Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

o man melodramos nepabosta. blush2.gif Myliu jausmingus filmus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 06, 11:59)
o man melodramos nepabosta.  blush2.gif Myliu jausmingus filmus.  wub.gif

Ir man nepabosta, man vis meilės negana. Susisupu į pledą, ausines ant ausų, ir tik retkarčiais matau šalia praeinančio vyro šypseną. kKai žiūriu serialą - ŽMONOS NĖRA biggrin.gif

Pervariau vakar ir tą Не жалею, не зову, не плачу doh.gif visą savaitgalį vien filmus krimtau cool.gif Truputėlį ištęstas pasirodė, bet peržiūrėjau. Antrą kartą nežiūrėčiau, nors pagrindinis aktorius ir žavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 02 05, 19:12)
Gal šitas vserialas Brak po zavescaniju (vis dar neprarandu vilties, kad bus tęsinys  rolleyes.gif ) įtampos prasme ir neprilygo, bet pažiūrėt verta, ypač mėgstančioms gražius jausmus.

tai kad yra jau biggrin.gif
ar jūs apie trečią dalį kalbat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 vasario 2012 - 12:39
QUOTE(blackkiss @ 2012 02 06, 12:26)
tai kad yra jau biggrin.gif
http://vseriale.tv/1...yu-2-sezon.html
ar jūs apie trečią dalį kalbat?

speju kad apie trecia vis tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 06, 11:54)
As jau, matyt, atrofavausi arba nebezinau, ko noriu blush2.gif Nu nesublizgejo man filmas sitas, ir tiek.

va, va ir man taip pat biggrin.gif(kalbu apie daugeli melodramu) ir dar svarbiausia kad po keliu dienu pamirstu pavadinimus , tik paskaicius apie ka filmas ,pamenu kad nelabai seniai maciau.Siaip nepamirstama ispudi man paliko naujas filmas, kai is lovos islindo vyro meiluzis wub.gif nes visko tikejausi , tik ne sito.
Papildyta:
QUOTE(Azul @ 2012 02 06, 14:24)
Ir man nepabosta, man vis meilės negana. Susisupu į pledą, ausines ant ausų, ir tik retkarčiais matau šalia praeinančio vyro šypseną. kKai žiūriu serialą - ŽMONOS NĖRA  biggrin.gif

ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 06, 12:34)
speju kad apie trecia vis tik smile.gif

man rodos, jei bus trečia, tai jau taip dirbtinai pritempta.. smile.gif paskutinę seriją, kūrėjai, toks jausmas, užbaigė lyg ir su pabaiga, lyg ir be jos, maždaug jei bus pinigų ir noro, nuo šito taško galima tęsti, na o jei nebus - kaip ir pasibaigė istorija sulig ta serija rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 13:39)
va, va ir man taip pat biggrin.gif(kalbu apie daugeli melodramu) ir dar svarbiausia kad po keliu dienu pamirstu pavadinimus , tik paskaicius apie ka filmas ,pamenu kad nelabai seniai maciau.Siaip nepamirstama ispudi man paliko naujas filmas, kai is lovos islindo vyro meiluzis wub.gif nes visko tikejausi , tik ne sito.
Papildyta:

ogo kaip romantiskai apraset, pas jus tikra melodrama .Maniskis praeidamas : -ai , vel ta s... ziuri...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Расплата за любовь,po visų skystaliukų ,šitas jau truputį kitoks.Kažkaip atsigulus dar ilgai galvojau apie jį,o Panin'ui tik tokias neigiamas roles ir tinka vaidint,puikiai vaidino smile.gif (čia,kiek žinau,kažkas jo nemėgsta biggrin.gif )
na ir kaip tiem rusam taip išeina vaidint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 06, 14:04)
Pažiūrėjau Расплата за любовь,po visų skystaliukų ,šitas jau truputį kitoks.Kažkaip atsigulus dar ilgai galvojau apie jį,o Panin'ui tik tokias neigiamas roles ir tinka vaidint,puikiai vaidino smile.gif (čia,kiek žinau,kažkas jo nemėgsta biggrin.gif )
na ir kaip tiem rusam taip išeina vaidint rolleyes.gif

jooo, rusu aktoriai taip skiriasi nuo musu dabartiniu. Pas mus tai vaidybos nera. Man atrodo ir as galiu aktore but hihihi.gif irnesakyk.gif Va pas rusus taip uz sirdies griebia, jau tiek asaru palieku ziuredama ju filmus.....
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 06, 15:04)

lotuliukas.gif nemegstu Panino juodai , man jis toks atgrasus ir abieju dvyniu nemegstu , o ju kaip tik pilna melodramose, tai susitaikau ir ziuriu. cool.gif ir kuo jau jos tokios populiarios, geriau Glafyra tuose serialuose vaidintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 06, 14:12)
ir kuo jau jos tokios populiarios, geriau Glafyra tuose serialuose vaidintu biggrin.gif

na dėl grožio tai nepasakyčiau,bet gal vaidina gerai rolleyes.gif
nors ne visi gerai vaidina,yra pora aktorių,kurios absoliučiai vienodos visuose filmuose,viena tokia juoda,neprisimenu pavardės,pastoviai su išsigandusia mimika rolleyes.gif
Atsakyti
naujas
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924818
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924836
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 06 vasario 2012 - 13:33