Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(Liusii @ 2012 02 08, 20:15)
o as vakar baigiau Provincialka visai patiko  drinks_cheers.gif siandien pradedu Verbnoe voskresenije  ax.gif

Ryškiai atsiliekat nuo grafiko mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 22:24)
Ryškiai atsiliekat nuo grafiko mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

o as tai nesilaikau jokio grafiko, pirma ziuriu naujus ,ka tik idetus filmus, o paskui kai jau nebus ka ziureti naujo , spoksosiu senesnius biggrin.gif
Mitiajaus baiku neziuresiu , pakako man ir 3 seriju doh.gif
На край света
uzteko 1 serijos, nemegstu kalbanciu skandinavu su rusisku akcentu ir siaip tokia socialine drama , nepatinka man tokios...
Кровинушка
bijau del 250 seriju...
siaip tai likau be nauju filmu g.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Мама напрокат ką tik g.gif Nu tiesą sakant labai šiaip sau man unsure.gif Nei vaidyba, nei siužetas... reik eit padėtį taisyt, kitą dar spėsiu peržiūrėt šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 21:27)
Mitiajaus baiku neziuresiu , pakako man ir 3 seriju doh.gif
На край света
uzteko 1 serijos, nemegstu kalbanciu skandinavu su rusisku akcentu ir siaip tokia socialine drama , nepatinka man tokios...
Кровинушка
bijau del 250 seriju...
siaip tai likau be nauju filmu g.gif

1) paziurejau tik 1-ma serija ir kol kas vsio
2) dar net nemaciau nei vienos serijos, dabar va galvoju- ar verta...
3) del tu 250 tai isvis tyliu (anons tai grazus)

verysad.gif ir as va sedziu rankas sudejus be nauju verysad.gif

Kol kas turiu tik du kurie siemet man labai simpatingi ir isimine, tai:
"Небесные родственники" /2012/
http://www.youtube.c...h?v=1dW1eqcuZY4
''Русская наследница'' /2012/
http://www.youtube.c...h?v=5KoFFfxAgkU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 08 vasario 2012 - 21:55
QUOTE(Azul @ 2012 02 08, 23:35)
Pažiūrėjau Мама напрокат ką tik  g.gif  Nu tiesą sakant labai šiaip sau man  unsure.gif Nei vaidyba, nei siužetas... reik eit padėtį taisyt, kitą dar spėsiu peržiūrėt šiandien  biggrin.gif

slamstas ta ''Мама напрокат'' , mergyte tik faina, as iki pabaigos neistempiau.Ir komedija man ten net nekvepia schmoll.gif
Sedziu ir as kaip visgi be naujoviu...
lauksiu rytojaus ,ides vel pora mano gerulio ''20 лет без любви''
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 02 08, 21:35)
Pažiūrėjau Мама напрокат ką tik  g.gif  ...kitą dar spėsiu peržiūrėt šiandien  biggrin.gif

o man jis mielas smile.gif
koki ziuresit, pasidalinkit
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 21:48)
Sedziu ir as kaip visgi be naujoviu...
lauksiu rytojaus ,ides vel pora mano gerulio ''20 лет без любви''

vienu zodziu laukiam rytojaus friends.gif svarbu moket islaukt

o jei rimtai, tai man nieks kazkaip dabar nesiziuri ir nieks ''nekabina'' nes kazkokia nuotaika sud....a nuo anos savaites vidurio, tai jauciu priezastis tame... Laukiu vnz palankaus vejo gusio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 08 vasario 2012 - 22:35
Šian jau nebežiūrėsiu, bet rytojui išsirinkau В твоих глазах (patinka man tas Pavel Delong blush2.gif ) arba Ключ Саламандры (patinka šaudo gaudo ir Pavel Delong biggrin.gif )
Papildyta:
Dar va šitas atrodo nieko, bus į sąrašėlį- "Только ты". Iki savaitgalio turiu ką žiūrėti. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 02 08, 22:07)
Šian jau nebežiūrėsiu, bet rytojui išsirinkau В твоих глазах (patinka man tas Pavel Delong  blush2.gif )

ooo, as ta maciusi, bet parasykit kai paziuresit ok?
(man jis irgi simpatingas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 08 vasario 2012 - 22:12
Vakar pažiūrėjau Взрослая дочь, или Тест на... Nieko gero: nei ten melodrama, nei komedija. Neverta gaišti laiko. Nebent jau visai nėra ką žiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 09, 07:37)
Vakar pažiūrėjau Взрослая дочь, или Тест на... Nieko gero: nei ten melodrama, nei komedija. Neverta gaišti laiko. Nebent jau visai nėra ką žiūrėti  ax.gif

Man taip pat nepatikes. Tustybe.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 21:00)
Mergaites, ko jus nei viena negiriat/nepeikiat si seriala
20 лет без любви

ziuriu jau 6 serija, ilgokas, gal issikveps, bet dabar man labai neblogas. mirksiukas.gif

tai,kad dar net neatsisiunčiau biggrin.gif

Роман в письмах - neblogas filmas,vakarui kaip tik smile.gif

O man labai yra įstrigęs Жить сначала. История зечки,rekomenduoju ,kas nematėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 09, 08:33)
O man labai yra įstrigęs Жить сначала. История зечки,rekomenduoju ,kas nematėt smile.gif

O man sis filmas nepatiko schmoll.gif bet kas nemates- kodel gi ne? gal patiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 09 vasario 2012 - 09:22