Visi kurie neabejingi, myli, mėgsta ir simpatijas jaučia rusiškiems filmams bei serialams- kviečiami ir laukiami mūsų temoje. Rekomenduokime, dalinkimės nuorodomis, siūlykime...
Aciu uz nauja temute
Rasiau senoje, bet ir sioje dar parasysiu, nes ta jau pasibaige.
друг семьи'' /2011/
man sis filmas patiko, ypac patiko, kur rode jaunuolius.
Nepatiko tik tai, kaip jau buvo cia kalbama bedors, kad pasenusius personazus vaidino visai kiti aktoriai, galejo tuos pacius pagrimuoti, butu buve kur kas fainiau, o dabar tai buvo nelabai, bet siaip geras filmas. Grazu ir miela pasiziureti
друг семьи'' /2011/
Nepatiko tik tai, kaip jau buvo cia kalbama bedors, kad pasenusius personazus vaidino visai kiti aktoriai, galejo tuos pacius pagrimuoti, butu buve kur kas fainiau, o dabar tai buvo nelabai, bet siaip geras filmas. Grazu ir miela pasiziureti
Neturiu ka ziuret Катина любовь laukiu kol daugiau seriju ides, o kiti norimi dar nepasirode
QUOTE(ewacka @ 2012 01 23, 20:41)
Aciu uz nauja temute
друг семьи'' /2011/
друг семьи'' /2011/
O as, senoje temoje perskaiciau bet neturejau galimybes atrasyti, nes kaip tik pasibaige.
Vadinas ir man sis niuansas nepatiks, nes zinot ka, viena is tu kalbanciu- buvau as! Bet sutinku- itraukiantis ir atrodo gan mielas, taciau nesigailiu tai tikrai kad ziuret pradejau
QUOTE(visgi @ 2012 01 23, 20:49)
O as, senoje temoje perskaiciau bet neturejau galimybes atrasyti, nes kaip tik pasibaige.
Vadinas ir man sis niuansas nepatiks, nes zinot ka, viena is tu kalbanciu- buvau as! Bet sutinku- itraukiantis ir atrodo gan mielas, taciau nesigailiu tai tikrai kad ziuret pradejau
ir siaip man pats filmo siuzetas buvo idomesnis kur jaunuolius rode, kai jau pasenusius pradejo rodyti, kazkaip nudnovata pasirode, bet jei pradejote tikrai ziurekite, idomus apart siu niuansu. Ir aktore man si visai nieko
QUOTE(ewacka @ 2012 01 23, 20:58)
ir siaip man pats filmo siuzetas buvo idomesnis kur jaunuolius rode, kai jau pasenusius pradejo rodyti, kazkaip nudnovata pasirode, bet jei pradejote tikrai ziurekite, idomus apart siu niuansu. Ir aktore man si visai nieko
Tikiu, kad ir man bus idomesnis siuzetas ten kur jaunus vaidina... O aktore ir man tokia nieko, as ja prisimenu is filmo ''Белая ворона'' /2011/
jo ir as ta filma ziurejau.
Pozytivi tokia aktore ji.
Dar ziurejau su ja filma: ,,eta zenshyna ko mne", bet tas filmas ne toks jau idomus, neturint ka veikti gal ir nieko, bet nieko ypatingo
Dar ziurejau su ja filma: ,,eta zenshyna ko mne", bet tas filmas ne toks jau idomus, neturint ka veikti gal ir nieko, bet nieko ypatingo
QUOTE(ewacka @ 2012 01 23, 21:21)
jo ir as ta filma ziurejau.
sito as dar neziurejau, taip ir neprisiruosiau lyg siol
QUOTE(visgi @ 2012 01 23, 21:52)
sito as dar neziurejau, taip ir neprisiruosiau lyg siol
ne ka ir tepraradote, tikrai geresniu filmu, bent jau mano manymu, yra
Mergai,įmetu gerą serialą. Turkiškas,bet rusiškai verstas. Super,pirmas 8 serijas prarijau kaip saldainiuką
http://kinovam.com/s...il-1-sezon.html
http://kinovam.com/s...il-1-sezon.html
Labas rytas,
Vakar pabaigiau Brak po zavescaniju abu sezonus žiūrėt, man labai patiko. Patinka, kad ne viską galėjau nuspėti. O ir aktoriai pagrindiniai "verti grieko"
Vis gi man kažkaip ten dar pabaigos trūko, kai kurie "taškai ant i" nesudėlioti.
Gal žinot, ar bus 3 sezonas?
Vakar pabaigiau Brak po zavescaniju abu sezonus žiūrėt, man labai patiko. Patinka, kad ne viską galėjau nuspėti. O ir aktoriai pagrindiniai "verti grieko"
Vis gi man kažkaip ten dar pabaigos trūko, kai kurie "taškai ant i" nesudėlioti.
Gal žinot, ar bus 3 sezonas?