o man melodramos nepabosta. Myliu jausmingus filmus.
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 06, 11:59)
o man melodramos nepabosta. Myliu jausmingus filmus.
Ir man nepabosta, man vis meilės negana. Susisupu į pledą, ausines ant ausų, ir tik retkarčiais matau šalia praeinančio vyro šypseną. kKai žiūriu serialą - ŽMONOS NĖRA
Pervariau vakar ir tą Не жалею, не зову, не плачу visą savaitgalį vien filmus krimtau Truputėlį ištęstas pasirodė, bet peržiūrėjau. Antrą kartą nežiūrėčiau, nors pagrindinis aktorius ir žavus
QUOTE(Azul @ 2012 02 05, 19:12)
Gal šitas vserialas Brak po zavescaniju (vis dar neprarandu vilties, kad bus tęsinys ) įtampos prasme ir neprilygo, bet pažiūrėt verta, ypač mėgstančioms gražius jausmus.
tai kad yra jau
ar jūs apie trečią dalį kalbat?
QUOTE(blackkiss @ 2012 02 06, 12:26)
speju kad apie trecia vis tik
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 06, 11:54)
As jau, matyt, atrofavausi arba nebezinau, ko noriu Nu nesublizgejo man filmas sitas, ir tiek.
va, va ir man taip pat (kalbu apie daugeli melodramu) ir dar svarbiausia kad po keliu dienu pamirstu pavadinimus , tik paskaicius apie ka filmas ,pamenu kad nelabai seniai maciau.Siaip nepamirstama ispudi man paliko naujas filmas, kai is lovos islindo vyro meiluzis nes visko tikejausi , tik ne sito.
Papildyta:
QUOTE(Azul @ 2012 02 06, 14:24)
Ir man nepabosta, man vis meilės negana. Susisupu į pledą, ausines ant ausų, ir tik retkarčiais matau šalia praeinančio vyro šypseną. kKai žiūriu serialą - ŽMONOS NĖRA
ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...
QUOTE(visgi @ 2012 02 06, 12:34)
speju kad apie trecia vis tik
man rodos, jei bus trečia, tai jau taip dirbtinai pritempta.. paskutinę seriją, kūrėjai, toks jausmas, užbaigė lyg ir su pabaiga, lyg ir be jos, maždaug jei bus pinigų ir noro, nuo šito taško galima tęsti, na o jei nebus - kaip ir pasibaigė istorija sulig ta serija
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 13:39)
va, va ir man taip pat (kalbu apie daugeli melodramu) ir dar svarbiausia kad po keliu dienu pamirstu pavadinimus , tik paskaicius apie ka filmas ,pamenu kad nelabai seniai maciau.Siaip nepamirstama ispudi man paliko naujas filmas, kai is lovos islindo vyro meiluzis nes visko tikejausi , tik ne sito.
Papildyta:
ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...
Papildyta:
Pažiūrėjau Расплата за любовь,po visų skystaliukų ,šitas jau truputį kitoks.Kažkaip atsigulus dar ilgai galvojau apie jį,o Panin'ui tik tokias neigiamas roles ir tinka vaidint,puikiai vaidino (čia,kiek žinau,kažkas jo nemėgsta )
na ir kaip tiem rusam taip išeina vaidint
QUOTE(eliss @ 2012 02 06, 14:04)
Pažiūrėjau Расплата за любовь,po visų skystaliukų ,šitas jau truputį kitoks.Kažkaip atsigulus dar ilgai galvojau apie jį,o Panin'ui tik tokias neigiamas roles ir tinka vaidint,puikiai vaidino (čia,kiek žinau,kažkas jo nemėgsta )
jooo, rusu aktoriai taip skiriasi nuo musu dabartiniu. Pas mus tai vaidybos nera. Man atrodo ir as galiu aktore but Va pas rusus taip uz sirdies griebia, jau tiek asaru palieku ziuredama ju filmus.....
QUOTE(eliss @ 2012 02 06, 15:04)
nemegstu Panino juodai , man jis toks atgrasus ir abieju dvyniu nemegstu , o ju kaip tik pilna melodramose, tai susitaikau ir ziuriu. ir kuo jau jos tokios populiarios, geriau Glafyra tuose serialuose vaidintu
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 14:12)
ir kuo jau jos tokios populiarios, geriau Glafyra tuose serialuose vaidintu
na dėl grožio tai nepasakyčiau,bet gal vaidina gerai
nors ne visi gerai vaidina,yra pora aktorių,kurios absoliučiai vienodos visuose filmuose,viena tokia juoda,neprisimenu pavardės,pastoviai su išsigandusia mimika