Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(visgi @ 2012 02 09, 20:27)
''Кабы я была царица'' /2012/

reziume ''Svajokit atsargiai, nes svajonės pildosi'' Veiksmas nuo 3-4 serijos bent jau pateisina siek tiek lukescius, 'itraukia'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 09 vasario 2012 - 23:52
Ašen būsiu nepopuliari, bet man Svotai visiškai nepatinka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 10, 00:49)
Ašen būsiu nepopuliari, bet man Svotai visiškai nepatinka schmoll.gif  biggrin.gif

deja,ir man,labai nemėgstu tokio tipo filmų rolleyes.gif
Atsakyti
Prisipazinkit, kas ziurejo visa iki galo ''На край света'' /2011/? Domina atsiliepimai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 10 vasario 2012 - 09:01
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 09, 23:10)

Noriu kad dar buciau neziurejus Raiskije jablocki, Serafima prekrasnaja, Svaty,  Gromovy tongue.gif
Nu tai ko laukiam, tamsta? Apturesit dideli malonuma ilga laiko tarpa (turint galvoj kad nemacius ne vieno sezono)...kaip ir pavydziu smile.gif  lotuliukas.gif

Serafima prekrasnaja - mano pirmas kompiuterinis filmas. Draugė iš kitos temos parekomendavo ir pašlo paiechalo... toliau buvo "U každovo svoja voina", "Sonka - zolotaja rūčka".... Ta draugelka - tokia labai moderni moteris ir jaunesnė už mane šimtą metų, bet mėgzta va tokią biškį praeitį.
Svaty - jau prisipažinau, nemačiau. Jau buvau užsinorėjus, ale vėl Song subalamutijo biggrin.gif
Raiskije jabločky - labai jau girdėtas, o jei matytas, tai neįstrigęs ypatingai.Reiktų pažiūrėt nors aprašįymą ar aktorius.
Gromovų pirma dalis atsiųsta. Žiūrėsiu.
Vakar pabaigiau Ne zovū..... Jo, ta ketvirta serija jau tokia - iš reikalo. Ale net brangusis pritūpė šalia pabaigt pažiūrėt. Mažu ir jam Djačenka patinka, užmiršau paklaust lotuliukas.gif
Man norisi tokių filmų, kad tiktų abiems, melodramų man kaip ir nepatogu jam siūlyt, nes ir pačiai kartais nuo saldumo nepatogu pasidaro biggrin.gif Vakar pradėjom žiūrėt Zvieroboij, bet aš iškart užmigau....
Tai jei prisimintumėt kokį gerą šeimyninį, rekomenduokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 10, 11:28)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 10 vasario 2012 - 09:50
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 10, 09:28)
Labas rytas 4u.gif

Serafima prekrasnaja - mano pirmas kompiuterinis filmas. Draugė iš kitos temos parekomendavo ir pašlo paiechalo... toliau buvo "U každovo svoja voina", "Sonka - zolotaja rūčka".... Ta draugelka - tokia labai moderni moteris ir jaunesnė už mane šimtą metų, bet mėgzta va tokią biškį praeitį.

itariu, kad ta drauge uzkretusi tave filmacija rusiska- as... wub.gif uz ta "moderni" labai dekui 4u.gif
baigineju Zukova- ja per TV gal baigesi, bet as rytais ji pasigardziuodama ziuriu prie rytines kavos...rimtai man tie filmai apie pokarini laikotrpi, sovietmeti labai patinka...ir dar istoriniai... wub.gif
o Kinozalas mane taaaaip nusodino, kad i diena tik po 1-a faila tegaliu atsisiusti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif grasinasi ismesti su visam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bandau atsisiusti Velikoliepnyj viek. gal kas ziurejot? ar vertas?
Atsakyti
Ponia Delovej kaip mane gerbia - cituoja be žado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 10, 11:28)
Tai jei prisimintumėt kokį gerą šeimyninį, rekomenduokit mirksiukas.gif

Geras seimyninis ir yra Svotai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif thumbup.gif
Visgi''На край света'' uzkabino? As manau , kad kas megsta tokio turinio filmus, tam patiktu , ne skysta melodrama, o aktualus ir skaudus po siai dienai.
Viliojakompas pavede biggrin.gif sergu jmjo as , o dar balius svieciasi didziulis, tai nzn kaip ir kas bus, gatava dieda suplesyt i gabalus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 10 vasario 2012 - 09:48
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 10, 09:46)
Visgi''На край света''  uzkabino?

na kad del 'uzkabinimo' tai nzn nzn, nes nei vienos serijos nemciusi, ypatingai nevilioja, bet arteja saltas savaitgalis tai reik kazka mastyti- ka cia ziureti mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 10, 09:46)
Geras seimyninis ir yra Svotai. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  thumbup.gif

Pritariu visu 100%
Atsakyti
Aš tai visiems norintiems "lengvo" šeimyninio filmo vis rekomenduoju Voroninus http://www.voroniny.ru/o-seriale
Laukiam naujų serijų. Gaila, kad po mažai atnaujina blush2.gif V irgi juos labai "myli".
Man už svotus labiau patinka. Gal artimesnis lotuliukas.gif Svotų (būsiu ne populiari) - mačius labai nedaug. Parsisiunčiau pirmą sezoną - neužkabino. Ištryniau. Pažiūrėjom gal kokias 5 serijas tik. Paskui jau naujesnių vis TV pasigaudavom. jau lyg ir nieko g.gif bet Voroninai man geriau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sakot, Voroninai? Reikės pažiūrėti smile.gif

Vakar "kankinau" 5-8 Mitiajaus baikų serijas. Nu, galiu pasakyti - visiškai briedas doh.gif blink.gif Kuo toliau, tuo baisiau, deja...

Pažiūrėjau Voroninų aprašymą. Žiūrėsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 10 vasario 2012 - 10:32