Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

ir aš nežinojau, kad jos dvi biggrin.gif oho biggrin.gif man visai patinka, nežinau kuri, bet šią aktorę toleruoju.
O va vakar bandžiau žiūrėt 'стань мной (2012)'
user posted image

tai žiauriai nesižiūrėjo ta aktorė, kuri blondinė, na net feeee....pusės neįveikiau, nors šiaip pasirodė įdomus siužetas, na bet net akis skaudėjo į ją žiūrėt doh.gif
Papildyta:
Dabar kraunu
user posted image

jei jau kalba apie Arntgolc pasisuko biggrin.gif

ar kas nors pažiūrėjot 'МОЙ ПАРЕНЬ АНГЕЛ' ? g.gif jau mėnesį jį medžioju, tai niekur nebuvo, dabar jau įdėta, bet man niekur neužkrauna normaliai (online), max 15 min doh.gif o mano patikimiausiuose patikrintuose saituose dar jo nėra...Dar turbūt jokio filmo nenorėjau taip pažiūrėt kaip šio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 07 vasario 2012 - 09:17
QUOTE(mijaka @ 2012 02 07, 11:15)
tai žiauriai nesižiūrėjo ta aktorė, kuri blondinė, na net feeee....pusės neįveikiau,

4u.gif tai ir sakau , kad kiekvienam savo, o man si blondine visai nieko , o vaidmenyj ji kaip tik pasirode labai silta ir miela.Man tik sypsena jos nelabai....dantukai tokie kaip pas Igori(pamirsau pavarde, zinau , kad visgi jis antipatiskas biggrin.gif )
gal kuri ziurejot mitiajaus baikas, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 07, 09:25)
4u.gif tai ir sakau , kad kiekvienam savo, o man si blondine visai nieko , o vaidmenyj ji kaip tik pasirode labai silta ir miela.Man tik sypsena jos nelabai....dantukai tokie kaip pas Igori(pamirsau pavarde, zinau , kad visgi jis antipatiskas biggrin.gif )

man net ne dėl išvaizdos ji nepatiko, kaip tik labai graži moteris, ir šypsena visai pakenčiama....bet vaidyba nepatiko, ta šypsena tai iš niekur atsiranda, tai į niekur dingsta...atrodo kaip pagal švilpuką viskas daroma, nors žinoma, gal tai nuo filmo priklauso, nemačiau su ja daugiau jokių, reikėtų pažiūrėt, gal visai kitaip atsiskleidžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 07, 09:25)
....dantukai tokie kaip pas Igori(pamirsau pavarde, zinau , kad visgi jis antipatiskas biggrin.gif )

....na nemielas jis man nemielas.... Net is smalsumo toks klausimas 'pasistojo', ar is tos trijules kas nors kam nors patinka? blink.gif
na man irgi idomu ar tos 'baikos' pasiteisins, labai noreciau kad pasiteisintu, nes jau taip pasiilgau kokios geros komedijos kad jetau jetau, kas paziures- parasykit atsiliepima
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 12:39)
ir dar svarbiausia kad po keliu dienu pamirstu pavadinimus , tik paskaicius apie ka filmas ,pamenu kad nelabai seniai maciau

maniau tik mano atmintis streikuoja lotuliukas.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 06, 13:06)
jau tiek asaru palieku ziuredama ju filmus.....

nono.gif biggrin.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 15:47)
Mergaites, prasom jum Mitiajaus baikas biggrin.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924874

thumbup.gif
ir seriju kiek
jei jums tiko-patiko svotai,tai ir siuskites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 06, 09:54)
As jau, matyt, atrofavausi arba nebezinau, ko noriu blush2.gif

Na galiu nudziugint, kad jus ne viena tokia, man irgi ''saugiklius ismuse'', paskutinis ziuretas buvo ''Русская наследница'' /2012/ bei pirma serija filmo ''Широка Река'' /2008/ ir stop, tuo ir pasibaige mano visi ziurejimai, nes dingo upas. Nieks nesudomina ir ''neuzkabina''. Ziuriu kuo toliau tuo reiklesne darausi.
Vnz laukiu kol praeis si pauze ir pagaus naujas ikvepimas.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 07, 10:51)
Vnz laukiu kol praeis si pauze ir pagaus naujas ikvepimas.

Kai man taip nutinka, sėdu ant Vampyro dienoraščių biggrin.gif Ūpas šast šast ir per kelias dienas pareina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2012 02 07, 10:23)

ar kas nors pažiūrėjot 'МОЙ ПАРЕНЬ АНГЕЛ' ?  g.gif 

Ziurejau: skystas, nuobodus, nupasakojamas.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 07, 10:25)

Vakar dvi serijas ziurejau: nu Mitiajus savam stiliui thumbup.gif lotuliukas.gif Atrodo, tiek "Svotu" buvo sukurta, galvojau, issisemes bus, nu ne, zvengiau vakar vietomis balsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 02 07, 11:02)
maniau tik mano atmintis streikuoja lotuliukas.gif
nono.gif  biggrin.gif
thumbup.gif
ir seriju kiek
jei jums tiko-patiko svotai,tai ir siuskites mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
a blogai ???? biggrin.gif maziau sisiosiu tongue.gif
Atsakyti
Perziurejau LIUBA.LIUBOV.
Nu idomus, ziurejau, niekas nenervino, bet siaip siuzetas buvo labai jau nuspejamas. smile.gif
Atsakyti
Ne uz ilgo turetu pasirodyti:

''Мой дом моя крепость'' /2012/ Kiek pamenu vaidina Ponios Delovej simpatija Константин Соловьёв http://www.kinoimper.../2012-02-06-427
user posted image

''Тропинка вдоль реки'' /2011/
http://www.kinocheka...2012-02-02-2787
user posted image

''Чужие мечты'' /2012/
http://ladypost.net/...aina-video.html

Matysim kaip cia bus, kol kas mano demesi patrauke viduriniojo filmo aprasymas.
Atsakyti
''Любовь на два полюса'' /2012/
http://kinolot.com/m...012-satrip.html
user posted image

Hm, gal nesaldus bus g.gif
Atsakyti