Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(amirrr @ 2012 02 15, 18:31)
Klausykit, o jau turėjo Pelenę rodyti, ar kas matėt? gal jau galima atsisiųsti?

as jos laukiu, bet dar nera... rasoma kad jos premjera '14 февраля'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 15 vasario 2012 - 18:49
Knisuosi po filmus kinozale, radau savo vaikystės numylėtą filmą rolleyes.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=143296
Atsakyti
Man Катина любовь patinka visai ax.gif
Atsakyti
Ziuriu dabar "20 лет без любви" tikrai geras serialas.Tik jau toks istestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2012 01 28, 20:21)
sveikos,  ar kas nors ziurejote seriala "МЕЧ"? niekur nerandu info ar bus tesinys po tu 25 seriju ar ne..

Nebus tesinio
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 15, 16:36)
Myli Maksas Zaicevą, myli biggrin.gif  Ir beveik galiu lažintis, kad su juo  Zaiceva ir liks finale. Beveik lažinuos. O kaip jūs manot?
O kas tas Romka(Ponios Delovej Solovjevas) yra iš tikrųjų, kokią jis paslaptį turi, kaži? Ar dar nepažiūrėjot iki tiek? Ar epizodą, kai Zaiceva su bateliu pas jį atėjo jau matėt? biggrin.gif
Sloga nesvietiška, ryt jaučiu iš lovos nelipsiu tik filmus žiūrėsiu. Kuri čia mano pusėn pričiaudėjot?

Paslapciu neisduosim tongue.gif Ziurekit toliau.
Nors man jau nusibodo, emiau ziovauti blush2.gif O tai blogai.

Jei Zaiceva liks su Maxu-sakysiu, durna boba, ir tiek: tiek graziu, puikiu, rimtu, norinciu seimos vyru salia(pvz, ginekologas), o renkasi visu nuvadalota babnika doh.gif Nors Maxo chamiskumas ir poziuris i gyvenima man labai patinka, gal kad as tokia pati lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Paziurekit "Ostrov nenuznyx liudei", ten Zaicevos ginekologas vaidina samdoma zudika(nu netinka jis man tokiam vaidmeniui, per daug geras personazas yra) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 16, 08:14)
Paslapciu neisduosim tongue.gif Ziurekit toliau.
Nors man jau nusibodo, emiau ziovauti blush2.gif O tai blogai.

Jei Zaiceva liks su Maxu-sakysiu, durna boba, ir tiek: tiek graziu, puikiu, rimtu, norinciu seimos vyru salia(pvz, ginekologas), o renkasi visu nuvadalota babnika doh.gif Nors Maxo chamiskumas ir poziuris i gyvenima man labai patinka, gal kad as tokia pati lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

A kiek ta Zaiceva seriju turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 16, 12:31)
A kiek ta Zaiceva seriju turi?  g.gif

24, daugoka mastau.gif ir jis tinka tokiam ramiam 'neskubanciam' ziurejimui, nes kitaip praranda visa savo zavesi, t.y. noriu pasakyti kad jis ziurejimui 'paskubom' netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 16 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(visgi @ 2012 02 16, 12:33)
24, daugoka  mastau.gif ir jis tinka tokiam ramiam 'neskubanciam' ziurejimui, nes kitaip praranda visa savo zavesi, t.y. noriu pasakyti kad jis ziurejimui 'paskubom' netinka

Vadinas nebedaug liko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 16 vasario 2012 - 12:47
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 16, 12:46)
Vadinas nebedaug liko  bigsmile.gif

ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 16, 12:58)
ar patinka?

Aga as megstu tokius lengvus bigsmile.gif
Atsakyti
vakar su vyru visai nebloga filma paziurejome, bet ne melodrama, o detektyva ax.gif
За пределами закона (2010)
vat stai sicia
http://www.lovekinoz...2010-07-25-5178
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 16 vasario 2012 - 21:04