas toks g.gif Mano Swed'as su manim graziai elgiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 03, 15:22)
Vat kaip idomu  g.gif  Man tai laaabai ilgai rezervas stovi ir tada jau nuskaiciuoja normaliai. Koks cia bankas toks  g.gif Mano Swed'as su manim graziai elgiasi  biggrin.gif

SEB kreditine moku.
Atsakyti
Gal kas turi šią suknelę? Kokie būtų atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
Matet merginos Sia parduotuve nu ir mulkina zmones suknele kurios kaina 12,5sv pas juos 135lt lotuliukas.gif Kazin asos isvis leidzia tokius dalykus, nes man atrodo kai uzuodzia komercija jie uzblokuoja pirkima saskaitos is kurios perkama.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 04, 14:03)
Matet merginos Sia parduotuve nu ir mulkina zmones suknele kurios kaina 12,5sv pas juos 135lt  lotuliukas.gif  Kazin asos isvis leidzia tokius dalykus, nes man atrodo kai uzuodzia komercija jie uzblokuoja pirkima saskaitos is kurios perkama.

Kad visos tos lietuviškos internetinės parduotuvės mulkina smile.gif na, dauguma gal smile.gif kainos užkeltos be proto
Atsakyti
normaliai! ir tiek visteliu uzlaikiniusios sita parduotuve, gal reik visas apsviesti, gal jos kartais net nezino asos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 02 04, 14:07)
normaliai! ir tiek visteliu uzlaikiniusios sita parduotuve, gal reik visas apsviesti, gal jos kartais net nezino asos? biggrin.gif

Nenustebčiau, jei nežino smile.gif biggrin.gif ne visi apskritai internetu perkasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 vasario 2012 - 13:10
''Siunčiame pašto siuntinių kainomis. Jokių papildomų mokesčių nėra.'' lotuliukas.gif
As ten pakomentavau, bet manau bus istrintas komentaras apsaugant versliuka biggrin.gif Jei netingit paprotinkit ir jus.
Atsakyti