sveikutes, ar yra cia tu, kurios fotografuoja studijoje?
labai domintu praktine pamokele kaune, jei galite az
QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 18:00)
sita, bet eik tu sau...neisizeisk, tikrai nelyginu savo darbo prie tavuju,( nes man toli dar ikit to) tiesiog primine man, nes tokios pat zoles
vsio paskutine isimylejau..kaip grazu
vsio paskutine isimylejau..kaip grazu
gražiai tik apačios šiek tiek daugiau joje norisi
ačiū
o mano darbai, joks ten stebuklas, ačiū už įvertinimą, bet na tikrai jokių stebuklų ten pas mane nėra
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 19:41)
Kaip man patinka tavo žolinėjimai
o la la la -> Faina nėštukė, tik klonuočiau tą vietą sofos prie galvos, kad nesimatytų iš vis toks lengvumas jaučiasi
suprara -> Graži moteris sufokusuotos šnervės suprantu, kaip sunku nutaikyti fokusą, jau kitos daug visko prisakė, tad nesikartosiu, malonu susipažinti laukiu kitų auto, tikrai gražūs turėtų būti
vienintelė -> Na ir kaip objektyvas tau pačiai, papasakok gaila, kad pirštukai nukirpti ir veidą matau labai tamsų, beveik juodas. tiesa, pirštų padėtis atrodo, kad rodo kažką mažai
neiste -> Patiko foto su puodeliu ir figūra tolumoje
Cinside -> kokie faini miniatiūriniai puodeliai, bet pritariu tai nuomonei, kad viršuje per daug daiktų fone man šiuos miniatiūrinius puodelius norėtųsi matyti delne kažkodėl
o taip aš miške atrodžiau žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris gaila kerzų nesimato Laukine pamatys, baba jaga išvadins
fainai
o taip aš miške atrodžiau žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris gaila kerzų nesimato Laukine pamatys, baba jaga išvadins
o kokia jaunute... As kazkaip tave isivaizdavau kaip pusamze moteriske
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 23, 19:13)
o kokia jaunute... As kazkaip tave isivaizdavau kaip pusamze moteriske
na dar ne visai pusamžė, bet pirmąją ketvirtį šimtmečio jau nugyvenau
faina nuotrauka o as niekaip neprisiruosiu Vilijos isbandyt net nezinau, ar ji veikia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 20:41)
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 23, 21:04)
Aciu
Svajone, patiko potretukas tavo
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 17:29)
vienintele, sveikinu su 85 tuku. Na ir kaip tau jis?
Auto sviesa grazi. Gal kiek kaireje viskas sugrusta, suspausta atrodo...
kad jau užvėluoti sveikinimai, jau senokai turiu. Įsigyjau ir krizė fotkinimui pasidarė . Šiaip lauke jis puikus, gražiai plauna fona, aštrus tiklus, nelabai turiu prie ko kabinėtis, nebent kainos ))
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 18:41)
baba jaga bet labai faina jaga
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 23, 19:04)
vienintelė -> Na ir kaip objektyvas tau pačiai, papasakok gaila, kad pirštukai nukirpti ir veidą matau labai tamsų, beveik juodas. tiesa, pirštų padėtis atrodo, kad rodo kažką mažai
tai aha dėl vietos tai taip jis ant cropo buvo dėtas tai atitikmuo 135mm.
Ačiū kas pakomentavot, supartau kad prisviles blynas, bandysiu dar
taip pat sveikinus visas naujokes prisijungus, kaip supranu bevik visos nd jau padarėt tai laukiam tolimensių foto. tik siūlau kelti tik dabar fotografuotas, o ne iš seniau trauktas