Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(ewacka @ 2012 02 07, 13:18)
Perziurejau LIUBA.LIUBOV.
Nu idomus, ziurejau, niekas nenervino, bet siaip siuzetas buvo labai jau nuspejamas.  smile.gif

irgi tik ka baigiau, toks lėtokas man pasirodė, nevertas net keturių serijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 02 07, 14:26)
irgi tik ka baigiau, toks lėtokas man pasirodė, nevertas net keturių serijų  ax.gif

Na va, o ka tik norejau klausti ar tikrai jau toks fainas tas
''Люба Любовь'' /2011/ Nevertas kodel? Nuobodus, per saldus ar kaip?
Pamenu, su siuo aktoriumi Бондаренко Станислав yra man patikes filmas kuri ziurejau jau labai seniai ir pamenu iki siol ''Грех'' /2007/
http://santikov.net/...2007dvdrip.html
user posted image
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 15:45)
Na va, o ka tik norejau klausti ar tikrai jau toks fainas tas
''Люба Любовь'' /2011/ Nevertas kodel? Nuobodus, per saldus ar kaip?
Pamenu, su siuo aktoriumi Бондаренко Станислав yra man patikes filmas kuri ziurejau jau labai seniai ir pamenu iki siol ''Грех'' /2007/
http://santikov.net/...2007dvdrip.html
user posted image

o man visai skaniai pasiziurejo tas filmas. Nuspejamas, bet....O ar daug randate is melodramu nenuspejamu ? biggrin.gif
Ypac per BTV sekmadieni vakare , nuo pirmu 5 minuciu zinoma pabaiga lotuliukas.gif As neziuriu ju, tiesiog noriu pasakyt, kad dauguma melodramu tokios.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 14:45)

Aprašymas labai kabina. O su happy end'u? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 10:51)

Vnz laukiu kol praeis si pauze ir pagaus naujas ikvepimas.

Ar matėt/žiūrit daktarę Zaicevą? Man patinka, tik kinozale dar ne visas sudėtas.
Rašoma "melodrama", bet man labiau į komediją jis. Žaismingas toks, pagrindinė aktorė jaunutė, bet vaidina labai gerai. Mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 07, 15:09)
Aprašymas labai kabina. O su happy end'u? biggrin.gif

aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 15:28)

Tada jamam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 15:08)
Nuspejamas, bet....O ar daug randate is melodramu nenuspejamu ?  biggrin.gif
Ypac per BTV sekmadieni vakare , nuo pirmu 5 minuciu zinoma pabaiga  lotuliukas.gif As neziuriu ju, tiesiog noriu pasakyt, kad dauguma melodramu tokios.

Labai su jumis sutinku. Man asmeniskai, jei pasirenku melodrama, net mintis nekyla spet- nuspejamas jis ar ne, nes zinau, kad pasirenkant sita zanra, pabaiga bus tokia kokia ir priklauso melodramoms (bent jau daugumos). Todel kartais siokia tokia nuostaba sukeldavo kurie pasirenka tarkim melodrama, paziuri ja ir pabaigoje reziumuoja ''ai, viska cia aisku jau is pat pradziu buvo, ir pabaiga aiski labai nuspejama ir t.t.'' Tada galvoju, jei norisi neaiskios pabaigos ir nenuspejamos, tuomet reik rinktis visai kitoki zanra, koki psichologini filma ar detektyvini-kriminalini trileri, na ir pan,. Nes na ko gi is tu melodramu galima daugiau tiketis jei ne nuspejamos pabaigos? Bent jau mano tokia subjektyvi nuomone.
Dabar net galvoju, as net ko gero neesu nei vieno atsiliepimo apie melodrama parasiusi kur akcentuociau filmo ''nuspejamuma''. Jei as pavargstu nuo melodramu, tiesiog renkuosi kita zanra arba stai kaip dabar, darau pauze smile.gif
Atsakyti
Bet melodramos kaifas tame ir yra, kad gaunam teigiamų emocijų rolleyes.gif Ir man visada norisi, kad jos baigtųsi gerai, nepaliktų liūdnų nuosėdų.
Atsakyti
Myliu aš melodramas. Nors mano pora draugių stebisi ir sako, kad tokius filmus žiūrėt yra visiška nesąmonė, nes taip realiai nebūna ir svaigti dėl to negalima ir gaila tam laiko. O aš jas myliu ir nemanau, kad kada pasikeisiu wub.gif ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka kai grazu, miela ir pozityvu wub.gif Ir as jas megstu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 07, 10:57)
Vakar dvi serijas ziurejau: nu Mitiajus savam stiliui thumbup.gif  lotuliukas.gif

Koks tikslus rusiškas pavadinimas? ax.gif
Atsakyti