Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Mureanda @ 2012 02 01, 21:19)
MB kaip vaikas džiaugiasi sportbačiais - odiniai, o kaina kokia  blink.gif  nešioja 43.5-44, ėmė 10 - atitiko. Sakė, pirks toliau iš ASOS  lotuliukas.gif

Prigriebiau ir as situs broliui... Uz odinius tikrai puiki kaina ax.gif
Atsakyti
mergaites gal turit off koduka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 02 02, 12:11)
Prigriebiau ir as situs broliui... Uz odinius tikrai puiki kaina  ax.gif

och jūs greituolės biggrin.gif dabar tik 8 dydis liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2012 02 02, 14:04)
och jūs greituolės biggrin.gif dabar tik 8 dydis liko  bigsmile.gif

Kai vakar susiruosiau pirkti, tai ir man reikiamo dydzio nebebuvo... Bet siandien ryte atsirado ax.gif
Reikia karts nuo karto patikrinti. Buna, kad papildo ir vel atsiranda dydziai smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu toki klausima, kai mokate uz prekes svarais, kokiu kursu mazdaug nuskaiciuoja? dariau penktadieni uzsakyma uz 142 svarus,nuskaiciavo 606 litus, gaunasi, kad po 4,26, o tos dienos kursas buvo 4,16... Idomu ne del keliu litu, bet is principo, kodel taip skaiciuoja?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 02 02, 18:44)
Merginos, turiu toki klausima, kai mokate uz prekes svarais, kokiu kursu mazdaug nuskaiciuoja? dariau penktadieni uzsakyma uz 142 svarus,nuskaiciavo 606 litus, gaunasi, kad po 4,26, o tos dienos kursas buvo 4,16... Idomu ne del keliu litu, bet is principo, kodel taip skaiciuoja?

Man treciadieni po 4.2lt nuskaiciavo...
Atsakyti
Merginos, kas supranta, kas per išpardavimas bus po poros dienų? vis meilas ateina.... g.gif
Atsakyti
O man vis ateina meilas, kad išpardavimas baigiasi, liko 3 dienos, dvi dienos ir šiandien paskutinė. Jokie kiti meilai apie jauną išpardavimą man neateina schmoll.gif
Atsakyti
kopijuokit čia laiškus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 02 02, 20:44)

Jie pinigus rezervuoja ta diena, kai perkat, o nuskaiciuoja ne ta pacia, todel ir kursas, manau, skiriasi. Reikia ziuret tos dienos kursa, kuria buvo nuskaiciuoti pinigai.

Atsakyti
QUOTE(anet @ 2012 02 03, 14:14)
Jie pinigus rezervuoja ta diena, kai perkat, o nuskaiciuoja ne ta pacia, todel ir kursas, manau, skiriasi. Reikia ziuret tos dienos kursa, kuria buvo nuskaiciuoti pinigai.

Bent jau man daznai rezervuoja didesniu kursu, nei tos dienos buna, o nuskaiciuoja visada normaliai.
Atsakyti
QUOTE(anet @ 2012 02 03, 12:14)

Taip ir dariau, kursas buvo 4,16.
Atsakyti