Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

[quote=girene,2012 02 08, 09:46]
Paziurejau 1-ma serija ''Байки Митяя'' /2011/ Deja kol kas 'neuzkabino' visai, per daug man ten visokiu ismislu, vnz neitikino. Bet ziuresiu toliau, mazum ir patiks, gal cia tik pirmas toks ispudis
[/quote]
as vakar tris perziurejau,nu kazin kas.ziuresiu ir toliau,bet svotai buvo geriau
[/quote]
Aš vakar 4 peržūrėjau, nu tikrai ne kažin kas.... schmoll.gif Bandysiu toliau žiūrėti, bet neatrodo kad bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 08, 09:58)
Антиснайпер. Выстрел из прошлого irgi patiko.
Žiūriu dar yra vienas filmas Антиснайпер. Новый уровень Reikia parsisiųst ir tą. ax.gif

Priminet man si aktoriu Шакунов Илья
user posted image
Aš mačiusi tik du ''Антиснайпер'' /2007/ ir ''Антиснайпер-2. Двойная мотивация'' /2007/ man patiko, kitu deja nemaciusi is tu antisnaiper'iu
Ir dar labai patiko ''Флэш.ка'' /2006/ ir visai labai net neblogas ''Умножающий печаль'' /2005/ na o jei is tokiu lengvesniu tai su siuo aktoriumi patiko ''Мама напрокат'' /2010/ mielai progai pasitaikius antra karta paziureciau
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 09:38)
ax.gif prisiminimai...prisiminimai...mano zalia jaunyste...gi rode  cigones nuoga krutine.Tais laikais, sovietmeciu ,tai buvo didelis ispudis smile.gif o kokie aktoriai buvo zavingi , cigona buvau isimylejusi biggrin.gif

na bet tikrai, vakar ir man beziurint mintis smestelejo- tais laikais ir pusplike mastau.gif
jei jau prakalbom apie senesnius tokius filmus, tai apart ''Табор уходит в небо'' /1976/ dar yra du kurie man 'istrige', tai:
''Жестокий романс'' /1984/
''Мой ласковый и нежный зверь'' /1978/
visi trys cray.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 08, 11:21)
jei jau prakalbom apie senesnius tokius filmus, tai apart [

dar "Maskva netiki ašarom", "Dviese stotyje"...

O man kažkaip nėr nostaligijos ir visai nesinori jų iš naujo žiūrėt. Vaidyba aišku puiki, bet pastatymai vistiek tokie labai jau lėti kažkokie. Kaip Na palauk. Tada atrodė toks bajevikas, o dabar po visų Tomų su Džeriais toks lėtas tas vilkas....

Pažiūrėjau vieną seriją to Не жалею, не зову, не плачу. Vien dėl Dječenkos. Patinka man ans. Toks - nenuspėjamai paslaptingas. Jaučiu, ir gyvenime jis toks bigsmile.gif Žiūrėsiu toliau.
Eilėje laukia tas Kaby ja byla...

Merginos, kažkuri anksčiau rašėt apie jausmingą filmą apie babunią. Kaip jis vadinasi? Su žodžiu бабуня nieko tokio nerandu...
Atsakyti
Šitas tai toks vaikiškas nuotaikingas, per TV anais metais teko matyti, patiko, labai mielas filmas ''Шла собака по роялю'' /1978/

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 08, 11:21)
jei jau prakalbom apie senesnius tokius filmus, tai apart ''Табор уходит в небо'' /1976/ dar yra du kurie man 'istrige', tai:
''Жестокий романс'' /1984/
''Мой ласковый и нежный зверь'' /1978/
visi trys cray.gif

Oi, nu jie visi labai žliumbikiški doh.gif Kartą pažiūrėjus kartot nebesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 11:37)
Merginos, kažkuri anksčiau rašėt apie jausmingą filmą apie babunią. Kaip jis vadinasi? Su žodžiu бабуня nieko tokio nerandu...

''Бабуся'' /2003/
http://www.onlinelen...2010-11-24-1078
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Song @ 2012 02 08, 11:39)
Oi, nu jie visi labai žliumbikiški doh.gif Kartą pažiūrėjus kartot nebesinori biggrin.gif

Tikrai taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 08 vasario 2012 - 11:41
Paziurejau biskiuka Mitiajaus,nekabina manes jis visai , perspausta ten su jo fantazijom ir "prisiminimais".
o kalbant apie prisiminimus, tai labai patikes sis Не могу сказать "прощай
pagrindines aktores(Анастасия Иванова) jau nebera, nuzudyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 08 vasario 2012 - 11:46
QUOTE(visgi @ 2012 02 08, 11:40)
''Бабуся'' /2003/

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 08 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 08, 12:42)
Paziurejau biskiuka Mitiajaus,nekabina manes jis visai , perspausta ten su jo fantazijom ir "prisiminimais".

Na va, kaip skirtingai su skoniais biggrin.gif
O mes su diedu kaifuojam, taip jau pasiilge tokio rusisko jumoro drinks_cheers.gif Vakar dar kazkaip apkalbejom, kad tas aktorius-tai siu dienu Nikulinas, ir panasus, ir vaidina nuosirdziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 13:37)
Pažiūrėjau vieną seriją to  Не жалею, не зову, не плачу. Vien dėl Dječenkos. Patinka man ans. Toks - nenuspėjamai paslaptingas. Jaučiu, ir gyvenime jis toks bigsmile.gif  Žiūrėsiu toliau.

Ans ir man labai patinka, tik ilgi plaukai jam tiko geriau , nu bet nieko ax.gif nu panasus jis i Ditkovski , kazi ar Olegas laisvas?Paliko gi ji Liutajeva seniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 08, 11:37)
O man kažkaip nėr nostaligijos ir visai nesinori jų iš naujo žiūrėt. Vaidyba aišku puiki, bet pastatymai vistiek tokie labai jau lėti kažkokie. Kaip Na palauk. Tada atrodė toks bajevikas, o dabar po visų Tomų su Džeriais toks lėtas tas vilkas....

Man lygiai tas pats. Pastebejau kad neturiu kantrybes ziureti 'letu' filmu, norisi 'greitesnio' tempo su tom visom uzuomazgom kazkaip ner kantrybes laukt kad ir kaip ten viska rutuliosis, todel turbut ir yra sakoma musu daugumos kad pvz ''galima 8 serijas ir i 4 sutalpinti'' arba ''renkuosi max iki 8-niu seriju filma, na bet optimaliausias variantas visgi tai filmas iki 2-4 seriju" (bent jau man) Va ka reiskia tempas mirksiukas.gif
Atsakyti