Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(Vilioja @ 2012 02 07, 15:21)
Ar matėt/žiūrit daktarę Zaicevą? Man patinka, tik kinozale dar ne visas sudėtas.
Rašoma "melodrama", bet man labiau į komediją jis. Žaismingas toks, pagrindinė aktorė jaunutė, bet vaidina labai gerai. Mano nuomone.

Ne, nei vienos serijos neteko matyt mastau.gif
Atsakyti
imeskit ka naujo is melodramu wub.gif bais noriu ko grazaus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 07, 16:35)
Koks tikslus rusiškas pavadinimas?  ax.gif

''Байки Митяя'' /2011/
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 18:38)
imeskit ka naujo is melodramu  wub.gif bais noriu ko grazaus  wub.gif  wub.gif

20 лет без любви
dvi serijas paziurejau , kolkas neblogas, tik ilgokas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 07 vasario 2012 - 16:40
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 16:38)
''Байки Митяя'' /2011/

o cia serijalas? kiek seriju?
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 14:45)
Na va, o ka tik norejau klausti ar tikrai jau toks fainas tas
''Люба Любовь'' /2011/ Nevertas kodel? Nuobodus, per saldus ar kaip?

nesakau, kad neverta žiūrėt, pati visą peržiūrėjau biggrin.gif bet galima buvo ir į vieną seriją sutalpint...šiaip,lengvas, man kaip fonas dirbant suėjo irnesakyk.gif aktorius man šis patinka nuo "Kadety" ar kažkas panašaus, labai ilgas serialas toks buvo

o man melodravom kaip tik paskutiniu metu visai nepozityvios atrodo, na bet vistiek žiūriu biggrin.gif gerų emocijų mažai - vien ašaros...ar dėl to, kad jautri pasidariau... doh.gif norint gerų emocijų, renkuosi komedijas, bet vistiek labiausiai rusiškos melodramos traukia, nors tu ka doh.gif

o dėl nuspėjamos pabaigos, tai tame ir reikalas, kad yra vos keli filmai, kurie įstringa ne vien siužetu, bet ir pavadinimą gali pasakyt po daug laiko.....tai tie filmai dažniausiai ir buna su nenuspėjama pabaiga....nors...juk tada galima teigti, kad absoliučiai visi filmai nuspėjami, na 99 procentai - tai yra laiminga pabaiga biggrin.gif

man neįprastas pasirodė štai šis bigsmile.gif irgi po ilgo laiko tarpo, kai "viskas negerai", pagaliau kažkas originalaus, nors irgi ašarų pakalnė man doh.gif tik dvi serijas pažiūrėjau kolkas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 16:08)
O ar daug randate is melodramu nenuspejamu ?  biggrin.gif

prisiminu filmą "Два билета в Венецию",pabaigos niekaip neatspėtum,net nepagalvotum apie tokią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 07, 17:26)
prisiminu filmą "Два билета в Венецию",pabaigos niekaip neatspėtum,net nepagalvotum apie tokią rolleyes.gif

Jooo, šito finalas mane užmušė biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrim dabar Не жалею, не зову, не плачу,vakare paskutines dvi serijas pabaigsim.Patinka,ir pasijuokt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 07, 17:08)
o cia serijalas? kiek seriju?

20
http://svaty.su/bayki-mityaya.php
Atsakyti
ka tik per tv3 zinias kalbejo apie acta
kam idomu,paziurekit vakare

zodz nenugasdino labai
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 02 07, 17:25)
o man melodravom kaip tik paskutiniu metu visai nepozityvios atrodo, na bet vistiek žiūriu biggrin.gif gerų emocijų mažai - vien ašaros...ar dėl to, kad jautri pasidariau... doh.gif
yra vos keli filmai, kurie įstringa ne vien siužetu, bet ir pavadinimą gali pasakyt po daug laiko....
man neįprastas pasirodė štai šis  bigsmile.gif  irgi po ilgo laiko tarpo, kai "viskas negerai", pagaliau kažkas originalaus, nors irgi ašarų pakalnė man doh.gif

tikrai taip, tokiu filmu nedaug
hm, gal isties jautri esat mirksiukas.gif
buvo verti mano asaru tik tris filmai
''Жизнь, которой не было'' /2008/ cry.gif
''И все-таки я люблю...'' /2008/ cry.gif
''Райские яблочки'' /2008/ o sitas pranoko visus, vaje kaip raudojau cray.gif net prisimint nenoriu

Papildyta:
QUOTE(girene @ 2012 02 07, 18:58)
ka tik per tv3 zinias kalbejo apie acta
kam idomu,paziurekit vakare

zodz nenugasdino labai

aciu, paziuresiu jei nepamirsiu
svarbu, kad nenugasdino, nors tiek gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 07 vasario 2012 - 19:20