Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

o Verbų sekmadienis yra kur nors nete ?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 05, 17:03)
O apie tarybinę psichiatriją kalbėtis galim? biggrin.gif
Šiaip tai Delovėj  minčiai pritariu drinks_cheers.gif

Šitąjį anąjį ax.gif as sian cia budziu biggrin.gif
jo kalbam apie viska , tik nesibaram , bo zinau kad bus negerai, ypac kai yra konfliktuojanciu biggrin.gif Karoce...
o apie koki SolovjOva is Zaicevos kalbat?Gal SolovjEva?O gal naujas koks grazuolis yra , dar mano neapziuretas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 05, 17:09)
o Verbų sekmadienis yra kur nors nete ??  ax.gif

http://kinorai.net/2...sene-vse-serii/
Atsakyti
pasiilgau filmu su Makarskiu. Ko tai neatsiranda nauju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 05, 15:21)
o apie koki SolovjOva is Zaicevos kalbat?Gal SolovjEva?O gal naujas koks grazuolis yra , dar mano neapziuretas. g.gif

-jEva, -jEva, ne taip parasiau lotuliukas.gif Nu toks plikas plikas, ta prasme basa galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 05, 14:10)

sita maciau, labai patiko 4u.gif tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
perziurejau Verbu sekmadieni, labai geras filmas. Labai patiko. Atsisiunciau is kinozal.
Atsakyti
aciu mergaites kurios dalinates serialu pavadinimais, mes su vyru kas vakara spoksom isitrauke biggrin.gif perziurejom Ruskaja naslednica, Brak po zavescianiju, Ne zaleju, ne zovu ne placu - visi labai patiko thumbup.gif dabar ziurim Uslovije kontrakta - super filmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liusii, fainas vyras, jei situs filmus ziuri. Melodramos vyrams retai patinka. Man vienai reikia juos ziuret ax.gif Gal kartais ir geriau, nes tada ir paverkiu, labai jau jie visi jausmingi wub.gif
Atsakyti
Per savaitgalį "sugraužiau" Русская наследница thumbup.gif
Černyšovas jau vien pažiūrėt saldainiukas biggrin.gif

Gal šitas serialas Brak po zavescaniju (vis dar neprarandu vilties, kad bus tęsinys rolleyes.gif ) įtampos prasme ir neprilygo, bet pažiūrėt verta, ypač mėgstančioms gražius jausmus.

Einu ieškot sekančio serialo ar filmo biggrin.gif

Ai tiesa, spėjau peržiūrėt ir Domrabotnica, bet jau aktorius tas tai man brrrr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 05, 20:50)
Liusii, fainas vyras, jei situs filmus ziuri. Melodramos vyrams retai patinka. Man vienai reikia juos ziuret  ax.gif Gal kartais ir geriau, nes tada ir paverkiu, labai jau jie visi jausmingi  wub.gif

aga itraukiau kazkaip ir ji biggrin.gif jei neziuretu tai viena spoksociau, o dabar tai isikeliam i flesiuka ir per dideli telika ziurim thumbup.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=924607
Atsakyti
''Кабы я была царица'' /2012/
ka tik baigiau ziureti, man labai labai patiko. idomiau nei ruskaja naslednica net wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as ziurejau per youtube online. yra ir lovekinoal.ru bet man labai letai krove, youtube greiciau.

einu kito serialo rinktis is jusu siulytu 4u.gif
Atsakyti