Mano puodelis kitaip:
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 17:13)
Kikirike, žinok užklupo netikėti įvykiai ir juostelę išsiunčiau vėliau, nei minėjau, bet jau keliauja.
aaa,tai viskas ok aš jau maniau,kad taip pas mane paštas durniuoja
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 16:43)
fotofabrike ir aš nuomavausi, kažkada kai žiūrėjau buvo komplektu
Seniai ka bedėjau tai ateinu su auto, sakiau kad išbandysiu šiandien 85mm ant cropo, bet i lauka nosies nekišau pabijojau šalto vėjo, tai namuose auto ta proga ))
jei netingik komentuokit, noriu ko nors tokiam stiliui bet manau dar bandysiu kad išgauti tobula varianta ))
Seniai ka bedėjau tai ateinu su auto, sakiau kad išbandysiu šiandien 85mm ant cropo, bet i lauka nosies nekišau pabijojau šalto vėjo, tai namuose auto ta proga ))
jei netingik komentuokit, noriu ko nors tokiam stiliui bet manau dar bandysiu kad išgauti tobula varianta ))
man į akis krenta pirmiausia ta tamsi nugara... antras planas patinka
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 17:13)
man fain
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
oho, šauniai, man labai patiko
čia gal dar ir autoportretas?
QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)
faina
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 16:24)
biškiuką nuo Kiev'o dulkes nuvaliau, pagaliau skanuoju juostą
kaip visada, nieko ypatinga, žmonių neparodysiu, tik mirusią žiemos gamtą
man tavo objektai ar kaip juos pavadinti visad patinka
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 18:37)
aga
Dekui merginos
Cia vienas is bandymu, kada gele turejo tapti mano sijonu Bet is daugybes foto nieko panasaus nesigavo. Negalvojau, kad taip sunku bus.
QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 13:49)
supratau
jeigu jau ND uzskaitet tai drysiu parodyti auto.. jetusa kiek as ji laiko dariau kol dasuto kad reikejo padidinti F, kad nereiktu milimetrais gaudyt atstumus del ryskumo bet jau ND pradeda pasitarnauti ir praktikoj
labai laukiu komentaru
jeigu jau ND uzskaitet tai drysiu parodyti auto.. jetusa kiek as ji laiko dariau kol dasuto kad reikejo padidinti F, kad nereiktu milimetrais gaudyt atstumus del ryskumo bet jau ND pradeda pasitarnauti ir praktikoj
labai laukiu komentaru
na fokusas yra- gerai, ekspozicija irgi gera, veidas irgi gražus tai tik tiek erdvės šone tuščios per daug, petis išlindęs irgi nesižiūri, daugiau jo norisi, trūksta apačios..
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 15:43)
fotofabrike ir aš nuomavausi, kažkada kai žiūrėjau buvo komplektu
man nepatiko auto.. tamsoka.. pirštai matosi, bet ranka nukirsta, trūksta to visos rankos sulenkimo, trumpiau tariant, trūksta kairės
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 17:24)
žiema-nyku ir šalta...tai ir jaučias...
QUOTE(Idda @ 2012 01 23, 10:09)
Dekui.
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 12:58)
Man geriau ziurisi su maziau kontrasto. Seseliai, tamsios vietos bei oda graziau, svelniau ziurisi.
Papildyta:
Sviesa ir spalvos labai graziai zaidzia Tik lapelis nelabai isvaizdus
Papildyta:
Sviesa ir spalvos labai graziai zaidzia Tik lapelis nelabai isvaizdus
Dekui. Lapelis toks truputi nuskriaustas kirmelyciu ar siaip gyvenimo ilgo ale, kol nepasakei, ne nepagalvojau, maciau tik sviesa ir serksna
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 13:54)
Man tie kazkokie trinimai (jei ten jie) fone nelabai kaip ziurisi..bandziau iziureti ar ten fotelis ar kazkas ant ko ji sedi, bet likau nesupratsui, nes jausmas, kad bandei istrinti krastus ir gana grubiai...ne man tave mokyti, kaip su pc zaisti, juk tu cia meistre PS bet tie kazkokie astrus ir be ribiai isdegimai akis dreskia o ir modelio veidas kazkoks isitempes(o gal toks naturaliai ) siaip spalvini uatzvilgiu grazu ir tikrai svelnu..kas tikrai pritinka nestukei.
QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 14:49)
drysiu parodyti auto.. ]
esi grazus moteras, jei ta norejau parodyti saunu, bet net neabejoju, kad save geriau bandyk parodyti sufokusuota buysi , itariu, dar grazesne. O be to, gal per daug isispraudei i kairi sona,,o desineje palikau daug tuscios linijomis ismargintos sienos....gal truputeli truputeli pasislink i desine( o jei kirptas variantas, apkarpyk is naujo) Ir dar karta pakartok su didesniu F..oarba tiesiog didesniu kampu fotografuokis, o po to apkarpysi kiek, taip issaugosi fokusa. Man paciai pastaruoju metu nieko padabno nesigauna, bet norisi kazkokiu kampiniu nuotrauku irgi, tai giliai nepriimk mano komentaro..eksperimentuok ir siek norimo rezultato, neisprusdama saves i remus, kokius mato kiti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 23, 15:09)
* kitavertus nieko cia blogo ir pakopijuot, dviracio neishrasim,
** ir tavo buitiakas mielas bei skanus.
* Nu, pritariu visu 100%. Va, sumaniau, kad nesant upui fotografuoti savo pasizadeta auto, uzsidejau marskinius ant galvos..o rG sake mate neseniai porele taip besibuciuojancia FB...ir ka, net neabejoju, kad tokius su tokio pobudzio dangalai ant galvos yra n..nuotrauku...ir niekas ju specialia nekopijavo, o ir siaip akyse tokio vaizdo nebuvau maciusi, ir tikrai nestovejo jis man kaip kazkur matytas...be to, buna, gi ziuri nuotraukas, stebi kaip rankos sudeliotos...bandai, kazka panasaus atkurti is kazkada regetu vaizdu..bet, tai nereiskia, kad kopijuoju...ir va miske, esnat graziai sviesai, juk kiek tokiu nuotrauku pridaryti!!!!!!!Ir ka, negi dabar kopijacimas? Tiesiog kartais susidaro jausmas, kad viskas jau taip isfotografuota, kad sunku ka ir benufotografuoti naujo...bet ta pati, juk galima panasiai, bet skirtingai sorry, paklode isejo...
** Dekui.
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 16:43)
as dabar nesaliska esu tokioms nuotraukoms, tai geriau nekometuosiu...pati tokio neaiskaus pobudzio darau, tai..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 17:24)
Kaip fainiai gerai cia tos linijos piesiasi, tas tiltelis...tik gal kiek ta virsutine zolyte besileidzianti nuo kairiojo kampo zemyn, balsko..o gal ir visai dera su zemai kertancia taip pat...by the way, as gi su gamta nedraugauju, tai ka cia dar komentuoti uzsimaniau
P.S. Priminei manaja, kur flickr ikelta, ale man iki taviskes dar toli