Iš tėvų pasiėmiau dvd filmą "Ты - это я" ,sakė geras,bet vis neprisiruošiu pažiūrėt,kompas pilnas filmų
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 13:39)
Siaip nepamirstama ispudi man paliko naujas filmas, kai is lovos islindo vyro meiluzis nes visko tikejausi , tik ne sito.
Papildyta:
ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...
Papildyta:
ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...
O koks cia filmas-meiluziu palovej irgi noriu
Maniskis irgi ta pati sako
Uz tai retsykiais pasiziurim kitokio stiliaus: CSI, Daktaras Hausas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 06, 15:33)
O koks cia filmas-meiluziu palovej irgi noriu
sau norit meiluziu palovej ? ten vyras su vyru, nu nenoreciau tokio vaidmens, gali likti etikete visam laikiu, tuo labiau kad tas vyrukas toks ilgaplaukis grazuoliukas, nu ne toks jau grazuoliukas, bet man jis patiko Кабы я была царица
QUOTE(eliss @ 2012 02 06, 13:04)
Расплата за любовь, o Panin'ui tik tokias neigiamas roles ir tinka vaidint,puikiai vaidino (čia,kiek žinau,kažkas jo nemėgsta )
Man patiko sis filmas. Ir esu viena is tu kur nepatinka Panin'as. Bet... negaliu sakyti kad jam netinka vaidint neigiamus personazus, del to ir galiu ziuret filmus tokius kur mano akim ziurint atitinkami aktoriai vaidina atitinkamus personazus. Tada man net netrukdo tie nemegiami. Stai jei pradetu jie vaidint (Panin'as, Diuzhev'as ar Igor Vernik) teigiamus personazus pagrindiniam vaidmeni tai tada jau niekaip negaleciau prisiversti ziureti isgaruotu ir ta mano tolerancija tsakant
P.S. nors Diuzhev'as zinau kad vaidina vienam tokiam teigiama personaza pagrindiniam vaidmeni jei neklystu ''Дело было на Кубани''
Mergaites, prasom jum Mitiajaus baikas
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924874
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924874
Papildyta:
va kaip tik mano artimiausiuose planuose pasiziureti si filma
man tai tos dvynes patinka
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 06, 09:07)
perziurejau visa Люба. Любовь , va ka reiskia geras filmas iki isnaktu ir dar uzmigt negalejau
QUOTE(ewacka @ 2012 02 06, 18:41)
Papildyta:
paziurejau ir as, liko dar viena serija, kazkodel atrodo , kad uzteke butu ir triju , nu gal klystu , gal ketvirta bus pati paciausia dvyniu negaliu pakesti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 20:26)
paziurejau ir as, liko dar viena serija, kazkodel atrodo , kad uzteke butu ir triju , nu gal klystu , gal ketvirta bus pati paciausia dvyniu negaliu pakesti
va, dabar ka tik pabaigiau ziureti , atsiimu savo zodzius apie paciausia paskutine serija, durna ta dvyne, uztai man ir nepatinka, amzinai roles kaip ir Antonovos- asaros, visokie nusistatymai, teisybes ieskojimas ir galu gale durnas sprendimas - palikti turtinga dieda ir paskutinej serijos minutej lipti ant to kuris ispypt... brolio zmoną.Mergaites, tai tik mano nuomone, tokia barakudiska
QUOTE(blackkiss @ 2012 02 06, 12:26)
tai kad yra jau
ar jūs apie trečią dalį kalbat?
ar jūs apie trečią dalį kalbat?
QUOTE(blackkiss @ 2012 02 06, 12:42)
man rodos, jei bus trečia, tai jau taip dirbtinai pritempta.. paskutinę seriją, kūrėjai, toks jausmas, užbaigė lyg ir su pabaiga, lyg ir be jos, maždaug jei bus pinigų ir noro, nuo šito taško galima tęsti, na o jei nebus - kaip ir pasibaigė istorija sulig ta serija
Aš apie trečią dalį, dėl manęs gali viso nekurt, tik dar vieną seriją man gale bučkio trūko vaiką apkabino tarp dviejų vyrų, o kur bučkis?
Aciu, mergaites, kad jus sukuret sia tema neseniai radau. Dabar tik susirasau filmus, kuriuos jus rekomenduojat, ir vyrelis iesko. Ieskot ir siust man lengviausia is kinozal. ru, bet jam reitingai krenta
QUOTE(sapniukass @ 2012 02 06, 19:42)
Ieskot ir siust man lengviausia is kinozal. ru, bet jam reitingai krenta
Anksčiau kinozale būdavo galima reitingą SMSu pakelti. Pradžioje taip darydavau.
Arba tieisog dalinkitės tuo, ką parsisiunčiat ir pasikelsit.
Dvynų ir aš nepernešu. Visai kaip Diuževo
QUOTE(sapniukass @ 2012 02 06, 21:42)
Aciu, mergaites, kad jus sukuret sia tema neseniai radau. Dabar tik susirasau filmus, kuriuos jus rekomenduojat, ir vyrelis iesko. Ieskot ir siust man lengviausia is kinozal. ru, bet jam reitingai krenta
biskiuka reklamos imetu
Литва
1394 - siunti siuo nr sms
503 2456 - renki tokius skaicius
3.22 LTL - nuskaiciuoja
10ГБ - gauni ir kyla reitingas