Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(visgi @ 2012 02 08, 10:27)
Priminet man si aktoriu Шакунов Илья
user posted image
Aš mačiusi tik du ''Антиснайпер'' /2007/ ir ''Антиснайпер-2. Двойная мотивация'' /2007/ man patiko, kitu deja nemaciusi is tu antisnaiper'iu
Ir dar labai patiko ''Флэш.ка'' /2006/ ir visai labai net neblogas ''Умножающий печаль'' /2005/ na o jei is tokiu lengvesniu tai su siuo aktoriumi patiko ''Мама напрокат'' /2010/ mielai progai pasitaikius antra karta paziureciau

Nemačiau 'Мама напрокат'' jau siunčiuosi.
Man patinka šis aktorius. Įsimylėjau jį blush2.gif pažiūrėjus ''Флэш.ка''
Nemažai gerų filmų su juo yra. http://iliashakunov..../filmoqraf.html
Daugelį esu mačius.
Labiausiai įsiminė Беглец, СИНДИКАТ; ФАВОРСКИЙ
Žiūriu ir nematytų ten išvardinta. Ir 2011 antisnaiperiai net du. bet nerandu kur juos parsisiūsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 11:51)
Ans ir man labai patinka, tik ilgi plaukai jam tiko geriau , nu bet nieko ax.gif nu panasus jis i Ditkovski , kazi ar Olegas laisvas?Paliko gi ji Liutajeva seniai biggrin.gif

Prieš n metų mačiau Palangoj su tokia žurnaliste Ligita - užmiršau pavardę, dabar jos nebematau TV, pernai lygtais per BTV kažkokią pokalbių laidą vedė. O tai kaži su Neda jie tik dainuoja?... Ale kas tę bebūtų, darom taip: tau Olegas, o man - Dječenko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 08, 12:55)
Labiausiai įsiminė Беглец, 

Kodel labiausiai? Uzvedantis, itraukiantis? As si filma irgi norejau pasiziureti, bet vis atideliojau del tu 16-kos seriju. Tai 'uzsaldziau' i rezervini sarasa, juolab я как понимаю, что никакого хеппи энда не предвидится?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 08, 10:16)
Aš vakar 4 peržūrėjau, nu tikrai ne kažin kas.... schmoll.gif Bandysiu toliau žiūrėti, bet neatrodo kad bus geriau g.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 11:42)
Paziurejau biskiuka Mitiajaus,nekabina manes jis visai , perspausta ten su jo fantazijom ir "prisiminimais".

o galvojau kad cia man tik vienai nelabai koks pasirode pirmas ispudis apie si filma mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 12:37)
Pažiūrėjau vieną seriją to  Не жалею, не зову, не плачу. Vien dėl Dječenkos. Patinka man ans. Toks - nenuspėjamai paslaptingas. Jaučiu, ir gyvenime jis toks bigsmile.gif  Žiūrėsiu toliau.

4-tos serijos galėjo ir nebūti,per daug ištempė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 15:22)
darom taip: tau Olegas, o man - Dječenko smile.gif

NESUTINKU schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 08, 13:22)
Kodel labiausiai? Uzvedantis, itraukiantis? As si filma irgi norejau pasiziureti, bet vis atideliojau del tu 16-kos seriju. Tai 'uzsaldziau' i rezervini sarasa, juolab я как понимаю, что никакого хеппи энда не предвидится?

Itraukiantis. ax.gif Tiesiog lauki atomazgos. Visada veiksmas. Praktiškai visą filmą žiūri nepraleisdamas nei sakinio. N e taip kaip kitus - gali seriją prasukti ir nieko netruks lotuliukas.gif
Dar toks įtraukiantis man buvo serialas Igra. http://kinovam.com/d...-igra-2011.html šitas. laukdavau, kada galėsiu žiūrėti. Visus darbus greit padarydavau. ax.gif
Man nebūtinai turi būti gera pabaiga. Tiesiog... gal reali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 08 vasario 2012 - 15:03
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 12:51)
Ans ir man labai patinka, tik ilgi plaukai jam tiko geriau , nu bet nieko ax.gif nu panasus jis i Ditkovski , kazi ar Olegas laisvas?Paliko gi ji Liutajeva seniai biggrin.gif

oi jis man irgi bais patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 14:22)
Prieš n metų mačiau Palangoj su tokia  žurnaliste Ligita - užmiršau pavardę, dabar jos nebematau TV, pernai lygtais per BTV kažkokią pokalbių laidą vedė. O tai kaži su Neda jie tik dainuoja?... Ale kas tę bebūtų, darom taip: tau Olegas, o man - Dječenko smile.gif

jie ilgai gyveno kartu, pora buvo. Veliau ji sukure seima su tokiu jaunikliu architektu, augina 2 vaikiukus. Cia jau labai senai juos matet kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 15:05)
Veliau ji sukure seima su tokiu jaunikliu architektu, augina 2 vaikiukus. Cia jau labai senai juos matet kartu  biggrin.gif

Su jaunikliu jau irgi išsiskyrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 08, 16:12)
Su jaunikliu jau irgi išsiskyrė biggrin.gif

oho, to nezinojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 15:05)
Cia jau labai senai juos matet kartu  biggrin.gif

O, ir iššifravai mano amžių mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 16:42)
O, ir iššifravai mano amžių mirksiukas.gif  lotuliukas.gif