Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 14:06)

kiek bandziau isgauti baltuma, sitaip geriausiai man gavosi.. perdaryti? ax.gif

Labai aciu visoms  smile.gif  4u.gif

tai kaip svajonė rašė, kad viršus lyg baltas, "teisingas". Tik kad yra blizgus paviršius, tai apatinė dalis geltonuoja. Išeitų -reikia tada tokį daiktą irgi mokėt nufotkint, kad atspindžiai nuo paviršiaus nekeistų spalvos... Čia vėl kaip naujas ND. biggrin.gif Bet ND darai sau, dėl savęs ir jeigu tau viskas aišku yra su tuo WB , tai puiku ir dėl mūsų kartot nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 23, 13:29)
tai kaip svajonė rašė, kad viršus lyg baltas, "teisingas". Tik kad yra blizgus paviršius, tai apatinė dalis geltonuoja. Išeitų -reikia tada tokį daiktą irgi mokėt nufotkint, kad atspindžiai nuo paviršiaus nekeistų spalvos... Čia vėl kaip naujas ND. biggrin.gif Bet ND darai sau, dėl savęs ir jeigu tau viskas aišku yra su tuo WB , tai puiku ir dėl mūsų kartot nereikia 4u.gif

beje, reikia nepamiršti, kad būna net gi tokių sąlygų, kad wb net gi būna neįmanoma sureguliuoti teisingai 4u.gif nežinau, ar tarkim šitas atvejis yra būtent tas, bet na tikrai būna tokių sąlygų kai balanco teisingai neįmanoma sureguliuoti..
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 23, 10:24)
o kas būtent su nuoma? aš esu kelis objektyvus nuomavusi.

iskur nuomavaisi? as kiek ziuriu, tai fotofabrike kainos geriausios, bet ten komplektu visai nera, o ir is fotiku visiskai nieko nera g.gif
Atsakyti
Kaip noreciau naujos temos... Taip idomu ziureti darbus smile.gif
net ir ND daryti visai smagu buvo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 23, 13:29)

supratau 4u.gif

jeigu jau ND uzskaitet tai drysiu parodyti auto.. blush2.gif jetusa kiek as ji laiko dariau doh.gif lotuliukas.gif kol dasuto kad reikejo padidinti F, kad nereiktu milimetrais gaudyt atstumus del ryskumo doh.gif bet jau ND pradeda pasitarnauti ir praktikoj thumbup.gif
labai laukiu komentaru 4u.gif

user posted image
Atsakyti
na va jau double expo juostelę perdaviau O la la,dabar lauksim rezultatų,bus tikrai įdomu bigsmile.gif 4u.gif

O iš Yvettes dar negavau unsure.gif kažkaip ilgokai keliauja iki manes doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuriai įdomu bus nemokamuose online kursuose apie vestuvių fotografiją sudalyvaut čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 22, 21:00)
Bet argi tai jau kopijavimo rodiklis.

aishku ne.
whatever, mes cia mokomes, be to sudeti puodelius taip, kaip padare tai Yvette ar Eve didelio mosklo nereikia. atlikimas - kita kalba.
kitavertus nieko cia blogo ir pakopijuot, dviracio neishrasim, manau tukstanciai zmoniu fotkino taip sudetus puodelius mirksiukas.gif
QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 02:34)
Sorry mergytes, nesu jums cia visokio plauko nuotrauku, ale va nuskenavau trys juosteles, tai dabar turiu ka veikti, nors gal rodomo nelabai ka yra..ale rodau tai kas mane supa rolleyes.gif

tai kad vyxta ivairus zaidimai, nereishkia, kad negalima deti kitu fotkiu. man patinka, kai dedamos ivairios, o ne tik temines. ir tavo buitiakas mielas bei skanus.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 23, 02:23)
as irgi su klausimu  ax.gif
gal kas naudojates canon 430EX II  blykste ir galetumet pasakyt ar uztektu tokios savam naudojimui? dekui kas pasisakysit  ax.gif

aš kelios dienos kaip turiu šia blykstę, tai dar nelabai esu išsinagrinėjusi, bet jau supratau, kad man tai jos bus per akis, daug funkcijų, galimybių keisti nustatymus rankiniu būdu... Nedideliam kambary nukreipus į lubas, puikiai apšviečia, su aukštomis lubomis nebandžiau... Greit pasikrauna, daugiau nežinau, ką galėčiau pasakyt smile.gif

QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 14:49)
jeigu jau ND uzskaitet tai drysiu parodyti auto.. blush2.gif jetusa kiek as ji laiko dariau doh.gif  lotuliukas.gif kol dasuto kad reikejo padidinti F, kad nereiktu milimetrais gaudyt atstumus del ryskumo doh.gif bet jau ND pradeda pasitarnauti ir praktikoj  thumbup.gif 

[img]http://farm8.staticflickr.com/7173/6748370607_834de0a359_z.jpg[/img

man kažkaip fokuso ant akies trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 23, 14:54)
Sveikos,

Gal kuriai įdomu bus nemokamuose online kursuose apie vestuvių fotografiją sudalyvaut čia  mirksiukas.gif

aga,jau laukiu jo, tik visas tris paras issedeti prie kompo bus sunku rolleyes.gif domu, ar irasu bus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 23, 16:13)
aga,jau laukiu jo, tik visas tris paras issedeti prie kompo bus sunku rolleyes.gif domu, ar irasu bus ar ne?

tai reik suprast, kad bus, bet už juos jau reiks mokėt
Papildyta:
QUOTE(suprara @ 2012 01 23, 14:49)
supratau 4u.gif

man toks netvarkingas, paskubomis darytas auto atrodo blush2.gif Tiesiog apima toks jausmas 4u.gif Bet šiaip malonu susipažinti smile.gif Bet reik praktikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 23, 13:45)
iskur nuomavaisi? as kiek ziuriu, tai fotofabrike kainos geriausios, bet ten komplektu visai nera, o ir is fotiku visiskai nieko nera g.gif

fotofabrike ir aš nuomavausi, kažkada kai žiūrėjau buvo komplektu g.gif

Seniai ka bedėjau tai ateinu su auto, sakiau kad išbandysiu šiandien 85mm ant cropo, bet i lauka nosies nekišau pabijojau šalto vėjo, tai namuose auto ta proga smile.gif))
user posted image
jei netingik komentuokit, noriu ko nors tokiam stiliui bet manau dar bandysiu kad išgauti tobula varianta smile.gif))
Atsakyti