Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, žinok užklupo netikėti įvykiai ir juostelę išsiunčiau vėliau, nei minėjau, bet jau keliauja.
Atsakyti
Mano puodelis kitaip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 17:13)
Kikirike, žinok užklupo netikėti įvykiai ir juostelę išsiunčiau vėliau, nei minėjau, bet jau keliauja.

aaa,tai viskas ok smile.gif aš jau maniau,kad taip pas mane paštas durniuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 16:43)
fotofabrike ir aš nuomavausi, kažkada kai žiūrėjau buvo komplektu g.gif

Seniai ka bedėjau tai ateinu su auto, sakiau kad išbandysiu šiandien 85mm ant cropo, bet i lauka nosies nekišau pabijojau šalto vėjo, tai namuose auto ta proga smile.gif))
jei netingik komentuokit, noriu ko nors tokiam stiliui bet manau dar bandysiu kad išgauti tobula varianta smile.gif))

man į akis krenta pirmiausia ta tamsi nugara... antras planas patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 17:13)
Mano puodelis kitaip:

man fain smile.gif
Atsakyti
biškiuką nuo Kiev'o dulkes nuvaliau, pagaliau skanuoju juostą biggrin.gif
kaip visada, nieko ypatinga, žmonių neparodysiu, tik mirusią žiemos gamtą biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 17:13)

Man labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
Mano puodelis kitaip:

oho, šauniai, man labai patiko rolleyes.gif

čia gal dar ir autoportretas?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
Mano puodelis kitaip:

faina

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 16:24)
biškiuką nuo Kiev'o dulkes nuvaliau, pagaliau skanuoju juostą  biggrin.gif
kaip visada, nieko ypatinga, žmonių neparodysiu, tik mirusią žiemos gamtą  biggrin.gif

man tavo objektai ar kaip juos pavadinti visad patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 18:37)
oho, šauniai, man labai patiko  rolleyes.gif

čia gal dar ir autoportretas?

aga smile.gif

Dekui merginos 4u.gif 4u.gif

Cia vienas is bandymu, kada gele turejo tapti mano sijonu laugh.gif Bet is daugybes foto nieko panasaus nesigavo. Negalvojau, kad taip sunku bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 sausio 2012 - 16:44
QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 13:49)
supratau 4u.gif

jeigu jau ND uzskaitet tai drysiu parodyti auto.. blush2.gif jetusa kiek as ji laiko dariau doh.gif  lotuliukas.gif kol dasuto kad reikejo padidinti F, kad nereiktu milimetrais gaudyt atstumus del ryskumo doh.gif bet jau ND pradeda pasitarnauti ir praktikoj  thumbup.gif 
labai laukiu komentaru 4u.gif

na fokusas yra- gerai, ekspozicija irgi gera, veidas irgi gražus cool.gif tai tik tiek smile.gif erdvės šone tuščios per daug, petis išlindęs irgi nesižiūri, daugiau jo norisi, trūksta apačios..
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 15:43)
fotofabrike ir aš nuomavausi, kažkada kai žiūrėjau buvo komplektu g.gif

Seniai ka bedėjau tai ateinu su auto, sakiau kad išbandysiu šiandien 85mm ant cropo, bet i lauka nosies nekišau pabijojau šalto vėjo, tai namuose auto ta proga smile.gif))

jei netingik komentuokit, noriu ko nors tokiam stiliui bet manau dar bandysiu kad išgauti tobula varianta smile.gif))

man nepatiko auto.. tamsoka.. pirštai matosi, bet ranka nukirsta, trūksta to visos rankos sulenkimo, trumpiau tariant, trūksta kairės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 17:24)
biškiuką nuo Kiev'o dulkes nuvaliau, pagaliau skanuoju juostą  biggrin.gif
kaip visada, nieko ypatinga, žmonių neparodysiu, tik mirusią žiemos gamtą  biggrin.gif

žiema-nyku ir šalta...tai ir jaučias... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 23, 10:09)

pandre fainas buitiakas, man grūdas nelabai patinka, bet faina emocija  4u.gif

Dekui.
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 12:58)
Man geriau ziurisi su maziau kontrasto. Seseliai, tamsios vietos bei oda graziau, svelniau ziurisi.  biggrin.gif

Papildyta:

Sviesa ir spalvos labai graziai zaidzia bigsmile.gif  Tik lapelis nelabai isvaizdus ax.gif

Dekui. Lapelis toks truputi nuskriaustas kirmelyciu ar siaip gyvenimo ilgo biggrin.gif ale, kol nepasakei, ne nepagalvojau, maciau tik sviesa ir serksna biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 13:54)
Fotkinau nestuke:

Noriu kritikos.

Man tie kazkokie trinimai (jei ten jie) fone nelabai kaip ziurisi..bandziau iziureti ar ten fotelis ar kazkas ant ko ji sedi, bet likau nesupratsui, nes jausmas, kad bandei istrinti krastus ir gana grubiai...ne man tave mokyti, kaip su pc zaisti, juk tu cia meistre PS biggrin.gif bet tie kazkokie astrus ir be ribiai isdegimai akis dreskia lotuliukas.gif o ir modelio veidas kazkoks isitempes(o gal toks naturaliai g.gif ) siaip spalvini uatzvilgiu grazu ir tikrai svelnu..kas tikrai pritinka nestukei.
QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 14:49)
drysiu parodyti auto.. ]

esi grazus moteras, jei ta norejau parodyti saunu, bet net neabejoju, kad save geriau bandyk parodyti sufokusuota mirksiukas.gif buysi , itariu, dar grazesne. O be to, gal per daug isispraudei i kairi sona,,o desineje palikau daug tuscios linijomis ismargintos sienos....gal truputeli truputeli pasislink i desine( o jei kirptas variantas, apkarpyk is naujo) Ir dar karta pakartok su didesniu F..oarba tiesiog didesniu kampu fotografuokis, o po to apkarpysi kiek, taip issaugosi fokusa. Man paciai pastaruoju metu nieko padabno nesigauna, bet norisi kazkokiu kampiniu nuotrauku irgi, tai giliai nepriimk mano komentaro..eksperimentuok ir siek norimo rezultato, neisprusdama saves i remus, kokius mato kiti mirksiukas.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 01 23, 15:09)

* kitavertus nieko cia blogo ir pakopijuot, dviracio neishrasim,

**  ir tavo buitiakas mielas bei skanus.

* Nu, pritariu visu 100%. Va, sumaniau, kad nesant upui fotografuoti savo pasizadeta auto, uzsidejau marskinius ant galvos..o rG sake mate neseniai porele taip besibuciuojancia FB...ir ka, net neabejoju, kad tokius su tokio pobudzio dangalai ant galvos yra n..nuotrauku...ir niekas ju specialia nekopijavo, o ir siaip akyse tokio vaizdo nebuvau maciusi, ir tikrai nestovejo jis man kaip kazkur matytas...be to, buna, gi ziuri nuotraukas, stebi kaip rankos sudeliotos...bandai, kazka panasaus atkurti is kazkada regetu vaizdu..bet, tai nereiskia, kad kopijuoju...ir va miske, esnat graziai sviesai, juk kiek tokiu nuotrauku pridaryti!!!!!!!Ir ka, negi dabar kopijacimas? Tiesiog kartais susidaro jausmas, kad viskas jau taip isfotografuota, kad sunku ka ir benufotografuoti naujo...bet ta pati, juk galima panasiai, bet skirtingai g.gif sorry, paklode isejo...
** Dekui.
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 16:43)
namuose auto smile.gif))

as dabar nesaliska esu tokioms nuotraukoms, tai geriau nekometuosiu...pati tokio neaiskaus pobudzio darau, tai..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 17:24)
biškiuką nuo Kiev'o dulkes nuvaliau, pagaliau skanuoju juostą
kaip visada, nieko ypatinga, žmonių neparodysiu, tik mirusią žiemos gamtą 

Kaip fainiai bigsmile.gif gerai cia tos linijos piesiasi, tas tiltelis...tik gal kiek ta virsutine zolyte besileidzianti nuo kairiojo kampo zemyn, balsko..o gal ir visai dera su zemai kertancia taip pat...by the way, as gi su gamta nedraugauju, tai ka cia dar komentuoti uzsimaniau doh.gif
P.S. Priminei manaja, kur flickr ikelta, ale man iki taviskes dar toli doh.gif
Atsakyti