Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 14, 20:15)
o Zaiceva man nepatinka

as isvis apie ja neturiu ka pasakyti, ji man nei simpatiska nei antipatiska, t.y. 'jokia' o tai ko gero dar blogiau g.gif
reziume- geriau jau 'kazkokia' nei 'jokia'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 14 vasario 2012 - 20:33
Visgi , kazkodel man atrodo , (gal klystu)kad jus kalbate konkreciai apie aktore. As apie pati filma.Nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 14, 20:43)
Visgi , kazkodel man atrodo , (gal klystu)kad jus kalbate konkreciai apie aktore. As  apie pati filma.Nepatinka.

Jo jo, teisingai supratot, as konkreciai apie ta aktore.
Atsakyti
''Люблю и точка (Клофелин)'' /2011/
Ar mates kas? http://kinozal.tv/de...s.php?id=928827
http://www.youtube.c...h?v=BtC17zWYjPU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 14 vasario 2012 - 23:10
''Папаши'' /2011/
http://www.cinemapla...-_papashi_.html
http://kinozal.tv/de...s.php?id=928866

gal ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 02 14, 09:54)
gal kuri ziurejot "I vsio taki ja liubliu"? maciau anonsa per rusu programa, turetu buti idomus  g.gif vaidina ta aktore kur brak po zavescianiju  ax.gif

man labai patiko,buvo vienas is pirmu mano ziuretu drinks_cheers.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=visgi,2012 02 14, 17:57]
As vakar vienu ypu supleskinau net 6 serijas ''Дневник доктора Зайцевой'' /2012/, knieti ir toliau ziureti smile.gif Jis man toks 'kitoks' nei visi
[/quote]

As irgi vakar berods 5 perziurejau tongue.gif Ir dar buciau ziurejus, ale i darba gi reiaki ryte doh.gif
Man visai patiko, ale bet jau tas Maksas, nu toks grynas "blogietis". Be jokiu gerumo daigeliu lotuliukas.gif

Vakar is mb pasijuokiau. Sedziu kitam kambary, jis narso TV, iesko filmu. Girdziu, kazka pradejo ziureti. Labai jau pazistama muzika girdisi, nebloga tokai...ale ne jo stiliaus filmo.....atsivilkau, sakau, ka cia ziuresi? Sako, matai, ir as turiu neblogu filmu, ne tik tu bigsmile.gif Ogi ziuriu - Gromovai ekrane lotuliukas.gif SAkau ciagi mano, ne tavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 15, 10:44)
As irgi vakar berods 5 perziurejau tongue.gif Ir dar buciau ziurejus, ale i darba gi reiaki ryte doh.gif
Man visai patiko, ale bet jau tas Maksas, nu toks grynas "blogietis". Be jokiu gerumo daigeliu lotuliukas.gif 

tai va, kad i darba dar reik drinks_cheers.gif Net nemoku apsakyti kaip pirmose serijose Maksas mane nervino ir erzino bash.gif Jam amziais tenka tokie vaidmenys kaip ciniko ir arogantisko personazo. Ir visur toks mazai besijuokantis, besisypsatntis. Ir tas balsas toks brrr, bijociau tokio vyro, net salia nenoreciau buti.
Bet zuriu kad siame filme slypi kai kas daugiau po jo ta kauke...
Kalbu apie si aktoriu Илья Любимов
user posted image
o cia jis juokiasi (tiesa sakant pirma kart pati matau ji besijuokianti, net sunku atpazinti kad cia vienas ir tas pats asmuo)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 15 vasario 2012 - 11:56
Myli Maksas Zaicevą, myli biggrin.gif Ir beveik galiu lažintis, kad su juo Zaiceva ir liks finale. Beveik lažinuos. O kaip jūs manot?
O kas tas Romka(Ponios Delovej Solovjevas) yra iš tikrųjų, kokią jis paslaptį turi, kaži? Ar dar nepažiūrėjot iki tiek? Ar epizodą, kai Zaiceva su bateliu pas jį atėjo jau matėt? biggrin.gif
Sloga nesvietiška, ryt jaučiu iš lovos nelipsiu tik filmus žiūrėsiu. Kuri čia mano pusėn pričiaudėjot?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 15, 15:36)
Myli Maksas Zaicevą, myli biggrin.gif  Ir beveik galiu lažintis, kad su juo  Zaiceva ir liks finale. Beveik lažinuos. O kaip jūs manot?
Kuri čia mano pusėn pričiaudėjot?

na rupuzke ir as taip manau, todel jis man truputi ir simpatingas darosi

as tai tikrai neciaudejau tamstos pusen lotuliukas.gif speju kad gal cia Ponios Delovej darbas, gi cia kada neseniai bacilu buvo pasigaudzius hihihi.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Nu ka paziurejau Naslednica su Djacenko visai patiko, ir serijos tik 4 smile.gif dabar jau puse perziureta Kogda evo sovsem ne zdios, nu labai jau patiko, ziauriai isitraukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 15, 15:36)
Myli Maksas Zaicevą, myli biggrin.gif  Ir beveik galiu lažintis, kad su juo  Zaiceva ir liks finale. Beveik lažinuos. O kaip jūs manot?
O kas tas Romka(Ponios Delovej Solovjevas) yra iš tikrųjų, kokią jis paslaptį turi, kaži? Ar dar nepažiūrėjot iki tiek? Ar epizodą, kai Zaiceva su bateliu pas jį atėjo jau matėt? biggrin.gif
Sloga nesvietiška, ryt jaučiu iš lovos nelipsiu tik filmus žiūrėsiu. Kuri čia mano pusėn pričiaudėjot?

unsure.gif negalima čia siužeto pasakoti, bet aš jau aštoniuolika serijų unsure.gif peržiūrėjau, jis toks pat įdomus kaip ir pradžioj, o Maksas man simpatiškas nuo pat pradžių, mėgstu tokio plauko parazitus lotuliukas.gif juk viduj jis visai kitoks, tik tokius reikia "atskleisti" ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, o jau turėjo Pelenę rodyti, ar kas matėt? gal jau galima atsisiųsti?
Atsakyti