Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Labas vakaras,
brolis užsigeidė batu, bet niekaip neapsiprendžiam dėl dydžio, šiaip nešioja 43 arba 44 (labiau 43). Gal kas turite patirties su vyriškais asos batais, jie labiau didinti ar mažinti? user posted image
http://www.asos.com/...o...3&clr=Brown
Atsakyti
Sveikos,

Nesuprantu kas pasidare, atmeta mano kreditine kortele, netinka kazkas. doh.gif Raso pinigu galbut trukstas, galliojimas pasibaiges arba kodas ne tas. Viska patikrinau, ok, pries savite pirkau tiko, o sia savaite nebeina pirkt. Gal kam taip buvo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kokio banko korta?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 00:09)
Kokio banko korta?

swedbank 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 31, 23:33)
Labas vakaras,
brolis užsigeidė batu, bet niekaip neapsiprendžiam dėl dydžio, šiaip nešioja 43 arba 44 (labiau 43). Gal kas turite patirties su vyriškais asos batais, jie labiau didinti ar mažinti? user posted image
http://www.asos.com/...o...3&clr=Brown

kiek pirkau atitiko dydis
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2012 01 31, 09:37)
taip pat įdomu šie batai, atrodytų pilki, beje odiniai, o rašo spalva Blue...

http://www.asos.com/...r...=3&clr=Blue

Raso kad neblogi, radau tik teigiamus atsiliepimus, spalva yra pilka su zydru atspalviu, cia realios nuotraukos 6274 zinute gal kazkiek pades.

O as gavau tokia user posted image tase
nepatiko, grynai kaip maisas atrodo, formos nelaiko visiskai, nors spalva labai grazi, kita diena iskeliavo atgal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2012 01 31, 23:33)
swedbank 4u.gif

Ar uzregistravot saugiuose pirkimuose?
Atsakyti
Gal siuo metu koks kodukas yra, kuris dar sale prekems duoda nuolaidele? ax.gif Nebloga kaina, bet norisi dar numusti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 10:16)
Ar uzregistravot saugiuose pirkimuose?

Aciu, taip pasikeitusi kortele to nepadariusi buvau doh.gif Dabar viskas OK thumbup.gif galiu toliau sopintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2012 02 01, 01:34)
Raso kad neblogi, radau tik teigiamus atsiliepimus, spalva yra pilka su zydru atspalviu, cia realios nuotraukos 6274 zinute   gal kazkiek pades.

O as gavau tokia user posted image  tase 
nepatiko, grynai kaip maisas atrodo, formos nelaiko visiskai, nors spalva labai grazi, kita diena iskeliavo atgal  unsure.gif

labai ačiū, paskaičiau, pastudijavau forumą. O dėl tašės gaila; kartais daiktas neatitinka mūsų lūkesčių.
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2012 01 31, 23:33)
kiek pirkau atitiko dydis

Ačiū. paėmiau didesnius, nes žiurint man jie pasirodė siauroki, o brolio koja link platumo... o jie ir bus kiek didoki, tokiu tai jau tikrai nepames nuo kojos. Arba blogiausiu atveju grazinsime.
Atsakyti
Šiandien atsiėmiau:

suknelė - laaabai plono audinio, persišviečia, realiai tik kaip beach dress nešiočiau, dar plati man labai, nors panašiai ir turėtų būti, bet 6 dydis turbūt geriau žiūrėtųsi g.gif keliaus atgal kaip neatitikusi poreikių ax.gif

sandalai - kaaaaip aš jais patenkinta thumbup.gif thumbup.gif 9 svarai už tokius batelius wub.gif realiai tokie pat super duper faini, tikiuosi, kad ir nešiosis gerai. Nešioju 39, pirkau 6 - atitiko.

MB kaip vaikas džiaugiasi sportbačiais - odiniai, o kaina kokia blink.gif nešioja 43.5-44, ėmė 10 - atitiko. Sakė, pirks toliau iš ASOS lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazus sandalai ax.gif
Atsakyti