Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas vakaras, pareinu dar su pora namu darbu

ND2
F25
user posted image
F13
user posted image
F4
user posted image

ND3 Zoom'as
user posted image
user posted image
user posted image

ND4 Fiziskai keiciamas atstumas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, iki rytdienos reikėjo atsiųsti pirmas foto koliažų žaidimui. Nei vienos dar negavau į mailą. Tai nebenorit žaisti? Juk ir dalyvių sąrašas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2012 - 22:18
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 23:18)
merginos, iki rytdienos reikėjo atsiųsti pirmas foto koliažų žaidimui. Nei vienos dar negavau į mailą. Tai nebenorit žaisti? Juk ir dalyvių sąrašas buvo.

O gal galima placiau apie koliazu zaidima? Kokiu principu jis vyksta? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 23, 23:27)
O gal galima placiau apie koliazu zaidima? Kokiu principu jis vyksta?  blush2.gif

paruoši foto, siunti vienam, surenkančiam visas. foto sumaišomos ir išsiunčiamos kitiem dalyviam. Tarkim aš gaunu tavo, tu gauni Sayonaros, Sayonara Kikirikes ir t.t. Gavusi foto, turi suruošti jai porininkę, t.y. padaryti foto ir sulipdyti koliažą iš gautosios ir tavo darytos. Tada pasirodyti.

Gaila, kad nėra norinčių.
Mąstykit tuomet kokią kitą savaitinę temą ar žaidimą, nes apkerpėsim.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 23:52)
paruoši foto, siunti vienam, surenkančiam visas. foto sumaišomos ir išsiunčiamos kitiem dalyviam. Tarkim aš gaunu tavo, tu gauni Sayonaros, Sayonara Kikirikes ir t.t. Gavusi foto, turi suruošti jai porininkę, t.y. padaryti foto ir sulipdyti koliažą iš gautosios ir tavo darytos. Tada pasirodyti.
Gaila, kad nėra norinčių.
Mąstykit tuomet kokią kitą savaitinę temą ar žaidimą, nes apkerpėsim.

Kaip faina bigsmile.gif Noreciau sudalyvauti blush2.gif
Del temu, tai nezinau, kokios buvo prie ****** ir puodeli.. Bijau, kad gali kartotis, nepykit, jei ka :

1. Kvapas
2. Dvi/trys/keturios spalvos
3. Valgoma-nevalgoma

Atsakyti
aš siūlyčiau vėl cinematic temą ax.gif praitą kart labai gražiai sužaidėm, daug gerų kadrų buvo, sakau gal ir šį kart būtų norinčių vėl sudalyvaut? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 23, 21:52)

papasakok, ką supratai atliekant kiekvieną nd?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 22:18)
Aš tai prašiau papasakot apie tai, nes tikrai neturiu laiko skaityti (o gal ir noro), bet nieks nepakomentavo biggrin.gif
Bet jau kaip suprantu per vėlu? einu į flickrę pasidairyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 23:36)
aš siūlyčiau vėl cinematic temą  ax.gif  praitą kart labai gražiai sužaidėm, daug gerų kadrų buvo, sakau gal ir šį kart būtų norinčių vėl sudalyvaut?  smile.gif
Papildyta:
papasakok, ką supratai atliekant kiekvieną nd?

Man labai patiko, nors tikėjaus iš savęs daugiau, bet taip ir nurimau smile.gif Bet kažin ar žiema gera mintis šiam žaidimui... mano abu buvo lauke paukščiai sijonas
patvarkiau tą sijoną, o tai jau labai tamsi nuotrauka buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 sausio 2012 - 07:58
Labas rytas

net nesitikejau, kad bus sitiek komentaru.. bigsmile.gif esu visoms labai dekinga uz juos 4u.gif man kritika nebaisi, bijau tik kad nieks nepakomentuos, tada reiskias foto visiskas pravalas biggrin.gif pati suprantu kad esu siek tiek per daug kadro krasto ir del fokuso sutinku, truksta kazkiek, labai vertinu visas jusu nuomones 4u.gif stengsimes toliau 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
Mano puodelis kitaip:

grazu.. romantiska wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 17:20)

man sita wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 18:41)
o taip aš miške atrodžiau  biggrin.gif 

tikrai kaip mergaiciuke smile.gif grazi foto 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 23, 19:04)
suprara ->  sufokusuotos šnervės  ax.gif

kaip ir sito juokiausi lotuliukas.gif pralinksminai biggrin.gif eisiu net paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 24 sausio 2012 - 08:13
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 23, 21:52)

Labas.
3 ir 4 užskaitau, o 2 lyg ir... Kaip kitos pasakys. Pirma nuotrauka, palyginti su kitais nėra ryški ir žiūrint į foną lygiai tas pats, vadinasi sudrebėjo ranka. Turėk omeny, kad pakito kitokie nustatymai ir juos reikia patikrinti. Įtarimų kyla pirmos ir antros diafragma, nes nematau kaip ir skirtumo... bet gal gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 sausio 2012 - 08:18
QUOTE(suprara @ 2012 01 24, 08:13)
kaip ir sito juokiausi lotuliukas.gif pralinksminai biggrin.gif eisiu net paziuret biggrin.gif

kad sakyciau ir ne snerves.. gal labiau lupos ir barzda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 18:25)
Alisos priešpiečių arbatėlė
Man labai rolleyes.gif Didesnę tik kitą kart dėk smile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 01:34)
Man patinka

QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
šaunuolė!

QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 16:51)
* Nu, pritariu visu 100%. Va, sumaniau, kad nesant upui fotografuoti savo pasizadeta auto, uzsidejau marskinius ant galvos..o rG sake mate neseniai porele taip besibuciuojancia FB...ir ka, net neabejoju, kad tokius su tokio pobudzio dangalai ant galvos yra n..nuotrauku...

Na, puodeliai yra viena (vaizdas visiškai perteklinis), na o medžiaga ant veido šitaip taip pat surišta (visiškai entropinis vaizdas) yra kas kita.
Nu žodžiu. Atsibodusi tema. Kopinimai, šablonai yra ne vienas ir tas pats. Nereik visko sudėt į vieną krūvą, vieni netyčia, kiti pamiršę, treti specialiai, ketvirti tikrai tą patį sugalvoja ir t. t. ir pan. Vertinimo kriterijai pas visus taip pat nevienodi, man net minties nekilo kažkuo Tave kaltint, nes tai visiškai kitaip; o tie fotografai tikrai kopijavo ir pridėjo šaltinį, (už ką jiems pagarba šiaip jau, nors jaučiu čia pusė žino ir matę, nes palaikinę yra) tik prisiminiau ir užsiminiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 sausio 2012 - 09:03
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 23, 22:52)

ND2

pritariu, kad šį galėtum perdaryt 4u.gif
Atsakyti