Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes, ar yra cia tu, kurios fotografuoja studijoje?
labai domintu praktine pamokele kaune, jei galite az
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 18:00)
sita, bet eik tu sau...neisizeisk, tikrai nelyginu savo darbo prie tavuju,( nes man toli dar ikit to) tiesiog primine man, nes tokios pat zoles  lotuliukas.gif
vsio paskutine isimylejau..kaip grazu wub.gif

gražiai thumbup.gif tik apačios šiek tiek daugiau joje norisi smile.gif

ačiū wink.gif

o mano darbai, joks ten stebuklas, ačiū už įvertinimą, bet na tikrai jokių stebuklų ten pas mane nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 sausio 2012 - 18:25
o taip aš miške atrodžiau biggrin.gif žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris lotuliukas.gif gaila kerzų nesimato biggrin.gif Laukine pamatys, baba jaga išvadins lotuliukas.gif hah.gif hah.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 19:41)

Kaip man patinka tavo žolinėjimai wub.gif

o la la la -> Faina nėštukė, tik klonuočiau tą vietą sofos prie galvos, kad nesimatytų iš vis smile.gif toks lengvumas jaučiasi smile.gif

suprara -> Graži moteris smile.gif sufokusuotos šnervės ax.gif suprantu, kaip sunku nutaikyti fokusą, jau kitos daug visko prisakė, tad nesikartosiu, malonu susipažinti mirksiukas.gif laukiu kitų auto, tikrai gražūs turėtų būti smile.gif

vienintelė -> Na ir kaip objektyvas tau pačiai, papasakok smile.gif gaila, kad pirštukai nukirpti ir veidą matau labai tamsų, beveik juodas. tiesa, pirštų padėtis atrodo, kad rodo kažką mažai smile.gif

neiste -> Patiko foto su puodeliu ir figūra tolumoje smile.gif

Cinside -> kokie faini miniatiūriniai puodeliai, bet pritariu tai nuomonei, kad viršuje per daug daiktų fone smile.gif man šiuos miniatiūrinius puodelius norėtųsi matyti delne kažkodėl smile.gif
Atsakyti
o taip aš miške atrodžiau  biggrin.gif  žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris  lotuliukas.gif  gaila kerzų nesimato  biggrin.gif Laukine pamatys, baba jaga išvadins  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif

lotuliukas.gif fainai
Atsakyti

o taip aš miške atrodžiau  biggrin.gif  žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris  lotuliukas.gif  gaila kerzų nesimato  biggrin.gif Laukine pamatys, baba jaga išvadins  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif

user posted image

o kokia jaunute... As kazkaip tave isivaizdavau kaip pusamze moteriske blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 23, 19:13)
o kokia jaunute... As kazkaip tave isivaizdavau kaip pusamze moteriske  blush2.gif  biggrin.gif

na dar ne visai pusamžė, bet pirmąją ketvirtį šimtmečio jau nugyvenau biggrin.gif
Atsakyti

faina nuotrauka rolleyes.gif o as niekaip neprisiruosiu Vilijos isbandyt doh.gif net nezinau, ar ji veikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 sausio 2012 - 19:22
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 20:41)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 23, 21:04)

Aciu smile.gif

Svajone, patiko potretukas tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 17:29)

vienintele, sveikinu su 85 tuku. Na ir kaip tau jis?
Auto sviesa grazi. Gal kiek kaireje viskas sugrusta, suspausta atrodo...

kad jau užvėluoti sveikinimai, jau senokai turiu. Įsigyjau ir krizė fotkinimui pasidarė doh.gif . Šiaip lauke jis puikus, gražiai plauna fona, aštrus tiklus, nelabai turiu prie ko kabinėtis, nebent kainos smile.gif))

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 18:41)

baba jaga smile.gif bet labai faina jaga

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 23, 19:04)
vienintelė -> Na ir kaip objektyvas tau pačiai, papasakok smile.gif gaila, kad pirštukai nukirpti ir veidą matau labai tamsų, beveik juodas. tiesa, pirštų padėtis atrodo, kad rodo kažką mažai smile.gif

tai aha dėl vietos tai taip jis ant cropo buvo dėtas tai atitikmuo 135mm.

Ačiū kas pakomentavot, supartau kad prisviles blynas, bandysiu dar smile.gif

taip pat sveikinus visas naujokes prisijungus, kaip supranu bevik visos nd jau padarėt tai laukiam tolimensių foto. tik siūlau kelti tik dabar fotografuotas, o ne iš seniau trauktas smile.gif
Atsakyti
Nu ir tempai temos, pavyt neeina doh.gif
Labai patiko Svajones nuotraukos visos thumbup.gif
Atsakyti