Labas rytas
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 09, 23:10)
Noriu kad dar buciau neziurejus Raiskije jablocki, Serafima prekrasnaja, Svaty, Gromovy
Nu tai ko laukiam, tamsta? Apturesit dideli malonuma ilga laiko tarpa (turint galvoj kad nemacius ne vieno sezono)...kaip ir pavydziu
Serafima prekrasnaja - mano pirmas kompiuterinis filmas. Draugė iš kitos temos parekomendavo ir pašlo paiechalo... toliau buvo "U každovo svoja voina", "Sonka - zolotaja rūčka".... Ta draugelka - tokia labai moderni moteris ir jaunesnė už mane šimtą metų, bet mėgzta va tokią biškį praeitį.
Svaty - jau prisipažinau, nemačiau. Jau buvau užsinorėjus, ale vėl Song subalamutijo
Raiskije jabločky - labai jau girdėtas, o jei matytas, tai neįstrigęs ypatingai.Reiktų pažiūrėt nors aprašįymą ar aktorius.
Gromovų pirma dalis atsiųsta. Žiūrėsiu.
Vakar pabaigiau Ne zovū..... Jo, ta ketvirta serija jau tokia - iš reikalo. Ale net brangusis pritūpė šalia pabaigt pažiūrėt. Mažu ir jam Djačenka patinka, užmiršau paklaust
Man norisi tokių filmų, kad tiktų abiems, melodramų man kaip ir nepatogu jam siūlyt, nes ir pačiai kartais nuo saldumo nepatogu pasidaro
Vakar pradėjom žiūrėt Zvieroboij, bet aš iškart užmigau....
Tai jei prisimintumėt kokį gerą šeimyninį, rekomenduokit