Zinau kad yra kas mates, bet kadangi neturiu ka ziureti, tai pradedu ''Эта женщина ко мне'' /2011/ O ypatingas geris man, kad jis be jokiu seriju http://www.youtube.c...h?v=mDAI7RZODzE
QUOTE(visgi @ 2012 02 10, 18:22)
Zinau kad yra kas mates, bet kadangi neturiu ka ziureti, tai pradedu ''Эта женщина ко мне'' /2011/
Youtubėj nerealiai informatyvūs net du komentarai:
Убогий бред! Пустая трата времени!
vikaportnoy prieš 1 mėn.
прекрасный фильм!
Evgenii9458 prieš 2 mėn.
Nors persiplėšk nuo pasirinkimo galimybių
QUOTE(Song @ 2012 02 10, 21:35)
Youtubėj nerealiai informatyvūs net du komentarai:
vikaportnoy prieš 1 mėn.
прекрасный фильм!
Evgenii9458 prieš 2 mėn.
vikaportnoy prieš 1 mėn.
прекрасный фильм!
Evgenii9458 prieš 2 mėn.
matyt nuo zmoniu priklauso. As maciau si filma, ir kaip jau buvau rasiusi, nieko ypatingo, tikrai yra kurs kas geresniu ir demesio vertu. Paziurejau, nes neturejau ka veikti kazkada, ir del to, kad aktore patinkanti, bet uztat pagrindinis aktorius
Papildyta:
jo, Voroninai ir mums patinka. Ir kas faina, kad kiekviena serija nesusijusi viena su kita na gal kokiu ir buvo viena po kitos su tesiniu, bet pagrinde tai kiekvienoje skirtingos linksmos istorijos seimynines
QUOTE(Song @ 2012 02 10, 23:35)
kinozale :
Фильм для плаксивых домохозяек,.... скучно?.. хочется сказку?......,смотри и получай удовольствие!
Komentarai nebutinai sutampa su musu/jusu nuomone.As jau nelabai kreipiu demesi i juos.Kartais paraso , kad visiskas slamstas, o man toks grazutis, kad ziuriu keleta kartu.Sian su didziausiu malonumu dar karta , koki 10-aji, paziurejau su Djacenka ir mano numyleta aktore Ragovceva В двух километрах от Нового года .
Ale tik dabar perskaiciau sio filmo komentarus.Tobuli jie , kaip ir pats filmas, o dainos kokios... ziurek ir klausyk , ypac niuru , apniukusi ir vienisa ziemos vakara.Kokios siltos spalvos, kokie motinos ir vaiku tarpusavio jausmai ,koks bendravimas.Tokioj aplinkoj sutikti sventes butu svajone.Tegul tai tik filmas, tegul Ragovceva tikrovej galbut ziezula,nesvarbu.Filmas tobulas!!!
Ufff, pasisakiau , matyt man vidutinio amziaus krize
QUOTE(Song @ 2012 02 10, 21:35)
QUOTE(ewacka @ 2012 02 10, 21:53)
dar nespejau paziuret o jau tokie komentarai ne veltui paziurejau tik puse filmo, kita puse ziuresiu ryt
ir del aktoriaus- man taip pat jis nei patiko nei patinka, o ta aktore miela tokia
Назад - к счастью, или Кто найдет Синюю птицу man šitas patiko. Su mintim ..ir gera daina skamba
dar geri Возвращение домой
Крестная дочь
Sunkesnio žanro. ne melodramos.
dar geri Возвращение домой
Крестная дочь
Sunkesnio žanro. ne melodramos.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 10, 21:59)
В двух километрах от Нового года .
Ramus man tas filmas. Per lėtas gal net, bet mielas.
Ką tik pažiūrėjom antras Jolkas. Pirmas man patiko labiau, diedui-šitas
Man patiko ''КостяНика. Время лета'' /2006/ Mелодрама, семейное кино
http://kinozal.tv/de...s.php?id=368342
http://www.youtube.c...h?v=A_f9mVngsMs
http://kinozal.tv/de...s.php?id=368342
http://www.youtube.c...h?v=A_f9mVngsMs
QUOTE(visgi @ 2012 02 11, 12:31)
Man patiko ''КостяНика. Время лета'' /2006/ Mелодрама, семейное кино
aciu , siunciuosiu.Svotai 5 man nepatiko.Paziurejau 6 serijas, Mitiajaus dar nebuvo , o ir siaip nieko ten gero, sakau kad viskas issikvepia per tesiniu laukima.Ir tesiniu kurejai issikvepia, pamato , kad filmas dideli susidomejima sukelia, tai galvoja, kad sukurti tesini bus vienas juokas, ir is viso to gaunasi snipstas.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 11:35)
Svotai 5
o man kazkaip normaliai jie praejo, aisku nebuvo ten ach-och kaip per pirmaji sezona bet is esmes neblogi.
Griztam prie senos auksines taisykles 'na vkus i cvet tovarisha net. Kto-to slushaet duhovnuju muziku, a kto-to muziku dzunglej, kazdomu svojo'
QUOTE(visgi @ 2012 02 11, 13:54)
o man kazkaip normaliai jie praejo, aisku nebuvo ten ach-och kaip per pirmaji sezona bet is esmes neblogi.
Griztam prie senos auksines taisykles 'na vkus i cvet tovarisha net. Kto-to slushaet duhovnuju muziku, a kto-to muziku dzunglej, kazdomu svojo'
ir dar yra viena auksine taisykle, tai laikas, pvz. man kas patiko pries 10 metu - dabar arba pikta arba juokinga, arba kvaila, aisku yra ir issimciu, o kas nepatiko - dabar taip suvirpina sirdi , kad ogo( kalbu apie rusu filmus, vadinasi i tema)
Tiesa, kas nemate is naujai prisijungusiu mergaiciu -Balta suknele ir Juoda suknele, neblogi filmai , cia ir is tos serijos, kad skoniui draugu nera
as sian visa diena online kabosiu, taip kad siulykit filmus.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 11, 12:06)
ir dar yra viena auksine taisykle, tai laikas, pvz. man kas patiko pries 10 metu - dabar arba pikta arba juokinga, arba kvaila, aisku yra ir issimciu, o kas nepatiko - dabar taip suvirpina sirdi , kad ogo( kalbu apie rusu filmus)
hm, o galima pavyzdeli? tsakant uzveskit ant kelio bandau is savo 'bagazo' kazka panasaus palygint-sulygint ir kazkaip nelabai sekasi (vnz bandau prisimint ar pas mane taip yra/buve)