Turbūt visos jau matę seniai, bet man labai patikęs šis serialas,toks gyvenimiškas
Такая обычная жизнь
http://kinozal.tv/de...s.php?id=730026
Gal kuri žiūrėjot Ласточкино гнездо?
Kaži verta pradėt?
Kaži verta pradėt?
20 лет без любви
pirma serija man patiko , sako bus 16, tai daaaug
Papildyta:
kaip kam , man nepatiko , vaidina dvyne ir kaip visada nuskriaustos vaidmuo su asarom ir bedom.
pirma serija man patiko , sako bus 16, tai daaaug
Papildyta:
QUOTE(Azul @ 2012 02 06, 23:01)
kaip kam , man nepatiko , vaidina dvyne ir kaip visada nuskriaustos vaidmuo su asarom ir bedom.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 21:03)
Atleiskit už kvailą klausimą, kas ta dvynė?
QUOTE(Azul @ 2012 02 06, 23:06)
Atleiskit už kvailą klausimą, kas ta dvynė?
Ольга ir Татьяна Арнтгольц sitos dvi dvynes, tai kisa jas po visas melodramas.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 21:16)
Ольга ir Татьяна Арнтгольц sitos dvi dvynes, tai kisa jas po visas melodramas.
Va uogytės, net nukratė
QUOTE(Song @ 2012 02 06, 21:20)
A, boze, jos dvi? Geras As kaip tik nesenai ziurejau su viena is ju " Lastockino Gnezdo" 2012m, labai patiko, verkiau kaip priklauso
O va, vakar baigiau ziuret " Nemnogo ne v sebe" 2010m. Oj, tai kaip patiko si nuotaikinga komedija, nesinorejo, kad kada baigtus. ( ten apie piloto zmona ir meiluze, kaip jos per avarija sielom apsikeite ir paskui visaip kaip is situaciju bande issisukti ir vel atsidalinti kunais)
Papildyta:
QUOTE(Azul @ 2012 02 06, 21:01)
Nu, cia skonio reikalas: man ji/jos patinka, tai ir si melodrama labai patiko.
Lastockino gniezdo (atleiskit uz liet. raides) man irgi labai patiko pries dvynes nieko neturiu pries
as irgi nezinojau kad jos dvi Man nera, kad patiktu, bet filme jausmingi, kur ji/jos vaidina
visad keldavau filmus i diskus ir per tv ziuredavau, o dabar perinstaliavo kompa ir kai bandau kelt, meta uzrasa, kad neaptinka irenginio kai nepatinka kompe ziuret