Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 13:34)
ai , as cia kalbu is savo varpines, tiesiog su metais daznai keiciasi ir vertybes, cia jau kalbu ne  tik apie filmus smile.gif daznai islenda prisiminimai, tampi sentimentalus.Na ,imu pavyzdziu as ta savo numyleta filma su Ragovceva.Anksciau man jis buvo kaip cia viena parase - ramus, letas, o dabar  kiekviena pasakyta aktores mintis turi visai kita prasme, tiesiog ji yra patirta, isgyventa,suprasta, o kita taip ir liks tik svajone - gyvenimas eina labai greitai.Cia lyriniai nukrypimai , bet as esu teisi.Mano dukra nesupranta ka as randu 1975-1980 rusu filmuose.O ten mano vaikyste , jaunyste, juk taip ir buvo.Man tai idomu, kaifuoju nuo sovietiniu parduotuviu , tusciu lentynu , pardaveju arogancijos ir deficito.Zinoma,anais laikais tokie filmai nepatiko , lekdavom ziureti uzsieniniu , kaifuodavom nuo visokiu gerybiu , aktoriu apdaru , kuriuos paskui sapnuodavom ir kurdavom sukneles is sovietiniu deficitiniu kartūnų....Suprantu jaunima, kuriam tokie pamastymai juokingi.Kazkada juokiausi  ir as smile.gif
Va, cia jums is mociutes prisiminimu. 4u.gif Sorry , mergaites...
nauja melodrama http://kinozal.tv/de...s.php?id=927110
Paninas vaidina...brrrr cool.gif

QUOTE(visgi @ 2012 02 11, 13:54)
as suprantu apie ka jus, man tai nesvetima... 4u.gif
iki dabar svaigstu nuo tokiu filmu kaip:
''Влюблён по собственному желанию'' /1982/
''Вам и не снилось...'' /1980/
''Ирония судьбы, или С лёгким паром!'' /1975/
''Обыкновенное чудо'' /1978/
''Старший сын'' /1975/
o jau ''Служебный роман'' /1977/ vien ko vertas
na ir t.t. ir pan.
Papildyta:

Gal ir neblogas bus g.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 14:41)
su Olegu Jankovskiu dar  labai geras filmas Sladkaja zenschina,
Самая обаятельная и привлекательная, Karnaval su Muravjova
Опасно для жизни!  su Kuravliovu...

Jėzau Marija, sielos draugės jūs mano friends.gif

Visi tie filmai kuriuos paminėjot ......
Aš prieš kokius 2 metus buvau išdurnėjus, "Tarnybinį romana" žiūrėjau KASDIEN, "Maskva netiki ašarom" tarpuose tarp kasdien lotuliukas.gif
Aš net nemoku nupasakot to jausmo, man iš Tarnybinio romano ta įstaiga ,kur veiksmas vyksta, tokai sava, atrodo ten taaaaip gera dirbti butu.....Primena laikus kai as kokių 6-7-8 metų eidavau pas mama i darba (kai sirgdavau)....Et....
O dar "Kanikuly za svoi ščiot" (Neapmokamos atostogos) cray.gif

O "Tys muškietininkai" , "Burtininkai"......
O dar savo laiku buvau įsimylėjusi J. Žarikovą, ir fimą "Revoliucijos pagimdyta" , apie porevoliucinį laikotarpį, miliciją......Oi kaip mylėjau lotuliukas.gif Kai nuvažiavom su tėvais į Latviją ir kioske pamačiau jo nuotrauką, tai pirkau, Kioskininkė sako "Skolko"(kiek) Sakau "Vse" (visas) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 11 vasario 2012 - 18:27
http://kinozal.tv/de...s.php?id=927292
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 19:20)

Ar ne ta pati iš Nebesnyje rodstvenniki?
Atsakyti
[quote=visgi,2012 02 11, 13:54]
as suprantu apie ka jus, man tai nesvetima... 4u.gif
iki dabar svaigstu nuo tokiu filmu kaip:
''Влюблён по собственному желанию'' /1982/
''Вам и не снилось...'' /1980/
''Обыкновенное чудо'' /1978/
''Старший сын'' /1975/
o jau ''Служебный роман'' /1977/ vien ko vertas
na ir t.t. ir pan.
Papildyta:

As kaip suprantu esu mazdaug Jusu dukros amziaus 4u.gif bet man sovietu laiku filmai kazkas wub.gif net nezinau is kur tokia meile jiems, jei gimiau viso to pabaigoje ir tik kai kurias smulkmenas pamenu dar tu sovietiniu laiku likuciu, kai tik LT nepriklausomybe atgavo. Nu bet man malonu ne tik filmus prisiminti, bet ir siaip parduotuves dar sovietmeciu kvepiancias (nemodernias) ir pilna kt dalyku. Taip miela man, nirs gal daug kas manes nesupras, ypac is jaunesniu zmoniu....
''Служебный роман'' /1977
Brilijantavaja ruka
ir kiti, nu tiesiog superiniai filmai thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Ramsius,2012 02 11, 18:23]
Jėzau Marija, sielos draugės jūs mano friends.gif

Visi tie filmai kuriuos paminėjot ......
Aš prieš kokius 2 metus buvau išdurnėjus, "Tarnybinį romana" žiūrėjau KASDIEN, "Maskva netiki ašarom" tarpuose tarp kasdien lotuliukas.gif
Aš net nemoku nupasakot to jausmo, man iš Tarnybinio romano ta įstaiga ,kur veiksmas vyksta, tokai sava, atrodo ten taaaaip gera dirbti butu.....Primena laikus kai as kokių 6-7-8 metų eidavau pas mama i darba (kai sirgdavau)....Et....
O dar "Kanikuly za svoi ščiot" (Neapmokamos atostogos) cray.gif

ir man primena tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 11, 21:22)
As kaip suprantu esu mazdaug Jusu dukros amziaus  4u.gif

as neturiu dukros hihihi.gif

Dar patinka ''Будьте моим мужем!'' /1981/ su Андрей Миронов http://russia.tv/tvp...l?d=0&id=106188
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 11 vasario 2012 - 21:47
QUOTE(visgi @ 2012 02 11, 21:35)
as neturiu dukros hihihi.gif

lotuliukas.gif oi, paskaiciau Ponia Delovej posta, o surasiau apie dukra po Jusu blush2.gif doh.gif
nu bet minti supratote mano bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 11 vasario 2012 - 21:44
Mergaites, o dar kur kultines komedijos - Afonia, Sekmes dzentelmenai, dar man patiko filmas Trisdesimt trys.Apie vyra kuris turejo 33 dantis biggrin.gif 12 kedziu sena versija...galima cia vardinti ir vardinti.O Ramsiaus pamineta Zarikova tai ir as buvau isimylejusi.Paskui dar buvo grazuolis Ivašovas, Tichonovas...O ta skaiciavimo biuro patalpa tai ir as macius real , stovedavo kruvos tokiu masinu , kur atlyginimus skaiciuodavo ir pamenu traukydavo jas tokias ilgas , kad ismustu skaicius.O moteru kosmetika Tarnybiniam romane...Kvepalai Byt možet, lenkiski - jega, tusas su sepeteliu ,kuri paspjaudydavo biggrin.gif nu dabar pasakoji , tai sako fui , bjauru , o tada viskas ok, ant nagu klijuodavo is tu paciu skaiciavimo masinu ismustus mazus rutuliukus i gelyciu forma , paskui bespalviu nulakuodavo , budavo super biggrin.gif
i kinozal ideta 250 seriju http://kinozal.tv/de...s.php?id=927359
ewacka as tai supratau kad apie mano dukra kalbate, ji ko gero dar vyresne uz jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 11, 21:41)
lotuliukas.gif oi, paskaiciau Ponia Delovej posta, o  surasiau po Jusu  blush2.gif  doh.gif
nu bet minti supratote mano  bigsmile.gif

na ka jau cia smile.gif tep, supratau
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 11, 20:59)
Ar ne ta pati iš Nebesnyje rodstvenniki?

argi? schmoll.gif na kad lyg ne, ne ta g.gif
Atsakyti
siunciates dar ar jau stabdot del visokiu istatymu ?
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 21:45)
Mergaites, o dar kur kultines komedijos - Afonia, Sekmes dzentelmenai, dar man patiko filmas Trisdesimt trys.Apie vyra kuris turejo 33 dantis biggrin.gif 12 kedziu sena versija...galima cia vardinti ir vardinti.O Ramsiaus pamineta Zarikova tai ir as buvau isimylejusi.Paskui dar buvo grazuolis Ivašovas, Tichonovas...O ta skaiciavimo biuro patalpa tai ir as macius real , stovedavo kruvos tokiu masinu , kur atlyginimus skaiciuodavo ir pamenu traukydavo jas tokias ilgas , kad ismustu skaicius.O moteru kosmetika Tarnybiniam romane...Kvepalai Byt možet, lenkiski - jega, tusas su sepeteliu ,kuri paspjaudydavo biggrin.gif nu dabar pasakoji , tai sako fui , bjauru , o tada viskas ok, ant nagu klijuodavo is tu paciu skaiciavimo masinu ismustus mazus rutuliukus i gelyciu forma , paskui bespalviu nulakuodavo , budavo super biggrin.gif 
i kinozal ideta 250 seriju http://kinozal.tv/de...s.php?id=927359
ewacka as tai supratau kad apie mano dukra kalbate, ji ko gero dar vyresne uz jus biggrin.gif

Oi, Afonia tai lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
sekmes dzentelmenai irgi smile.gif apie 33 dantis nemaciau ax.gif

gali buti, kad vyresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 11, 23:57)
siunciates dar ar jau stabdot del visokiu istatymu ?

siunciuosiu net is dvieju kompu biggrin.gif tik , kad nelabai yra ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 22:59)
siunciuosiu net is dvieju kompu biggrin.gif tik , kad nelabai yra ka g.gif

kazkaip visi mane gasdint pradejo blink.gif
Atsakyti