Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

Aš žiūriu Zaicevą, tik niekaip neprisiruošiu parašyti, man tai jis gerulis, pasijuokti yra is ko biggrin.gif
Ir ''20 лет без любви' žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 13, 20:54)
Jei jus apie Константин Соловьев, tai nepataiket mirksiukas.gif jis nera tarp mano megiamu ir favoritu schmoll.gif

Ne ne, aš čia Ponią Delovej erzinu, bet ji labiau kankinasi 20 metų be meilės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2012 02 13, 21:12)
Aš žiūriu Zaicevą,
Ir ''20 лет без любви' žiūriu

oho, dviem frontais varot, na ir tempas mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 13, 21:14)
Ne ne,  aš čia Ponią Delovej erzinu, bet ji labiau kankinasi 20 metų be meilės mirksiukas.gif

aaa, kitaip sakant 'perviliot' bandot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 13 vasario 2012 - 21:19
jo , mergaites, kankinuosi as cia be meiles, ir Solovjevas jau nuseno ir nupliko.Ziuriu Любовь на два полюса
grazu gi , meile , seksas, nu , faina, banditas - verslinYkas toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 13, 18:50)
tai ka - ziurim toliau dar ramiai ir nepanikuojam kazkiek laiko biggrin.gif
tuo paciu dar noriu isreiksti savo jausmus kai ziuriu numyleta seriala.Nu ne ,šakes, uzvede jis mane juodai, ir ko - nesuprantu.Kaip man pikta ant pagrindines herojes,karve tokia, suzinojo , kad tevas turtingas, atvare pas ji ,nu atvare su priezastim ir labai rimta, galu gale isstumde anu seima, jauniki pasigriebe, laiminga tokia, atrodo viskas teiseta, nu bet negaliu kaip laukiu ,kad kas nors ivyktu blogo.Gerai bjaurybe vaidina, kad man taip pikta gun_bandana.gif  bash.gif  man po keliu paskutiniu seriju  taip pikta, taip pikta, cia jau reiketu susimastyti kaip tom bobutem ziurinciom chuanus ir marijanas , kai visi aktoriai tampa draugais ir giminem cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
man taip buvo su Serafima ir Rojaus obuoliukais...Ir Gromovais drinks_cheers.gif

paziurejau ka tik Tarnybini romana, 1 serija. Koki gal 200ji karta...Nu vistik jis man labai patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 13, 21:44)
jo , mergaites, kankinuosi as cia be meiles, ir Solovjevas jau nuseno ir nupliko.Ziuriu Любовь на два полюса
grazu gi , meile , seksas, nu , faina, banditas  - verslinYkas toks  wub.gif

vakar paziurejau sita , ir man labai patiko, va butent tokiu filmu man siuo metu truksta smile.gif jau tos melodramos kur tik verkia man pabodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 14, 00:59)
paziurejau ka tik Tarnybini romana, 1 serija. Koki gal 200ji karta...Nu vistik jis man labai patinka wub.gif  wub.gif  wub.gif

va, va ir man taip buvo ir ne tik su Tarnybiniu , ziuredavau Afonia, - paziuriu praeina pusvalandis , vel ijungiu , o kaip buvau sukvailiojus del Ketvirto noro.Ziema, ypac kai salta ir sninga... Ir ta trobele - jaukumelis neispasakytas.
Mergaites, pas mus koks oras wub.gif Kaip graziai sninga - tokia tyla (na cia , tai todel , kad as gyvenu toookioj ramioj vietoj) ir snaiges - didziules tokios...
Su Valentino Diena heart.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 13, 21:19)
oho, dviem frontais varot, na ir tempas mirksiukas.gif
Papildyta:
aaa, kitaip sakant 'perviliot' bandot lotuliukas.gif

Kad deda po vieną seriją, nervai neatlaiko ilgai laukti, tai dar į tarpus pažiūriu ir "vienaserijinių" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 14 vasario 2012 - 09:51
gal kuri ziurejot "I vsio taki ja liubliu"? maciau anonsa per rusu programa, turetu buti idomus g.gif vaidina ta aktore kur brak po zavescianiju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 02 14, 09:54)
gal kuri ziurejot "I vsio taki ja liubliu"? maciau anonsa per rusu programa, turetu buti idomus  g.gif vaidina ta aktore kur brak po zavescianiju  ax.gif

As esu maciusi. Man patiko, gyvenimiskas toks. Net sugraudines buvo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 14, 09:11)
va, va ir man taip buvo ir ne tik su Tarnybiniu , ziuredavau Afonia, - paziuriu praeina pusvalandis , vel ijungiu , o kaip buvau sukvailiojus del Ketvirto noro.Ziema, ypac kai salta ir sninga... Ir ta trobele - jaukumelis neispasakytas.
Mergaites, pas mus koks oras wub.gif Kaip graziai sninga - tokia tyla (na cia , tai todel , kad as gyvenu toookioj ramioj vietoj) ir snaiges - didziules tokios...
Su Valentino Diena  heart.gif

O, sito tai nemaciau. Reiks paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 14, 10:40)
O, sito tai nemaciau. Reiks paziureti smile.gif

''Четвертое желание'' /2003/
http://www.youtube.c...h?v=P0b9FMDFsLE
as irgi paziuresiu, nes laaabai jau seniai maciau, nelabai ir pamenu gerai mastau.gif
Atsakyti