o Verbų sekmadienis yra kur nors nete ??
QUOTE(Song @ 2012 02 05, 17:03)
Šitąjį anąjį as sian cia budziu
jo kalbam apie viska , tik nesibaram , bo zinau kad bus negerai, ypac kai yra konfliktuojanciu Karoce...
o apie koki SolovjOva is Zaicevos kalbat?Gal SolovjEva?O gal naujas koks grazuolis yra , dar mano neapziuretas.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 05, 17:09)
o Verbų sekmadienis yra kur nors nete ??
http://kinorai.net/2...sene-vse-serii/
pasiilgau filmu su Makarskiu. Ko tai neatsiranda nauju
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 05, 15:21)
o apie koki SolovjOva is Zaicevos kalbat?Gal SolovjEva?O gal naujas koks grazuolis yra , dar mano neapziuretas.
-jEva, -jEva, ne taip parasiau Nu toks plikas plikas, ta prasme basa galva
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 05, 14:10)
sita maciau, labai patiko tikrai rekomenduoju
perziurejau Verbu sekmadieni, labai geras filmas. Labai patiko. Atsisiunciau is kinozal.
aciu mergaites kurios dalinates serialu pavadinimais, mes su vyru kas vakara spoksom isitrauke perziurejom Ruskaja naslednica, Brak po zavescianiju, Ne zaleju, ne zovu ne placu - visi labai patiko dabar ziurim Uslovije kontrakta - super filmas
Liusii, fainas vyras, jei situs filmus ziuri. Melodramos vyrams retai patinka. Man vienai reikia juos ziuret Gal kartais ir geriau, nes tada ir paverkiu, labai jau jie visi jausmingi
Per savaitgalį "sugraužiau" Русская наследница
Černyšovas jau vien pažiūrėt saldainiukas
Gal šitas serialas Brak po zavescaniju (vis dar neprarandu vilties, kad bus tęsinys ) įtampos prasme ir neprilygo, bet pažiūrėt verta, ypač mėgstančioms gražius jausmus.
Einu ieškot sekančio serialo ar filmo
Ai tiesa, spėjau peržiūrėt ir Domrabotnica, bet jau aktorius tas tai man brrrr
Černyšovas jau vien pažiūrėt saldainiukas
Gal šitas serialas Brak po zavescaniju (vis dar neprarandu vilties, kad bus tęsinys ) įtampos prasme ir neprilygo, bet pažiūrėt verta, ypač mėgstančioms gražius jausmus.
Einu ieškot sekančio serialo ar filmo
Ai tiesa, spėjau peržiūrėt ir Domrabotnica, bet jau aktorius tas tai man brrrr
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 05, 20:50)
Liusii, fainas vyras, jei situs filmus ziuri. Melodramos vyrams retai patinka. Man vienai reikia juos ziuret Gal kartais ir geriau, nes tada ir paverkiu, labai jau jie visi jausmingi
aga itraukiau kazkaip ir ji jei neziuretu tai viena spoksociau, o dabar tai isikeliam i flesiuka ir per dideli telika ziurim
''Кабы я была царица'' /2012/
ka tik baigiau ziureti, man labai labai patiko. idomiau nei ruskaja naslednica net
as ziurejau per youtube online. yra ir lovekinoal.ru bet man labai letai krove, youtube greiciau.
einu kito serialo rinktis is jusu siulytu
ka tik baigiau ziureti, man labai labai patiko. idomiau nei ruskaja naslednica net
as ziurejau per youtube online. yra ir lovekinoal.ru bet man labai letai krove, youtube greiciau.
einu kito serialo rinktis is jusu siulytu