Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VI tema)

QUOTE(visgi @ 2012 02 02, 13:58)

Na jeigu jis ten vaidina neigiama personaza tai tada gal ir nieko, bet jei vaidintu teigiama ir pagrindiniame vaidmeny, tai mama rodnaya doh.gif

Sakiau vakar - žiūrėkit, ale tai , matai, neklauso tongue.gif
Ir man jis nepatinka, bet šitas personažas jam tinka - bestuburis toks, plaukia pasroviui. Lyg ir graužia vietomis sąžinė, bet tėvai, visuomeninė padėtis nugali.
Atsakyti
pažiūrėjau ką tik, visai smagus, neįprastas...pavargau nuo patovių netekčių, ašarų, tragedijų filmuose doh.gif nors ir šiame yra nelaimių, bet kažkaip lengviau praėjo ir neištemptas toks
user posted image
Оригинальное название: Не жалею, не зову, не плачу
Год выхода на экран: 2012
Страна: Россия
Сериал относится к жанру: мелодрама
Постановщик Иван Криворучко
Актеры, принявшие участие в съемках: Ольга Фадеева, Андрей Подошьян, Александр Дьяченко, Дарья Баранова, Аркадий Коваль, Евгения Кульбачная, Светлана Никифорова, Игорь Сигов, Дмитрий Мухин, Игорь Денисов

Русская наследница - ašarų pakalnė pasirodė doh.gif tik aktoriai patiko

ieškau kažko pozityvaus, tik ne komedijos, kažin ar būna tokių mastau.gif

dabar žiūrėsiu šitą
user posted image
Оригинальное название: Красавчик
Год выхода на экран: 2011
Страна: Россия
Сериал относится к жанру: мелодрамы, комедия
Постановщик Александр Черных
Актеры, принявшие участие в съемках: Марат Башаров, Ольга Лерман, Ксения Роменкова, Павел Афонькин, Александр Городиский, Софья Райзман, Вадим Афанасьев, Алексей Размахов, Александр Пацевич, Игорь Ларин
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 02, 14:25)
Sakiau vakar - žiūrėkit, ale tai , matai, neklauso tongue.gif
Ir man jis nepatinka, bet šitas personažas jam tinka - bestuburis toks, plaukia pasroviui. Lyg ir graužia vietomis sąžinė, bet tėvai, visuomeninė padėtis nugali.

dabar jau klausysiu smile.gif ziuresiu progai pasitaikius
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 02, 14:43)
Vakar netyčia per Balticum užsiroviau anr Verbų sekmadienio, 3 serją rodė, pusvalandį pažiūrėjau. Ir užkabino, kiba reiks parsipūst g.gif Diuževas toks gnida, kad galėsiu ramiai žiūrėt, jam nerealiai tinka tokiu būti biggrin.gif

VAKAR ?? blink.gif Kada ji rode ??
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 02, 15:04)
VAKAR ??  blink.gif Kada ji rode ??

Užšokau netyčia, bėgdama per kanalus, rodė iki 23.35 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 02, 15:58)
Teko kazkur skaityti kad sitas filmas lyg turejo 2011m gruodzio menesi startuoti, bet dar ner ''Вероника'' /2012/ teks laukti
user posted image
http://www.kinovideo.../2011-10-17-993

Dievuleliau,mano grazuolis vaidina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
paziurejau serija Krasavciko, grynas slamstas schmoll.gif
Atsakyti
NA paziurejau RUSKAJA NASLEDNICA. Visai nieko. Patinkantys aktoriai vaidino, tai buvo malonu ziureti. O tas pagrindinis herojus (jei taip galima pasakyti) na kur su Snadkina vaidino, tai wub.gif wub.gif wub.gif

VERBNOJE VOSKRESENYJE buvau maciusi kazkada per TV pries kelis metus. Siaip filmas neblogas, bet man pirmos kartos istorija buvo idomiau ziureti, ten jau kur su balerinos dukra, tai man kazkaip nelabai, bet daziurejau viska iki pabaigos. Beja, man tas Diuzev butent po sio filmo pradejo labai nepatikti. blush2.gif Suprantu, kad neobjektyvi as cia, bet jis visuose filmuose kazkoki blogieti vaidina, negaliu filmu, kuriuose jis buna ziureti, na nervina labai doh.gif

Merginos, o as dar norejau paklausti, ar esate ziurejusios Nikitos Michalkovo filma, gavusi daug apdovanojimu? Filmas ,,12". Jei neklystu 2007 metu. Jei nematet, paziurekite, tikrai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors veiksmas pagrinde vyksta vienoje vietoje, ir gali pasirodyti, kad bus neidomu, bet is tiesu filmas SUUUUPPPPERRR!!! na o ko tiketis is Nikitos? ax.gif

Pacio filmo neradau, bet va cia rasoma apie si filma siek tiek http://en.wikipedia.org/wiki/12_(film)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 02 vasario 2012 - 21:03
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 02, 20:57)
paziurejau serija Krasavciko, grynas slamstas schmoll.gif

As irgi tik pirmas kelias eilutes doh.gif
Daba startuosiu su Не жалею, не зову, не плачу, ziuresim kas cia gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 02, 23:03)
Daba startuosiu su Не жалею, не зову, не плачу, ziuresim kas cia gero  g.gif

Siandien ziurejau , visai neblogas smile.gif tik galejo buti 2-3 seriju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 02, 22:02)
NA paziurejau RUSKAJA NASLEDNICA. Visai nieko. Patinkantys aktoriai vaidino, tai buvo malonu ziureti. O tas pagrindinis herojus (jei taip galima pasakyti) na kur su Snadkina vaidino, tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi pagrindinis aktorius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 02, 14:25)

QUOTE(Song @ 2012 02 02, 15:22)
Užšokau netyčia, bėgdama per kanalus

As vakar irgi visai netycia perjungiant TV kanalus eilini karta matyta filma ziurejau. Na yra tokiu filmu ir su tokiais aktoriais kur kad ir matytas bet vistiek visada malonu dar karta pasiziureti.
Tai buvo daugumai gerai zinomas ''Мой'' /2009/
Juolab, kad jauciu dideles simpatijas abiems pagrindiniams herojams Владимир Жеребцов, Карина Разумовская
user posted image
http://kinoifilm_ru/2556-moj-2009.html
Atsakyti