Aš žiūriu Zaicevą, tik niekaip neprisiruošiu parašyti, man tai jis gerulis, pasijuokti yra is ko
Ir ''20 лет без любви' žiūriu
QUOTE(visgi @ 2012 02 13, 20:54)
Jei jus apie Константин Соловьев, tai nepataiket jis nera tarp mano megiamu ir favoritu
Ne ne, aš čia Ponią Delovej erzinu, bet ji labiau kankinasi 20 metų be meilės
QUOTE(amirrr @ 2012 02 13, 21:12)
oho, dviem frontais varot, na ir tempas
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 13, 21:14)
Ne ne, aš čia Ponią Delovej erzinu, bet ji labiau kankinasi 20 metų be meilės
aaa, kitaip sakant 'perviliot' bandot
jo , mergaites, kankinuosi as cia be meiles, ir Solovjevas jau nuseno ir nupliko.Ziuriu Любовь на два полюса
grazu gi , meile , seksas, nu , faina, banditas - verslinYkas toks
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 13, 18:50)
tai ka - ziurim toliau dar ramiai ir nepanikuojam kazkiek laiko
tuo paciu dar noriu isreiksti savo jausmus kai ziuriu numyleta seriala.Nu ne ,šakes, uzvede jis mane juodai, ir ko - nesuprantu.Kaip man pikta ant pagrindines herojes,karve tokia, suzinojo , kad tevas turtingas, atvare pas ji ,nu atvare su priezastim ir labai rimta, galu gale isstumde anu seima, jauniki pasigriebe, laiminga tokia, atrodo viskas teiseta, nu bet negaliu kaip laukiu ,kad kas nors ivyktu blogo.Gerai bjaurybe vaidina, kad man taip pikta man po keliu paskutiniu seriju taip pikta, taip pikta, cia jau reiketu susimastyti kaip tom bobutem ziurinciom chuanus ir marijanas , kai visi aktoriai tampa draugais ir giminem
tuo paciu dar noriu isreiksti savo jausmus kai ziuriu numyleta seriala.Nu ne ,šakes, uzvede jis mane juodai, ir ko - nesuprantu.Kaip man pikta ant pagrindines herojes,karve tokia, suzinojo , kad tevas turtingas, atvare pas ji ,nu atvare su priezastim ir labai rimta, galu gale isstumde anu seima, jauniki pasigriebe, laiminga tokia, atrodo viskas teiseta, nu bet negaliu kaip laukiu ,kad kas nors ivyktu blogo.Gerai bjaurybe vaidina, kad man taip pikta man po keliu paskutiniu seriju taip pikta, taip pikta, cia jau reiketu susimastyti kaip tom bobutem ziurinciom chuanus ir marijanas , kai visi aktoriai tampa draugais ir giminem
man taip buvo su Serafima ir Rojaus obuoliukais...Ir Gromovais
paziurejau ka tik Tarnybini romana, 1 serija. Koki gal 200ji karta...Nu vistik jis man labai patinka
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 13, 21:44)
jo , mergaites, kankinuosi as cia be meiles, ir Solovjevas jau nuseno ir nupliko.Ziuriu Любовь на два полюса
vakar paziurejau sita , ir man labai patiko, va butent tokiu filmu man siuo metu truksta jau tos melodramos kur tik verkia man pabodo
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 14, 00:59)
paziurejau ka tik Tarnybini romana, 1 serija. Koki gal 200ji karta...Nu vistik jis man labai patinka
va, va ir man taip buvo ir ne tik su Tarnybiniu , ziuredavau Afonia, - paziuriu praeina pusvalandis , vel ijungiu , o kaip buvau sukvailiojus del Ketvirto noro.Ziema, ypac kai salta ir sninga... Ir ta trobele - jaukumelis neispasakytas.
Mergaites, pas mus koks oras Kaip graziai sninga - tokia tyla (na cia , tai todel , kad as gyvenu toookioj ramioj vietoj) ir snaiges - didziules tokios...
Su Valentino Diena
QUOTE(visgi @ 2012 02 13, 21:19)
oho, dviem frontais varot, na ir tempas
Papildyta:
Papildyta:
Kad deda po vieną seriją, nervai neatlaiko ilgai laukti, tai dar į tarpus pažiūriu ir "vienaserijinių"
gal kuri ziurejot "I vsio taki ja liubliu"? maciau anonsa per rusu programa, turetu buti idomus vaidina ta aktore kur brak po zavescianiju
QUOTE(Liusii @ 2012 02 14, 09:54)
gal kuri ziurejot "I vsio taki ja liubliu"? maciau anonsa per rusu programa, turetu buti idomus vaidina ta aktore kur brak po zavescianiju
As esu maciusi. Man patiko, gyvenimiskas toks. Net sugraudines buvo
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 14, 09:11)
va, va ir man taip buvo ir ne tik su Tarnybiniu , ziuredavau Afonia, - paziuriu praeina pusvalandis , vel ijungiu , o kaip buvau sukvailiojus del Ketvirto noro.Ziema, ypac kai salta ir sninga... Ir ta trobele - jaukumelis neispasakytas.
Mergaites, pas mus koks oras Kaip graziai sninga - tokia tyla (na cia , tai todel , kad as gyvenu toookioj ramioj vietoj) ir snaiges - didziules tokios...
Su Valentino Diena
Su Valentino Diena
O, sito tai nemaciau. Reiks paziureti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 14, 10:40)
O, sito tai nemaciau. Reiks paziureti
''Четвертое желание'' /2003/
http://www.youtube.c...h?v=P0b9FMDFsLE
as irgi paziuresiu, nes laaabai jau seniai maciau, nelabai ir pamenu gerai