Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(Vilioja @ 2012 02 09, 20:54)
Labas vakaras 4u.gif
Gal kalbėjot, gal praleidau - ar šitą pradėjot kuri nors žiūrėt?:
На край света
http://kinozal.tv/de...s.php?id=925088

as pradejau ir po serijos pabaigiau biggrin.gif Man jis nepatiko.Kazkas parase , kad fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 09, 19:00)
as pradejau ir po serijos pabaigiau biggrin.gif Man jis nepatiko.Kazkas parase , kad fainas smile.gif

Ponia visai be kantrybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 09, 21:11)
Ponia visai be kantrybės ax.gif

Ponia turi gelezine kantrybe, biggrin.gif tik mane toks filmo siuzetas nedomina.
Tiek uzkablavo tas 20 metu be meiles, lipu ant sienu, nes tik ryt ides vel pora nauju seriju.Neturiu ka ziuret iir esu atvira pasiulymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 09, 19:15)

esu atvira pasiulymams  biggrin.gif

Nu kiek možna siūlyt: Дневник доктора Зайцевой bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 09, 21:17)
Nu kiek možna siūlyt: Дневник доктора Зайцевой bigsmile.gif

aciu , maciau , nu be didelio noro siunciuosiu dabar pora svotu serijas, bo mano keliu metu pastebejimai fiksuoja, kad visi tie filmu pratesimai prie gero nepriveda.Ziuri , ziuri , kaifuoji , lauki metus kitu seriju, paskui siuntiesi , kaifuoji , kad bus tai bus, o buna taip , kad ner i ka ziuret.Man taip yra su Mitiajum, Dajarka, Braku po zaviescianiju, Likimo ironija, Tarnybiniu romanu , Kliuci ot scastje, ai nu karoce. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 09, 10:23)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Labukas,

Vakar pažiūrėjau Елки2 Nepatiko schmoll.gif

Užtai prisiminiau kad galiu parekomenduot Рябиновый вальс  http://kinozal.tv/de...s.php?id=737198

Man patiko  smile.gif

drinks_cheers.gif su viskuo ax.gif
Šiaip kuo toliau tuo mažiau gerų filmų blush2.gif persisotinom ar....kepa, kad tik iškept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 09, 20:14)
Šiaip kuo toliau tuo mažiau gerų filmų  blush2.gif persisotinom ....

Su situo ir as su tinku, ziuriu jau antra serija ''Кабы я была царица'' /2012/ ir laukiu kol veiksmas koks prades rutuliotis ar kazkas panasaus, ir nieko, snipstas... Vnz leto tempo filmas. Bet jau kaip sakant dakalsiu iki galo, ir jei nuomone mano pasikeis- parasysiu.
Ko gero tas persisotinimas baisiai mus reikliomis padare, o zinot kaip sakoma- prie gero greit priprantama, stai taip mes mielosios isrankios ir patapom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 09 vasario 2012 - 20:28
Mislinu - o mažu taip yr todėl, kad jūs labai ant naujienų puolėtės g.gif Mažu reik po ankstesnius metus palandžiot g.gif Nors... aš irgi neperseniausiai temą šitą seku, mažu viską ir pažiūrėjot g.gif
Man, pavyzdžiui, "Vkus granata" patiko, ir mūsų Adomaitis vaidino. Bet gal dauguma matė g.gif
Ir pabaigai turiu prisipažint - aš Svotų anei kiek nemačius ax.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 09, 21:24)
Mislinu - o mažu taip yr todėl, kad jūs labai ant naujienų puolėtės g.gif  Mažu reik po ankstesnius metus palandžiot g.gif  Nors... aš irgi neperseniausiai temą šitą seku, mažu viską ir pažiūrėjot g.gif
Man, pavyzdžiui, "Vkus granata" patiko, ir mūsų Adomaitis vaidino. Bet gal dauguma matė g.gif
Ir pabaigai turiu prisipažint - aš Svotų anei kiek nemačius ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai kad zinokit (bent jau man asmeniskai, as cia apie save kalbu) ner net kur labai knaisiotis po senus (buvo cia momentas, galvojau na paziuresiu, ka is senesniu atrasiu, be sansu- ir tas matytas ir anas ziuretas ir t.t.) nes tiek visko perziureta kad vargeli tu mano doh.gif ''Вкус граната'' /2011/ as maciusi, man patiko, ir pratesimo jo noreciau ax.gif
O del ''Сваты'', ai ai apsileidimas tamstos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 09 vasario 2012 - 21:41
QUOTE(visgi @ 2012 02 09, 21:27)
Su situo ir as su tinku, ziuriu jau antra serija ''Кабы я была царица'' /2012/ ir laukiu kol veiksmas koks prades rutuliotis ar kazkas panasaus, ir nieko, snipstas... Vnz leto tempo filmas. Bet jau kaip sakant dakalsiu iki galo, ir jei nuomone mano pasikeis- parasysiu.
Ko gero tas persisotinimas baisiai mus reikliomis padare, o zinot kaip sakoma- prie gero greit priprantama, stai taip mes mielosios isrankios ir patapom biggrin.gif

Žiūru ir aš dabar šitą, bet dvi serijos kolkas nelabai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 02 09, 22:34)
Žiūru ir aš dabar šitą, bet dvi serijos kolkas nelabai verysad.gif

galiu paguosti, 3-4 serijos siek tiek geresnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 09, 20:27)

Mano nuomone tamsta visai teisi...Ale ka darysi....ieskom, ziurim toliau...
Noriu kad dar buciau neziurejus Raiskije jablocki, Serafima prekrasnaja, Svaty, Gromovy tongue.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 02 09, 21:24)
Ir pabaigai turiu prisipažint - aš Svotų anei kiek nemačius ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu tai ko laukiam, tamsta? Apturesit dideli malonuma ilga laiko tarpa (turint galvoj kad nemacius ne vieno sezono)...kaip ir pavydziu smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti