Vakar pradėjau žiūrėti Жуков 2011 ir А счастье где-то рядом 2011 - visai įdomūs,man patinka
QUOTE(Džakonda' @ 2012 01 24, 11:17)
Ziurejau. Patiko
QUOTE(eliss @ 2012 01 24, 10:07)
А счастье где-то рядом
patiko ir man sitas filmas.
QUOTE(Azul @ 2012 01 24, 08:52)
Labas rytas,
Vakar pabaigiau Brak po zavescaniju abu sezonus žiūrėt, man labai patiko. Patinka, kad ne viską galėjau nuspėti. O ir aktoriai pagrindiniai "verti grieko"
Vis gi man kažkaip ten dar pabaigos trūko, kai kurie "taškai ant i" nesudėlioti.
Gal žinot, ar bus 3 sezonas?
Vakar pabaigiau Brak po zavescaniju abu sezonus žiūrėt, man labai patiko. Patinka, kad ne viską galėjau nuspėti. O ir aktoriai pagrindiniai "verti grieko"
Vis gi man kažkaip ten dar pabaigos trūko, kai kurie "taškai ant i" nesudėlioti.
Gal žinot, ar bus 3 sezonas?
Man irgi pratęsimo reikia. Nors pirma dalis įdomesnė už antrą. Šiaip neblogas.
Aš irgi rusiškų filmų mėgėja. Anksčiau per teliką žiūrėdavau, bet dabar siunčiuosi, nes nėr reklamų ir žiūriu kada noriu.
Jau nebežinijau ką žiūrėt, tai preitą temą perskaičiau, sąrašiuką pasidariau. pradžiai 5 parsisiunčiau. Ir ot oblomas Visi matyti. Atrodo ir skaičiau apie ką. ot atmintis jau tiek rusai kinų kepa, kad jau pavadinimas man nieko nebesako. dar atidžiau pažiūrėjau, tai dar iš sąrašo 6 išbraukiau, nes pažiūrėjus kadrus iš filmo supratau, kad mačiau. dabar prieš siunčiantis ryškiai reik visą treilerį pažiūrėt
Jau nebežinijau ką žiūrėt, tai preitą temą perskaičiau, sąrašiuką pasidariau. pradžiai 5 parsisiunčiau. Ir ot oblomas Visi matyti. Atrodo ir skaičiau apie ką. ot atmintis jau tiek rusai kinų kepa, kad jau pavadinimas man nieko nebesako. dar atidžiau pažiūrėjau, tai dar iš sąrašo 6 išbraukiau, nes pažiūrėjus kadrus iš filmo supratau, kad mačiau. dabar prieš siunčiantis ryškiai reik visą treilerį pažiūrėt
Rekomenduoju seriala ДЫШИ СО МНОЙ
QUOTE(LOOONDA @ 2012 01 25, 14:10)
Sis ir man patiko, neblogas
Vakar baigiau ziureti ir nebloga toki trumpa seriala 9 seriju " Uslovja kontrakata" ,labai patiko, atsitraukti negalejau, o dar mano megstami aktoriai vaidino, Natalija Rudova ir Kiril Safonof
pagal pavadinima prisimenu, kad labai patiko kai ziurejau
QUOTE(Džakonda' @ 2012 01 24, 12:17)
Sunkokas, bet geras, man patiko
šitas ir man labai patiko, laukiu kada jau pagaliau bus pratesimas
vakar pradejau ziureti Семь верст до небес ir po 15 min išjungiau visai nepatiko
Удиви меня labai net patiko
nežinau ką šiandien žiūrėti
šitą Надежда kas matė vertas
QUOTE(natuliona @ 2012 01 25, 15:59)
mačiau, kaip kriminalas tai gal silpnokas. bet mintis įdomi